Slotenmaker Pijnacker

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Pijnacker

Wilt u een slot laten openen, vervangen of een compleet nieuw slot laten monteren? Dan bent u daarvoor bij de slotenmaker Pijnacker aan het juiste adres. Onze monteurs hebben veel ervaring met allerlei slotproblemen (bij verschillende typen sloten) en kunnen deze dan ook nagenoeg altijd op professionele wijze voor u oplossen. U kunt erop rekenen dat onze monteurs altijd goed werk leveren en alleen de kwalitatief beste sloten die verkrijgbaar zijn,  installeren. Er wordt met goed gereedschap gewerkt, zodat bij het openen van een slot zonder sleutel geen extra schade wordt toegebracht en het slot gewoon bruikbaar blijft.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Als u wilt weten voor welke diensten u bij de slotenmaker Pijnacker terecht kunt, neemt u het beste een kijkje op onze website. Hierop vindt u alle diensten zoals sloten vervangen, monteren, repareren en openen. Voor sleutels bijmaken en advies op slotgebied en inbraakpreventie bent u bij ons ook aan het juiste adres.

In Pijnacker buitengesloten ?

Als u bent buitengesloten en er niemand met een sleutel is die de deur voor u kan openen, schakelt u het beste een goede slotenmaker in. De slotenmaker Pijnacker kan een slot ook zonder sleutel voor u openen en zorgt ervoor dat dit niet beschadigd wordt. Zo kunt u het slot daarna gewoon blijven gebruiken zoals u gewend bent. U kunt er bij buitensluiting op rekenen dat onze monteurs reeds binnen 20 minuten bij u aanwezig zijn om u weer binnen te laten. U neemt hiervoor contact op met onze spoedservice die 24/7 telefonisch bereikbaar is.

Slotspecialist Siem

Monteur Siem is de persoon waar u terecht kunt met al uw vragen over nieuwe sloten. Hij is op de hoogte van welke sloten verkrijgbaar zijn, kan u goed advies geven en het slot naar keuze tevens installeren.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Wilt u meer weten over een goede kerntrekbeveiliging? Stel uw vragen aan onze monteur Jordan. Hij kan samen met u bekijken wat geschikt is voor uw woning en deze zo beter beveiligen tegen inbraak.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is uw man als u een slot wilt laten openen dat dicht zit. Hij kan het slot, zonder dit te beschadigen, voor u openen en meteen bekijken of het nog goed genoeg is om te blijven gebruiken.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Als u met spoed een slotenmaker nodig heeft, zorgt QuickBlue ervoor dat dit altijd snel geregeld wordt. Onze slotenmakers zijn actief in een vrij klein werkgebied waardoor ze nooit ver hoeven te reizen als ze naar een klant toe moeten. Ze zijn er al binnen 20 minuten.
Slotenmaker Pijnacker

Inbraakbeveiligingsdiensten

Als u een andere woning koopt waarin nog geen inbraakbeveiliging aanwezig is, is het slim deze zo snel mogelijk te laten installeren door de slotenmaker Pijnacker. Onze monteur kan bekijken welke inbraakpreventie het beste bij het pand past en deze installeren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Pijnacker?

Als u te maken krijgt met een inbraak, zal het vaak het geval zijn dat er een slot geforceerd is. Een nieuw slot kan snel gemonteerd worden maar kost natuurlijk wel wat. Informeer altijd bij uw verzekeraar of het slot vergoed wordt.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Bent u ergens geweest en kunt u uw sleutels niet meer vinden? Dan bestaat de kans dat deze in verkeerde handen gevallen zijn. Om te voorkomen dat iemand zich onrechtmatig toegang tot uw woning verschaft, kunt u het beste een nieuw slot laten monteren.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Pijnacker

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Nee, deze kan ook als extra toevoeging aan een reeds bestaand cilinderslot gedaan worden. Zeker wanneer het huidige slot nog goed is, is het verstandig voor het extra onderdeel te kiezen omdat dit voordeliger is dan een nieuw slot.

Ja, dit mag u zelf doen maar het is wel verstandig daarbij de hulp van een slotenmaker in te schakelen. Het aanbod aan sloten is dermate groot dat de keuze niet zo eenvoudig is en u beter eerst goed advies inwint bij een professional.

Ja, u kunt dit altijd op voorhand laten doen. Bij spoedgevallen kunnen we u zelfs telefonisch een offerte bieden zodat u direct weet waar u aan toe bent. Een offerte is vrijblijvend en u bent nooit verplicht erop in te gaan.

Werkgebied van onze slotenmakers in Pijnacker

Woont u in Pijnacker of omgeving? Dan vindt u ook daar een vestiging van QuickBlue slotenmakers die dicht bij u in de buurt is.
Slotenmaker Pijnacker

Bart

uit Oude Leede

Kom ik thuis na het voetballen en is er niemand zodat ik niet binnen kan. Slotenmaker van QuickBlue was er snel en heeft het slot zonder schade voor me geopend.

9,9

5/5

Susanne

uit Berkel en Rodenrijs

Auto uitgeleend maar aan de sleutelbos zaten ook de huissleutels. De slotenmaker gebeld die direct kwam om de deur netjes te openen zonder dat daarbij het slot beschadigd werd.

9,7

5/5

Hakim

uit Bleiswijk

Pakte al een tijd steeds mis op een sleutel dus toch maar eens de slotenmaker gebeld om er eentje bij te laten maken. Snel gepiept en ik kan weer vooruit.

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging