Slotenmaker Poortugaal

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Poortugaal

Voor een betrouwbare slotenmaker in Poortugaal, kunt u terecht bij slotenmaker Poortugaal. Onze specialisten hebben allemaal een VOG op zak. Zij zijn betrouwbaar en professioneel. U kunt ons bellen als u een probleem met uw slot heeft. Het maakt niet uit of het een groot of een klein probleem is. Wij staan altijd voor u klaar. Via onze spoedservice kunt u ons zelfs buiten kantooruren bereiken. Een betrouwbare en professionele slotenmaker is dan binnen twintig minuten bij u om u te helpen met uw slotenprobleem. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt altijd rekenen op slotenmaker Poortugaal.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Onze slotenservice gaat verder dan alleen het plaatsen van sloten. Wij vervangen ook cilinders, plaatsen kerntrekbeveiligingen, plaatsen sloten met een meerpuntssluiting en wij adviseren u over inbraakbeveiliging. Daarnaast kunt u ons bellen als u zichzelf heeft buitengesloten, als uw sleutel is afgebroken in het slot, of als er bij u is ingebroken.

In Poortugaal buitengesloten ?

Heeft u zichzelf buitengesloten in Poortugaal? Dat is erg vervelend. Is er ook geen raam open waardoor u naar binnen kunt? Of misschien heeft uw buurman of buurvrouw een sleutel van uw huis? Als dat niet het geval is, bel dan met slotenmaker Poortugaal. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij kunnen ieder slot open maken, zonder het slot of de deur te beschadigen. Eén van onze slotenmakers is binnen twintig minuten bij u om u te helpen met uw slotenprobleem. Met het juiste gereedschap heeft onze slotenmaker uw deur snel en zonder schade geopend.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Misschien heeft u Siem wel eens zien rijden? Hij werkt vaak op de spoedservice van slotenmaker Poortugaal. Siem komt daardoor vaak bij de mensen thuis. Hij krijgt ieder slot zonder problemen open en uiteraard beschadigt hij het slot niet.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze deskundige op het gebied van inbraakbeveiliging. Jordan weet alles van sloten en welke sloten u het beste kunt gebruiken om inbrekers af te schrikken. Ook kan Jordan u alles vertellen over alarmsystemen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een slotenmaker in hart en nieren. Hij weet alles van sloten, sleutels en hang-en-sluitwerk. Er is geen slot dat Wesley niet open kan maken. Wesley weet ook alles van ingewikkelde sloten, zoals sloten met een meerpuntssluiting.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Er zijn situaties waarbij u met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft. Bijvoorbeeld als er bij u is ingebroken. U heeft dan een slotenmaker nodig om de schade te herstellen en uw slot te vervangen. Maar ook als u zichzelf heeft buitengesloten, heeft u een slotenmaker nodig. In dit soort situaties kunt u altijd onze spoedservice bellen.

Slotenmaker Poortugaal

Inbraakbeveiligingsdiensten

Naast onze diensten als slotenmaker, leveren wij ook diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij kunnen u advies geven over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt beveiligen. Daarnaast kunnen wij ook alarminstallaties of camerasystemen bij uw woning of bedrijfspand installeren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Poortugaal?

In een aantal gevallen bent u verzekerd voor een slotenmaker. Dat is als er bij u is ingebroken, of als er een poging tot inbraak is gedaan. Er moet dan wel sprake van zijn schade. U kunt dan de kosten van een slotenmaker verhalen op uw inboedel- of opstalverzekering. In andere gevallen betaalt u de kosten voor een slotenmaker zelf.

Sleutels kwijtgeraakt?

Als u uw sleutels kwijt bent en als u zeker weet dat u ze ook niet meer terug zult vinden,  kunt u een slotenmaker bellen om uw sloten te vervangen. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat iemand met uw sleutels uw woning in kan. Het vervangen van uw sloten kunnen wij direct voor u doen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Poortugaal

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Als u buiten kantooruren een slotenmaker nodig heeft,  betaalt u een hoger tarief dan wanneer u een slotenmaker nodig heeft binnen kantooruren. Ook als u ’s nachts een slotenmaker nodig heeft, betaalt u dit hogere tarief.

In een spoedsituatie zoals een inbraak, buitensluiting of afgebroken sleutel, komen wij direct naar u toe. Onze slotenmaker kan in de meeste gevallen binnen twintig minuten bij u zijn. Dat is wel afhankelijk van drukte in het verkeer.

Al onze slotenmakers zijn betrouwbaar. Zij hebben daarom altijd een VOG op zak. U kunt ze gerust naar hun VOG vragen. Onze slotenmakers laten die graag aan u zien. Ook werken onze slotenmakers volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Poortugaal

Het werkgebied van slotenmaker Poortugaal is in en rondom Poortugaal. Wij zijn aangesloten bij een landelijke keten van slotenmakers. QuickBlue is werkzaam in heel Nederland en heeft ook vestigingen door heel Nederland.

Poortugaal

Julian

uit Rheen

Fijne slotenmaker. Hij had verstand van zaken en werkte netjes en snel. Hij was binnen een uur klaar en heeft alle rommel netjes opgeruimd. Zeker een aanrader als u een goede slotenmaker zoekt.

9,6

5/5

Mattheo

uit Poortugaal

De slotenmaker kwam langs om het slot van onze voordeur te repareren. Hij zag al snel dat repareren geen optie was. Gelukkig had hij een slot op voorraad. Die monteerde hij direct, zodat wij onze deur weer goed op slot konden doen.

9,8

5/5

Pascalle

uit Poortugaal

Ik had ’s ochtends om 6 uur de container nog even snel aan straat gezet, maar was vergeten mijn sleutel mee te nemen. Deur viel in het slot. Gelukkig kon ik bij de buurvrouw de slotenmaker bellen. Hij was er binnen twintig minuten. Goede service.

9,6

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging