Slotenmaker Purmerend

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Purmerend

Een slotenmaker in Purmerend nodig? Heeft u uzelf bijvoorbeeld buitengesloten, heeft u te maken met een kapotte sleutel, zijn uw sloten spoorloos of is er bij u ingebroken? Dan komt de dienstverlening van QuickBlue goed voor u van pas. Wij hebben namelijk de beschikking over een team van ervaren slotenmakers. Zij zijn in staat om u op korte termijn verder te helpen. Woont of werkt u dus in Purmerend? Dan duurt het nog geen 20 minuten voordat er iemand bij u op de stoep staat. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

24/7 spoedservice

Sloten service diensten

De diensten van een ervaren slotenmaker bieden in veel situaties een uitkomst. Onze slotenmakers hebben in Purmerend stuk voor stuk een flinke staat van dienst opgebouwd. Hierdoor weten wij altijd wat u nodig heeft. We helpen u dan snel en effectief verder. Onze diensten als slotenexpert bestaan onder andere uit:

In Purmerend buitengesloten?

QuickBlue is gespecialiseerd in het openen en vervangen van uw sloten. Komt u uw woning of bedrijfsgebouw dus bijvoorbeeld met geen mogelijkheid meer binnen? Dan is dat een mooi moment om contact met ons op te nemen. Wij sturen direct iemand naar u toe om het probleem op te lossen. Voor u het weet, kunt u dan alweer uw eigen woning of bedrijfspand betreden. Daarbij is het extra handig dat we in staat zijn om de sloten direct te vervangen. De overlast blijft dan beperkt tot een minimum. Bij QuickBlue in Purmerend bent u verzekerd van:
Slotenmaker Purmerend

Slotspecialist Siem

Siem staat bekend als de slotenspecialist van QuickBlue. Hij werkt al geruime tijd in het vak. Hierdoor weet hij precies hoe hij op een snelle en vakkundige wijze werkzaamheden aan verschillende soorten sloten uitvoert. Denk daarbij aan een specialisatie in sloten als oplegsloten, veiligheidssloten en cilindersloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan maakt bij QuickBlue deel uit van de 24-uurs dienst. Dit geeft aan dat hij rond de klok beschikbaar is om u uit de brand te helpen. Op ieder moment van de dag opent hij deuren en sloten en zorgt hij ervoor dat mogelijk aanwezige inbraakschade tot de verleden tijd behoort.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meer ervaren krachten van QuickBlue. Ook hij is voor ons werkzaam in de 24-uurs dienst. Krijgt u met problemen met uw sloten te maken? Bijvoorbeeld omdat u uzelf heeft buitengesloten? Dan staat Wesley snel bij u voor de deur om de situatie op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Slotenmaker Purmerend

Met spoed een slotenmaker bij u

Heeft u plotseling te maken met een defect van de sloten in uw woning of bedrijfspand? Of is er om een andere reden behoefte aan snelle hulp? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met onze spoeddienst. Binnen 20 minuten staat een van onze ervaren slotenmakers dan al bij u voor de deur. Deze is in staat om de deuren te openen, reparaties uit te voeren of om zelfs de sloten direct te vervangen. De ervaren slotenmakers van QuickBlue in Purmerend hebben het allemaal al een keer meegemaakt.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Inbraakbeveiliging is in deze huidige tijd enorm belangrijk. Inbrekers weten beter dan ooit wat ze moeten doen om ergens binnen te komen. Om dit te voorkomen zijn er allerlei maatregelen die u zelf kunt nemen. Bij QuickBlue bieden we op dit gebied graag ondersteuning aan. Onze diensten als beveiligingsexpert bestaan dan ook uit:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering en de slotenmaker in Purmerend?

Heeft u te maken met fikse schade aan uw sloten? Dan moet u met spoed een slotenmaker als QuickBlue inschakelen. Wij staan dan binnen 20 minuten bij u op de stoep. In het geval van diefstal of een inbraakpoging vergoedt de verzekering in de meeste gevallen de schade.

Wat moet ik doen als ik mijn sleutels kwijt ben?

Op het moment dat u uw sleutels kwijt bent, is het belangrijk om zo snel mogelijk de slotenmaker in te schakelen. Bijvoorbeeld op het moment dat u ze zelf kwijt bent geraakt of wanneer ze door iemand anders gestolen zijn. Is er sprake van het laatste geval? Dan vergoedt de verzekering in de meeste gevallen de schade.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Purmerend

Bij QuickBlue krijgen we vaak met dezelfde soort vragen te maken. Om je alvast een handje op weg te helpen, beantwoordt onze slotenmaker in Purmerend hieronder alvast enkele van deze vragen.

Het is lastig om eenduidig aan te geven welke kosten er zijn verbonden aan onze diensten. Dit hangt sterk af van de specifieke situatie die bij u van toepassing is. Op het moment dat we dit weten, stellen we een duidelijk kostenoverzicht voor u op. U weet dan hoe dan ook altijd van te voren wat de kosten precies bedragen.

De wet- en regelgeving omtrent hang- en sluitwerk is in 2014 flink aangescherpt. Hierdoor zijn oudere sloten niet altijd meer veilig. Vermoedt u dat uw sloten al ouder zijn? Laat onze ervaren slotenmaker er dan even naar kijken. Waar nodig zal hij uw sloten direct vervangen voor veiligere alternatieven.

Roestende sloten zijn gevaarlijk. Ze bieden namelijk niet meer de optimale bescherming die ze ooit boden. Daarom moeten ze gerepareerd of vervangen worden. Wij raden over het algemeen altijd het laatste aan, omdat u daarmee voor zekerheid kiest. Voor het vervangen van sloten kunt u uiteraard bij QuickBlue in Purmerend terecht.

Werkgebied van onze slotenmakers in Purmerend

Ervaart u momenteel problemen met uw sloten in Purmerend? Dan kunt u rekenen op de expertise van QuickBlue om deze problemen op te lossen. Wij zijn in heel Nederland gevestigd, wat ons in staat stelt om iedere Nederlander verder te helpen. Neem dus nu contact op voor een snelle afhandeling van de ontstane situatie.
Purmerend

Erine

uit Purmerbuurt

“De deur van onze garage ging niet meer open,  Quickblue kwam snel aan. Die kon binnen 10 minuten de deur open krijgen. De monteur was heel vriendelijk. Top service. Zeker een aanrader”

9,1

5/5

Willem

uit Purmerend

“Ik ben vandaag buiten mijn appartement gesloten. Slotenmaker arriveerde zeer snel en had ons binnen 20 minuten, weer naar binnen geholpen. Zeer aardige man en goede service. ”

9,7

5/5

Jeroen

uit Purmer-Noord

“Ik vond de service goed en flexibel. Deskundige slotenmaker-service door slotenmaker Purmerend, geen verborgen kosten. Uitstekende klantenservice en kostenbesparend. ”

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten