Slotenmaker Rotterdam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Rotterdam

Behoefte aan een slotenmaker in Rotterdam? Heeft u uzelf bijvoorbeeld buitengesloten, zijn uw sleutels plotseling kwijt, is uw sleutel afgebroken of heeft er een inbraakpoging plaatsgevonden? Dan heeft u de hulp nodig van een slotenmaker. Bij QuickBlue zijn we in staat om u op korte termijn uit de brand te helpen. Wij sturen een slotenmaker naar u toe om het probleem op te lossen. Woont of werkt u dus in Rotterdam? Dan mag u binnen 20 minuten iemand voor de deur verwachten. Wij werken namelijk met een spoedservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een slotenmaker met ervaring staat u in veel verschillende situaties bij. Het komt dan goed uit dat we bij QuickBlue beschikking hebben over een heel team. Hierdoor heeft u altijd toegang tot snelle, kwalitatieve hulp met betrekking tot slotenservice. Onze diensten als slotenspecialist bestaan momenteel uit de volgende onderdelen:

In Rotterdam buitengesloten?

Bij QuickBlue vervangen en openen we uw sloten. Is uw woning of bedrijfspand bijvoorbeeld dichtgeraakt? En heeft u geen enkele mogelijkheid meer over om binnen te komen? Neem dan per direct contact met ons op. Wij hebben de juiste slotenspecialisten in huis om de deur weer voor u te openen. Daarmee hoeft het niet lang te duren alvorens u weer gewoon naar binnen kunt. Waar nodig vervangen we trouwens ook meteen uw sloten. U bent dan in één klap klaar. En dat met minimale overlast. Bij QuickBlue in Rotterdam bent u verzekerd van:
Slotenmaker Rotterdam

Slotspecialist Siem

Siem is de slotspecialist van QuickBlue. Hij zet zich al sinds 2018 in om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk uit de problemen te helpen. Bijvoorbeeld door zijn specialisatie in het vervangen, plaatsen en herstellen van hang- en sluitwerk. Hij weet als geen ander hoe cilindersloten, pensloten, veiligheidssloten en oplegsloten werken.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan maakt als slotenexpert onderdeel uit van onze 24-uurs dienst. Dit betekent dat hij op ieder moment van de dag bereid is om u verder te helpen. Bijvoorbeeld door deuren en sloten te openen. Of door alle schade na een mislukte inbraakpoging weer volledig te herstellen. Uw woning of bedrijf is dan binnen een mum van tijd weer veilig.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Als slotenmaker is ook Wesley onderdeel van onze 24-uurs dienst. Hij is een van de meest ervaren krachten die we momenteel hebben. Is uw sleutel dus afgebroken of heeft u uzelf per ongeluk buitengesloten? Dan gaat Wesley zo snel mogelijk voor u aan de slag om dit probleem voor u op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker op de stoep

In een onveilige of tijdrovende situatie wilt u het liefst zo snel mogelijk hulp inschakelen. Bijvoorbeeld op het moment dat een slot defect is geraakt. Of wanneer er een mislukte inbraakpoging heeft plaatsgevonden. Schakel dan direct onze spoeddienst in door contact op te nemen. Binnen 20 minuten staat een van onze slotenspecialisten bij u voor de deur. Wanneer het nodig is, vervangt hij zelfs direct uw sloten. De ervaren slotenmakers van QuickBlue in Rotterdam weten als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Voor u het weet is uw penibele situatie dan alweer volledig verholpen.

Inbraakbeveiligings diensten

Inbraakbeveiliging is vanzelfsprekend cruciaal om potentiële inbrekers buiten te houden. De optimale combinatie van goede materialen en de juiste kennis is hierbij essentieel. Ons team van ervaren slotenmakers in Rotterdam zorgt hiervoor. Zo is een snelle en kwalitatieve dienstverlening gegarandeerd. Onze diensten bestaan dan ook uit het volgende:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Rotterdam?

In een onveilige situatie is het logischerwijs belangrijk om zo snel mogelijk een ervaren slotenmaker in te schakelen. QuickBlue kan binnen 20 minuten al bij u zijn. Daarbij ligt het aan de specifieke situatie of u via uw verzekering in aanmerking komt voor een vergoeding.

Wat te doen als mijn sleutels kwijt zijn?

Bent u uw sleutels kwijtgeraakt? Bijvoorbeeld omdat u ze zelf ergens hebt laten liggen? Of vermoedt u dat er kwade opzet in het spel is geweest? Schakel dan zo snel mogelijk QuickBlue in Rotterdam in om uw sloten te vervangen. Bij diefstal vergoedt de verzekeraar meestal de onkosten die bij het inschakelen van een slotenmaker komen kijken.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Rotterdam

Sommige vragen die we krijgen zien we steeds vaker terugkomen. Vandaar dat we hier graag direct alvast een antwoord op geven. Hieronder beantwoorden we uitgebreide de veelgestelde vragen die we als slotenmaker in Rotterdam ontvangen.

De kosten van de slotenmaker in Rotterdam hangen sterk af van de specifieke situatie. Hoe meer er moet gebeuren, hoe hoger de kosten zullen zijn. Van te voren geven we u altijd een kostenoverzicht op het moment dat duidelijk is wat er moet gebeuren. Zo weet u altijd vooraf wat u moet gaan betalen.

In 2014 is de regelgeving omtrent hang- en sluitwerk aangepast. Hierdoor is het goed mogelijk dat oudere sloten niet helemaal veilig meer zijn. Weet u niet of uw sloten aan deze regelgeving voldoen? Laat een ervaren slotenmaker van QuickBlue dan even op locatie komen kijken. U ontvangt dan direct een advies.

Als uw sloten roesten, dan zijn ze niet veilig meer. Bovendien is het repareren van de sloten dan erg lastig. Het heeft waarschijnlijk meer zin om ze direct te laten vervangen. Uiteraard zijn onze slotenspecialisten in staat om dit op korte termijn voor u te regelen. Neem hiervoor even contact op met QuickBlue.

Werkgebied van onze slotenmakers in Rotterdam

QuickBlue is actief door heel Nederland. Dit betekent dat we altijd wel een vestiging bij u in de buurt hebben zitten. Ervaart u momenteel dus problemen met uw sloten? Schakel dan direct onze slotenmakers in door even contact op te nemen. U kunt altijd op QuickBlue rekenen. Ook in Rotterdam.
Rotterdam

Haley

uit Ommoord

Telefonisch contact vooraf gehad. Fijne medewerker aan de lijn gehad. Eerlijk overleg gehad of mijn geval een spoed geweest was. Daarna gelijk een afspraak gemaakt. Slotenmaker is langs geweest en heeft mijn slot vervangen. Bedankt voor de goede service.

9,8

5/5

Cees

uit Oosterflank

Vanmorgen heeft een vriendelijke slotenmaker mijn vader geholpen. Hij stond buitengesloten omdat hij de sleutel aan de binnenkant van de deur had laten zitten. De slotenmaker heeft ervoor gezorgd dat mijn vader weer naar binnen kon.

9,8

5/5

Elian

uit Rotterdam

Nadat ik mezelf had buitengesloten, heb ik contact opgenomen met deze slotenmaker. Die stond binnen 15 minuten voor de deur. Hij heeft netjes werk gedaan. De prijs was duidelijk en eerlijk. Ik raad iedereen deze slotenmaker aan! Topservice!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging