Slotenmaker Schalkwijk

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Schalkwijk

Woont u in Schalkwijk of heeft u een bedrijf hier en heeft u een goede slotenmaker nodig? Dan kunt u altijd rekenen op onze hulp. Wij hebben vestigingen door heel Nederland en ook in Schalkwijk hebben wij professionele slotenmakers zitten die u altijd van dienst kunnen zijn met uw vragen en problemen op sloten- en sleutelgebied. Tevens helpen wij u graag bij het beter beveiligen van uw woning of bedrijfspand tegen inbrekers en criminelen. Wij gaan altijd professioneel en vakkundig te werk, een tevreden klant is waar het bij ons bedrijf om draait.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Wij werken met teams van slotenmakers en adviseurs die allen gediplomeerd zijn en zorgen voor een uitgebreide slotenservice. Wij vinden het belangrijk u zo goed mogelijk te kunnen helpen met problemen op het gebied van hang- en sluitwerk. Daarom zijn wij in staat onder andere sloten te openen en te vervangen, kluizen te openen, inbraakschade te herstellen en inbraakpreventie te installeren.

In Schalkwijk buitengesloten ?

Tijdens het buiten zetten van het oud papier is de deur door een windvlaag achter u dichtgevallen. Geen probleem zou u zeggen, maar wel als de sleutels nog binnen liggen en u niet meer naar binnen kunt. Voor buitensluiting door sleutels die weg zijn of niet bereikbaar zijn hebben wij een spoedservice die u 24/7 kunt bellen. Wij zorgen ervoor dat er binnen korte tijd een specialist bij u is die de deur weer voor u opent. Dit doen wij zonder schade aan te richten aan de deur of de deurpost en hierdoor kunt u na opening van het slot deze direct weer in gebruik nemen.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Slotenexpert Siem heeft een passie voor sleutels en sloten. Hij is een echte expert in het openen en vervangen van sloten maar weet ook alles over hoe hij uw woning of bedrijfspand beter kan beveiligen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenmaker Jordan weet altijd hoe hij te werk moet gaan om uw probleem op slotgebied  op professionele wijze te verhelpen. Door zijn kennis en expertise is uw probleem binnen no time opgelost.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een gediplomeerde en zeer ervaren slotenmaker die beschikt over veel kennis op slotgebied . Met deze kennis kan hij iedereen die problemen heeft op het gebied van sloten en sleutels op de juiste manier helpen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker in Schalkwijk

Bent u uw sleutels kwijt, zijn uw sleutels gestolen of is de sleutel afgebroken in het slot en bent u hierdoor buitengesloten van uw woning of bedrijfspand in Schalkwijk? Dit betekent dat u met spoed een slotenmaker nodig heeft. Voor een betrouwbare slotenmaker die direct bij u kan zijn belt u onze spoedlijn. Deze kunt u 24/7 bereiken voor spoedgevallen als buitensluiting. Binnen 20 minuten staan wij bij u op de stoep en binnen korte tijd kunnen wij uw slot openen zodat u weer naar binnen kunt.
Slotenmaker Schalkwijk

Inbraakbeveiligingsdiensten

Wij zijn gespecialiseerd en ervaren in het installeren van inbraakbeveiliging bij wonen en bedrijfspanden. Zo kunnen wij u onder andere adviseren hierover en een risicoanalyse uitvoeren bij u thuis of bij uw bedrijfspand. Ook kunnen wij inbraakwerende  producten installeren als veiligheidssloten, alarmsystemen en camerabeveiliging.

Sluitplan laten maken door Slotenmaker Schalkwijk

Een sluitplan maken is essentieel voor een effectieve beveiliging van je pand. Slotenmaker Schalkwijk helpt je bij het opstellen van een op maat gemaakt sluitplan, zodat elke deur, raam en toegangspunt nauwkeurig beveiligd is. Onze ervaren slotenmakers analyseren de toegangsroutes en risico’s, en adviseren over de beste manier om je pand te beveiligen met een uitgebalanceerd sluitsysteem. Zo ben je verzekerd van maximale veiligheid en beperk je het risico op ongewenste toegang. Bovendien zijn onze sluitplannen gemakkelijk te beheren en aan te passen indien nodig, zodat je altijd de juiste combinatie van veiligheidsmaatregelen hebt.

Onderhoudscontracten Slotenmaker Schalkwijk

Bij Slotenmaker Schalkwijk bieden wij ook onderhoudscontracten aan voor optimale veiligheid en gemoedsrust. Een onderhoudscontract zorgt voor regelmatige inspecties en onderhoud van de sloten en beveiligingssystemen in je gebouw. Onze professionele slotenmakers controleren de werking van alle sloten, smeren en repareren indien nodig, en geven waardevolle adviezen over eventuele noodzakelijke upgrades. Zo blijven de sloten in uitstekende conditie en behoud je een hoog beveiligingsniveau. Onze onderhoudscontracten zijn flexibel en aangepast aan jouw specifieke behoeften, waardoor je altijd kunt rekenen op betrouwbare beveiliging en deskundig advies van Slotenmaker Schalkwijk.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Schalkwijk?

Als er schade is ontstaan aan uw sloten of als uw sleutels weg zijn, heeft u de hulp van een slotenmaker nodig. In sommige gevallen worden de kosten voor de slotenmaker vergoed door uw opstalverzekering. Dit is het geval bij situaties waar u zelf niks aan kunt doen, bijvoorbeeld gestolen sleutels. U kunt bij uw opstalverzekering vragen naar de voorwaarden om erachter te komen wat uw verzekering wel en niet vergoed.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bent u de sleutels van uw woning of bedrijfspand kwijtgeraakt en bent u hierdoor buitengesloten? Dan kunt u ons bereiken via onze spoedlijn en zorgen wij ervoor dat er binnen korte tijd een expert bij u op de stoep staat die uw slot weer kan openen. Het openen van het slot doen wij altijd op vakkundige wijze zodat er geen schade ontstaat aan de deur of de kozijnen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Schalkwijk

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wanneer u onze hulp nodig heeft in het weekend is dit geen probleem, wij staan dag en nacht voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op voordelige kosten. Alleen de voorrijkosten zullen in het weekend iets hoger uitvallen maar dit laten wij u altijd van tevoren weten.

Wij beschikken over speciaal gereedschap en de juiste technieken om uw slot op schadevrije wijze te openen. Dit doen wij onder andere door het slot uit te boren, het slot te verwijderen of de deur te openen met behulp van een lockpick. Het openen van het slot doen wij al binnen een half uur.

Het beroep slotenmaker is in Nederland niet beschermd. Dit betekent dus eigenlijk dat iedereen dit beroep uit kan oefenen. Maar zonder opleiding zal je niet goed weten hoe je dit moet doen. Als je een goede slotenmaker wilt worden kun je een opleiding volgen waarna je een slotenmakers diploma zult ontvangen.

Om ervoor te zorgen dat jouw sleutels goed en veilig wordt gekopieerd, hebben wij bij slotenmaker Schalkwijk speciale machines waarmee we alleen originele sleutels kunnen dupliceren.

Werkgebied van onze slotenmakers in Schalkwijk.

Wij van Quickblue vinden het noodzakelijk dat iedere inwoner van Nederland met problemen op sloten- en sleutelgebied door de juiste persoon geholpen wordt. Daarom hebben wij vestigingen door het hele land. Ook in Schalkwijk hebben wij een team van gediplomeerde slotenmakers die u altijd van dienst kunnen zijn.
Schalkwijk

Joost

uit Schalkwijk

Ik wist niet zeker of de sloten van mijn woning nog wel voldeden aan de maatstaven voor veilige sloten. Ik heb Quickblue gebeld voor advies en zij hebben mijn sloten gecontroleerd. Er was één slot dat niet meer veilig genoeg was en deze is direct vervangen door de vriendelijke monteur. Bedankt voor de goede service.

9,8

5/5

Silver

uit Schalkwijk

Ik was buitengesloten van mijn huis doordat mijn sleutels kwijt waren. Op internet vond ik slotenmaker Quickblue en heb direct gebeld. Een monteur was vervolgens al binnen een half uur bij mij om de deur voor me te openen. Ook heeft deze monteur een nieuw slot geplaatst omdat ik niet wilde dat mijn sleutels misschien in verkeerde handen waren gevallen en ongewenste gasten mijn huis binnen zouden komen.

9,6

5/5

Rutger

uit Schalkwijk

Omdat ik mijn woning beter wilde laten beveiligen heb ik met een adviseur van Quickblue gebeld. Hij heeft vervolgens een monteur op mijn afgestuurd die direct alarmsystemen bij mij thuis heeft geplaatst. Ook heeft de monteur mij precies uitgelegd hoe ik met het systeem om moet gaan. Bedankt voor de goede zorgen.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging