Slotenmaker Schiedam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Schiedam

Een slotenmaker in Schiedam nodig? Is er bijvoorbeeld sprake van een buitensluiting, een kapotte sleutel of een mislukte inbraakpoging? Dan bent u bij QuickBlue helemaal aan het goede adres. Hetzelfde geldt uiteraard voor een situatie waarin u uw sleutels bent kwijtgeraakt. Wij hebben namelijk de beschikking over een team van ervaren slotenmakers. Stuk voor stuk weten ze precies wat ze in de eerdergenoemde situaties moeten doen. Woont of werkt u in de omgeving van Schiedam? Dan staat een van onze slotenexperts binnen 20 minuten al bij u voor de deur. Deze spoedservice is 24/7 bereikbaar

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Er is in veel gevallen behoefte aan een slotenmaker. En dan vooral aan een bekwame, ervaren slotenmaker. Deze helpt u namelijk niet alleen goed verder, maar ook snel. Zo bent u binnen de kortste keren alweer uit de problemen. Onze diensten als slotenspecialist bestaan uit:

In Schiedam buitengesloten?

Bent u compleet buitengesloten van uw woning of bedrijf? En is er geen enkele manier waarop u nog binnen kunt komen? Dan doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Onze slotenmaker gaat ervoor zorgen dat u snel weer binnen kunt. Daarbij is het extra fijn dat onze slotenmaker dan direct de sloten kan vervangen als dit nodig is. Daarmee houden we de totale overlast beperkt tot een minimum. Dat is onze werkwijze. En zo gaan we dan ook graag voor u aan de slag. Bij QuickBlue in Schiedam verzekert u uzelf van:
Slotenmaker Schiedam

Slotspecialist Siem

Siem is dé slotenspecialist van QuickBlue. Hij weet als geen ander hoe hij om moet gaan met een verscheidenheid aan sloten. Hierdoor is Siem ook bij iedere klant in staat om voor 100% tevredenheid te zorgen. Dit heeft hij grotendeels te danken aan zijn specialisatie in cilindersloten, veiligheidssloten en oplegsloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Als echte slotenexpert maakt Jordan deel uit van onze 24-uurs dienst. Hierin gaat hij rond de klok aan de slag om problemen met sloten te verhelpen. Denk aan een buitensluiting, een defect slot of het verliezen van een sleutel. Hij herstelt zelfs opgelopen schade bij een inbraak(poging).

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is misschien wel de meest ervaren kracht van QuickBlue. Hij weet precies waar er in verschillende situaties precies behoefte aan is. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een defect slot of kunt u uw complete sleutelbos niet meer terugvinden? Dan gaat Wesley voor u aan de slag om het probleem op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Slotenmaker Schiedam

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Zijn de sloten in uw woning of bedrijfsgebouw plotseling defect of heeft u om een andere reden behoefte aan hulp met spoed? Neem dan direct contact op met onze spoeddienst. U heeft dan binnen 20 minuten de beschikking over een van onze slotenspecialisten. Moeten de sloten direct vervangen worden? Dan is dit voor de ervaren slotenmakers van QuickBlue in Schiedam geen probleem.

Inbraakbeveiligings diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Schiedam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en de kosten voor de slotenmaker in Schiedam?

Heeft u te maken met een kapot slot? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen. Als slotenmaker in Schiedam helpen we u bij QuickBlue graag verder. In veel gevallen is het ook nog eens zo dat een verzekeraar de opgelopen kosten van de slotenmaker zal vergoeden.

Wat te doen als mijn sleutels kwijt zijn?

In sommige gevallen is het zo dat u de sleutels helemaal kwijt bent. U bent ze bijvoorbeeld zelf ergens verloren of vergeten mee te nemen. Of er is kwaad opzet in het spel en iemand heeft de sleutels van u gestolen. Is er sprake van deze laatste situatie? Dan gaat de verzekering zeer waarschijnlijk de kosten vergoeden.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Schiedam

Als slotenmaker in Schiedam krijgen wij veelal te maken met dezelfde vragen. Om u wat tijd te besparen, hebben we daarom besloten om hieronder alvast een antwoord te formuleren op een aantal van deze vragen.

Als slotenmaker in Schiedam moeten we precies weten wat er aan de hand is om te kunnen bepalen wat de kosten gaan zijn. Graag horen we dit daarom eerst van u. Vervolgens leveren we u aan de hand daarvan een duidelijk kostenoverzicht. Dit doen wij altijd voordat we aan de slag gaan.

In 2014 is de wet- en regelgeving omtrent hang- en sluitwerk een stukje aangescherpt. Niet alle sloten zijn dan ook meer veilig. Vermoedt u dat uw sloten mogelijk niet helemaal veilig meer zijn? Laat onze ervaren slotenmaker er dan even naar kijken. Waar nodig zorgt hij direct voor vervanging.

Roestende sloten zijn verre van veilig. Ze zijn ernstig verzwakt en moeten dus gerepareerd of vervangen worden. Persoonlijk raden we altijd het laatste aan, om er zeker van te zijn dat ze nog een lange tijd meegaan. Neem contact op met QuickBlue om uw roestende sloten op korte termijn te laten vervangen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Schiedam

Is er op dit moment iets aan de hand met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op de diensten van de slotenmakers van QuickBlue in Schiedam. Aangezien wij door heel Nederland actief zijn, is het geen probleem om op korte termijn iemand bij u voor de deur te hebben. Neem nu contact op voor een snelle afhandeling.
Schiedam

Alex

uit Schiedam Centrum

“Mijn deur was dichtgevallen en ik had geen sleutels bij me. Slotenmaker gecontacteerd. Die stond binnen 35 minuten voor de deur. Slotenmaker heeft de deur geopend zonder schade. Super tevreden dat het zo snel ging. Goede communicatie. Bedankt mannen!”

9,3

5/5

Mirjam

uit Schiedam-Zuid

” Mijn opa was zijn sleutels vergeten mee te nemen. Contact gehad met QuickBlue. Slotenmaker was snel ter plaatse en heeft de deur op gemaakt zonder schade. Goede service en snel. Een aanrader!”

10

5/5

Tamar

uit Kerkbuurt

“Twee beveiligingssloten besteld en het laten monteren door dit bedrijf. Het ging om een kerntrekbeveiliging en een meerpuntsluitingslot . Erg tevreden met het resultaat mijn beveiliging is weer up-to-date”

9,6

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging