Slotenmaker Soesterberg

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Soesterberg

Een goede slotenmaker in Soesterberg vinden is niet zo moeilijk. De slotenmaker van QuickBlue staat altijd voor u klaar en is zelfs dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen die met sloten te maken hebben. Onze monteurs zijn goed getraind, werken snel en professioneel en kunnen voor nagenoeg elk slotprobleem een goede oplossing vinden. U kunt altijd rekenen op goed uitgevoerde montages door onze medewerkers. Hiervoor wordt speciaal gereedschap gebruikt. Zo wordt een slot niet verder beschadigd en kunt u dit vaak nog gewoon gebruiken zoals u altijd deed. We kunnen een offerte maken als u wilt weten wat een klus kost.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Op de website van QuickBlue kunt u zien voor welke diensten op slotgebied u bij ons terecht kunt. Heeft u nu een slotprobleem dat er niet bij staat of wilt u eerst meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

In Soesterberg buitengesloten ?

Wanneer u bent buitengesloten, betekent dit dat u niet meer naar binnen kunt. U heeft bijvoorbeeld de sleutel binnen laten liggen of deze is afgebroken in het slot. U kunt dan telefonisch contact opnemen met de spoedservice van de slotenmaker Soesterberg. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar dus u kunt ons altijd bellen. We noteren uw probleem en kunnen ook via de telefoon een offerte geven zodat u weet waar u financieel aan toe bent. We zorgen ervoor dat er snel een slotenmaker naar u toe komt zodat u niet lang hoeft te wachten op hulp.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Onze monteur Siem kan u alles uitleggen over een goed slot. Hij weet precies welke sloten te koop zijn en kan samen met u bekijken welk slot het beste bij uw woning past en voldoende veiligheid biedt.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is degene bij wie u moet zijn als u meer wilt weten over inbraakpreventie. Hij kan u goed advies geven, een offerte maken en de beveiliging snel en vakkundig bij u komen installeren.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de slotenmaker die gespecialiseerd is in sloten openen zonder sleutel. Hij zorgt er daarbij voor dat het slot niet beschadigd wordt, zodat u dit nog gewoon gebruiken kunt zoals anders.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Wanneer u in uw woning met spoed een slotenmaker nodig heeft, bent u bij QuickBlue aan het juiste adres. U kunt onze spoedservice altijd telefonisch bereiken en wij zorgen ervoor dat de slotenmaker reeds binnen 20 minuten na uw belletje aanwezig is om u te helpen.
Slotenmaker Soesterberg

Inbraakbeveiligingsdiensten

Heeft u een goede inbraakbeveiliging nodig? Raadpleeg dan de slotenmaker Soesterberg. Onze monteurs kunnen samen met u bekijken welke beveiliging goed bij het pand en binnen het beschikbare budget past. Zo kiest u altijd de best mogelijke preventiemiddelen.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Soesterberg?

Bij een inbraak wil nog wel eens een slot geforceerd worden of worden sleutels ontvreemd. Het is dan wijsheid het oude slot zo snel mogelijk te laten vervangen. Indien u verzekerd bent tegen inbraak zal uw verzekeraar de kosten hiervoor vergoeden. Informeer daarom altijd hoe dit bij uw verzekering werkt.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Bent u uw sleutels kwijt? Als u niet weet waar u deze verloren heeft, is het verstandig zo snel mogelijk een nieuw slot te laten monteren. U kunt dit klusje prima overlaten aan de slotenmaker Soesterberg. De oude sleutels worden zo ook meteen onbruikbaar.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Soesterberg

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

U kunt voor elke klus op voorhand een offerte laten maken. Dit kan zelfs telefonisch gedaan worden als er haast geboden is bij het probleem oplossen. De offerte is altijd vrijblijvend zodat u nooit verplicht bent erop in te gaan.

Nee, in de meeste gevallen kan het slot zonder schade worden geopend en kunt u het nog gewoon gebruiken. Laat de slotenmaker wel altijd de staat van het slot beoordelen zodat u weet of vervangen nodig is.

Dit wordt op de deur aan de binnenzijde bevestigd. Er zit een haakje op waarmee u de deur eenvoudig kunt openen en sluiten van binnenuit. De deur zit goed dicht en kan vanaf de buitenzijde alleen met de sleutel worden geopend, zodat er nooit iemand zomaar binnen kan lopen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Soesterberg

Omdat we met kleine werkgebieden werken, is de slotenmaker altijd snel op de plaats van bestemming. We hebben ook een vestiging in Soesterberg.
Slotenmaker Soesterberg

Fatima

uit Lyceumkwartier

Sleutels kwijt terwijl ik moet gaan werken. Om toch goed af te kunnen sluiten de slotenmaker gebeld die direct een nieuwe sleutel kon bijmaken. Super bedankt voor de snelle service.

9,9

5/5

Gerard

uit Den Dolder

Na telefonisch contact met de slotenmaker Soesterberg stond er al binnen 20 minuten een slotenmakervoor onze neus om het slot te openen. Super nette en vlugge service van QuickBlue.

9,7

5/5

Katrien

uit Bilthoven

Er wordt nogal eens ingebroken in de buurt dus toch maar informatie ingewonnen over inbraakpreventie. De slotenmaker Soesterberg kon ons goed helpen en komt volgende week de beveiliging al installeren.

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging