Slotenmaker Spaarndam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Spaarndam

Voor al uw slotproblemen kunt u terecht bij slotenmaker Spaarndam. Wij staan altijd voor u klaar als u een probleem heeft met uw slot of sleutel. Ook als er bij u is ingebroken, kunt u op onze snelle en goede service rekenen. Via onze spoedservice kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. In geval van nood, komt er direct een slotenmaker naar u toe. Meestal is dat al binnen twintig minuten. Onze slotenmakers zijn betrouwbaar en professioneel. Ze hebben allemaal een VOG op zak. U kunt ze daar gerust naar vragen. Wij staan altijd voor u klaar.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Spaarndam heeft erkende en betrouwbare slotenmakers in dienst. Wij kunnen u helpen met al uw vragen en problemen op het gebied van hang-en-sluitwerk. U kunt ons bellen als u zichzelf heeft buitengesloten, maar ook in geval van een afgebroken of verloren sleutel. Wij kunnen u zelfs adviseren op het gebied van het inbraakveilig maken van uw woning.

In Spaarndam buitengesloten ?

Woont u in Spaarndam? En heeft u zichzelf buitengesloten? Dat is erg vervelend. Een buitensluiting komt nooit op een moment dat het u uitkomt. Misschien heeft u de achterdeur open laten staan en kunt u via de achterdeur naar binnen. Of misschien heeft uw buurvrouw een reservesleutel. Dan kun u vragen of zij u naar binnen kan laten. Is dat niet het geval? Dan kunt u altijd slotenmaker Spaarndam bellen. Wij zijn binnen twintig minuten bij u om u te helpen met uw slotenprobleem. Ook ‘s avonds en in het weekend kunt u altijd op onze snelle service rekenen.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Onze monteur Siem weet alles van sloten en sleutels. Hij kan dan ook ieder slot open maken. Ook zonder sleutel. Siem weet daarnaast ook precies hoe hij een slot met een meerpuntssluiting moet plaatsen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is werkzaam op de spoedservice van slotenmaker Spaarndam. Hij is als eerste bij u als u een dringend probleem met uw slot heeft. Dat kan een buitensluiting, of een inbraak zijn. Binnen twintig minuten is Jordan bij u om u te helpen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Als u een vraag heeft over hoe u uw huis beter kunt beveiligen tegen inbrekers,  bent u bij Wesley aan het juiste adres. Hij is onze specialist inbraakveiligheid en hij kan u hier alles over vertellen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig? Dan bent u bij slotenmaker Spaarndam aan het juiste adres. Via onze spoedservice zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons altijd bellen als u een probleem heeft met uw slot dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Dat kan een buitensluiting, maar ook een inbraak zijn.

Slotenmaker Spaarndam

Inbraakbeveiligingsdiensten

Ook voor het verbeteren van uw inbraakbeveiliging kunt u terecht bij slotenmaker Spaarndam. Wij hebben een specialist in dienst die alles weet van een goede inbraakbeveiliging. Dat begint met goede en veilige sloten. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze slotenmakers.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Spaarndam?

Als er bij u is ingebroken, of een poging tot inbraak is gedaan,  heeft u in de meeste gevallen een slotenmaker nodig om de schade te herstellen. En u wilt natuurlijk dat uw slot vervangen wordt. De kosten van een slotenmaker kunt u dan via uw inboedelverzekering terugvragen. Er moeten dan wel sporen van braak zijn. In alle andere gevallen betaalt u de kosten voor de slotenmaker zelf.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bij verlies van uw sleutels kunt u het beste u slot laten vervangen. Alleen dan weet u zeker dat er niet iemand ongewenst met uw sleutels in uw huis kan komen. U kunt hiervoor slotenmaker Spaarndam bellen. Wij komen direct naar u toe om uw slot te laten vervangen en om u in uw huis te laten.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Spaarndam

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Bij een nieuw cilinderslot krijgt u altijd 3 sleutels. Heeft u meer sleutels nodig? Dan kan de slotenmaker die natuurlijk voor u bijmaken. U kunt daarvoor naar de werkplaats komen. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken. In de meeste gevallen kunt u er gewoon op wachten.

Krijgt u uw slot niet meer goed open met de sleutel? Dan kunt u het slot smeren met een spray speciaal voor sloten. Als dit niet werkt,  kunt u slotenmaker Spaarndam bellen. Wij kunnen dan bij u langskomen om het probleem op te lossen.

Een slot met een meerpuntssluiting is een slot dat de deur op meerdere punten in het kozijn vergrendeld. Dat kan op drie, vijf of zelfs zeven punten zijn. U hoeft hiervoor maar één handeling uit te voeren. Vaak is dat de deurkruk omhoog trekken, maar het kan ook door de sleutel om te draaien.

Werkgebied van onze slotenmakers in Spaarndam

Slotemaker Spaarndam werkt in Spaarndam en omstreken. Zo kunnen wij altijd garanderen dat wij binnen twintig minuten bij u zijn in geval van een noodsituatie. Wij zijn aangesloten bij QuickBlue, dat is een landelijke keten van slotenmakers. QuickBlue werkt landelijk.

Slotenmaker Spaarndam

Tim

uit Spaarndam

Deze slotenmaker heeft een slot met een meerpuntssluiting op mijn voordeur geplaatst. Ik had eerst drie losse sloten en die heb nu vervangen door één slot. Mijn deur ziet er goed uit, het slot werkt geweldig en de slotenmaker was echt een professional.

9,6

5/5

Sergej

uit Spaarndam

Ook in de stromende regen kunt u rekenen op slotenmaker Spaarndam. Hij kwam snel bij me om mijn deur voor me te openen toen mijn sleutel was afgebroken. We stonden in de stromende regen. Gelukkig had hij mijn deur snel open.

9,5

5/5

Lara

uit Spaarndam

Goede service en fijne slotenmaker. Communiceert goed en ze zijn transparant en helder over hun prijzen. Ik kan geen negatief punt bedenken. Ik zou deze slotenmaker aan iedereen aanraden.

9,7

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging