Slotenmaker Spaarnwoude

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Spaarnwoude

Bij de slotenmaker Spaarnwoude kunt u terecht met al uw slotproblemen. Het maakt daarbij niet uit of het om een oud of juist heel nieuw slot gaat. Zolang het een slot is, kunnen onze slotenmakers er wat mee en lossen zij het probleem voor u op. Onze monteurs zijn allemaal goed getraind en weten veel van allerlei typen sloten. Ze werken met goed materiaal en voeren hun taken altijd bijzonder professioneel uit. Zo kunt u er zeker van zijn dat er altijd een oplossing voor een slotprobleem gevonden wordt en dat deze op vakkundig wijze wordt toegepast.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

U kunt bij de slotenmaker Spaarnwoude gebruikmaken van allerlei diensten op slotgebied. Denk bijvoorbeeld aan het openen, repareren of vervangen van sloten maar een sleutel bij laten maken is zeker ook mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan altijd even contact met ons op voor meer informatie of goed advies.

In Spaarnwoude buitengesloten ?

Ook u zal het al eens overkomen zijn: u trekt de deur achter u in het slot en weet dan dat de sleutels nog binnen liggen. In dat geval bent u buitengesloten en wilt u natuurlijk het liefste zo vlug mogelijk weer naar binnen kunnen. Voor buitensluitingen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de slotenmaker Spaarnwoude van QuickBlue. Deze zorgt ervoor dat er snel een monteur aanwezig is die het slot op nette wijze voor u kan openen, ook zonder sleutel. U kunt het slot daarna nog gebruiken en komt zo niet voor extra kosten of schade te staan.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is onze slotenmaker die gespecialiseerd is in het vervangen van oude en versleten sloten. Hij zorgt ervoor dat de klus snel geklaard wordt en u een veilig en goed passend slot krijgt.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze specialist op het gebied van nieuwe sloten monteren. Hij kan u altijd goed advies geven zodat u een passend slot kiest dat ook nog eens binnen het budget valt.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Bij monteur Wesley kunt u terecht als u meer wilt weten over een goede inbraakpreventie. Laat u hierover goed voorlichten zodat u weet wat u moet kiezen en uw woning goed beschermd wordt.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Is er bij uw bedrijf ingebroken en zijn daarbij de sloten geforceerd? Dan is het zaak dat u zo snel mogelijk een slotenmaker laat komen om deze te vervangen. De slotenmaker Spaarnwoude kan reeds binnen 20 minuten bij u aanwezig zijn als u gebruik maakt van onze spoedservice.
Slotenmaker Spaarnwoude

Inbraakbeveiligingsdiensten

Het is zeker zo dat een goede inbraakbeveiliging niet voordelig in aanschaf is, maar deze zorgt er wel voor dat uw spulletjes veilig staan en u met een gerust hart van huis kunt. De slotenmaker kan u hier meer over vertellen.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Spaarnwoude?

Weet u niet zeker of het vervangen van een slot door uw verzekering wordt vergoed nadat er bij u is ingebroken? Neem dan altijd even contact met uw verzekeraar op of raadpleeg uw polis. Zo draait u niet zelf voor de kosten van een nieuw slot op.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Bent u bang dat iemand met de verkeerde bedoelingen uw sleutels weggenomen heeft? Laat dan altijd de slotenmaker komen om het huidige slot te vervangen. Op die manier worden de oude sleutels waardeloos en kunnen ze niet meer gebruikt worden.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Spaarnwoude

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

U kunt deze altijd telefonisch bereiken. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, want onze spoedservice is echt 24/7 telefonisch bereikbaar. Heeft u een spoedklus op slotgebied? Bel ons dan altijd en wij zorgen voor een snelle service.

Deze duiden aan hoe veilig en inbraakwerend een slot is. Hoe meer sterren erop staan, hoe meer het slot de woning tegen inbraak beschermt. U betaalt daar meer geld voor maar bent dan wel verzekerd van een kwalitatief goed slot. Onze slotenmaker kan u er meer over vertellen.

Ja, dit is mogelijk. U kunt op een bestaand cilinderslot een toevoeging laten plaatsen waarmee kerntrekken wordt tegengegaan. Deze toevoeging staat bekend onder de naam kerntrekbeslag. Is het slot nog goed? Dan is de extra beveiliging voldoende en hoeft u geen compleet nieuw slot aan te schaffen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Spaarnwoude

Ook in Spaarnwoude vindt u een vestiging van QuickBlue slotenmakers. Ook hier hoeft u nooit lang te wachten op hulp.
Slotenmaker Spaarnwoude

Eden

uit Haarlemmerliede

Nadat ik gejogd had, bleek iedereen thuis weg te zijn en kon ik niet meer naar binnen. Geen reservesleutel te vinden dus de slotenmaker gebeld die me snel binnen kon laten.

9,9

5/5

Sven

uit Haarlem

Prima service van de slotenmaker Spaarnwoude toen ik meer wilde weten over inbraakbeveiliging. Goed advies en een prima offerte gehad, waarvoor dank. Morgen wordt de beveiliging al geïnstalleerd.

9,7

5/5

Marieke

uit Spaarndam

Geen idee wat te doen toen de sleutel in het slot afbrak. Op aanraden van de buurvrouw de slotenmaker Spaarnwoude gebeld. Zou het zo weer doen: wat een perfecte service!

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging