Slotenmaker Tilburg

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Tilburg

Een slotenmaker in Tilburg nodig? Heeft u uzelf buitengesloten? Of is er sprake van een afgebroken sleutel, bent u uw sleutels kwijt of heeft u dankzij een inbraak te maken met defecte sloten? Dan is QuickBlue in staat om u in alle gevallen verder te helpen. Wij hebben namelijk de beschikking over een ervaren slotenmaker om u op de korte termijn uit de brand te helpen. Woont of werkt u in Tilburg? Dan staat een van onze slotenspecialisten al binnen 20 minuten bij u voor de deur. U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van deze spoedservice voor al onze klanten.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

De diensten van een slotenmaker komen in veel situaties goed van pas. Het is dan des te fijner dat we bij QuickBlue de beschikking hebben over een compleet team aan specialisten in Tilburg. Zo zijn we altijd in staat om u op snelle en effectieve wijze verder te helpen. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

In Tilburg buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent al uw sloten eenvoudig. Zit uw bedrijfspand of woning dus ineens muurdicht? En is er geen enkele manier waarop u nog binnen kunt komen? Dan is het hoog tijd om even contact met ons op te nemen. Wij sturen dan direct een van onze ervaren slotenspecialisten naar u toe om het probleem op te lossen. Het hoeft dan alles bij elkaar niet lang te duren alvorens u weer gewoon in uw huis kunt. Daarbij is het ook geen probleem om uw sloten direct te vervangen. Bij QuickBlue in Tilburg bent u al met al verzekerd van:
Slotenmaker Tilburg

Slotspecialist Siem

Siem is een echte slotenspecialist. Al geruime tijd zet hij zich vol goede moed in om onze klanten snel uit de problemen te helpen. Daarbij weet Siem precies hoe hij zijn werkzaamheden snel en goed uitvoert. Door de jaren heen heeft hij zich vooral weten te specialiseren in het werken met cilindersloten, veiligheidssloten en oplegsloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is dé slotenexpert van QuickBlue. Als onderdeel van onze 24-uurs dienst weet hij als geen ander hoe met sloten om te gaan. Zo weet hij precies hoe hij ze moet openen, maar ook hoe hij bepaalde schade na een inbraakpoging moet herstellen. Jordan is van alle markten thuis.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meest ervaren krachten van QuickBlue. Ook hij maakt onderdeel uit van onze zeer populaire 24-uurs dienst. Zit u met een afgebroken sleutel of heeft u uzelf per ongeluk buitengesloten? Dan is Wesley de persoon die u bij QuickBlue direct verder gaat helpen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u plotseling te maken met kapotte sloten in uw woning of binnen uw bedrijf? Of is er om een andere specifieke reden behoefte aan hulp van een slotenmaker met spoed? Dan is dit een ideaal moment om contact op te nemen met onze spoeddienst. Binnen 20 minuten staat er dan namelijk al iemand bij u op de stoep. Deze slotspecialist zorgt er bijvoorbeeld voor dat de sloten ook direct vervangen worden. Dit om problemen in de toekomst verder te voorkomen. Voor de ervaren slotenmakers van QuickBlue in Tilburg is dit allemaal geen enkel probleem.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Inbraakbeveiliging is uiterst belangrijk om inbrekers buiten te houden. Als beveiligingsexpert in Tilburg zijn wij in staat om uw volledige inbraakbeveiliging in orde te krijgen. Dit doen wij te allen tijden op een snelle en vakkundige wijze. Onze diensten qua inbraakbeveiliging bestaan dan ook uit de volgende:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe is de verzekering voor een slotenmaker in Tilburg geregeld?

Wanneer er schade aan uw sloten is, moet u met spoed een slotenmaker inschakelen. QuickBlue is binnen 20 minuten bij u op locatie. Voor sommige mensen is het dan mogelijk onduidelijk hoe het met de verzekering zit.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

Ook wanneer u uw sleutels kwijt bent, is er behoefte aan een slotenmaker in Tilburg. Bent u de sleutels zelf kwijtgeraakt? Of is er in het verhaal sprake van diefstal? Wanneer er sprake is van diefstal, is de kans groot dat uw verzekeraar alle kosten voor de slotenmaker zal vergoeden.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Tilburg

Sommige vragen worden vaker gesteld dan anderen. Hierop geeft onze slotenmaker uit Tilburg dan ook graag direct antwoord. Lees hieronder wat deze antwoorden precies zijn.

Het is vooraf lastig te bepalen welke kosten er komen kijken bij een slotenmaker in Tilburg. Dit heeft simpelweg te maken met het feit dat duidelijk moet zijn wat er precies moet gebeuren. Wanneer dit zo is, stellen we een duidelijk kostenoverzicht voor u op. Zo weet u wel altijd vooraf wat u qua kosten te wachten staat.

In 2014 is de wet- en regelgeving omtrent veilige sloten aangepast. Hierdoor is het aan te raden om deze te laten checken, wanneer ze ouder zijn. Onze ervaren slotenmaker van QuickBlue weet binnen een korte tijd of uw sloten wel of niet veilig zijn. Waar nodig is hij zelfs in staat om direct in te grijpen.

Roestende sloten zijn uiterst gevaarlijk. Ze bieden namelijk niet meer de juiste bescherming voor uw woning of bedrijfspand. Wij raden het daarom altijd aan om roestende sloten zo snel mogelijk te vervangen. Onze slotenmaker in Tilburg vindt het geen probleem om dit op korte termijn voor u te realiseren.

Werkgebied van onze slotenmakers in Tilburg

Ervaart u op dit moment problemen met uw sloten? Dan kunt u gelukkig altijd rekenen op QuickBlue in Tilburg. Wij zijn namelijk actief door heel Nederland heen. Dit stelt ons in staat om iedere Nederlander van de juiste dienst te voorzien. Neem nu contact met ons op om te bespreken wat er precies nodig is.
Tilburg

Zora

uit Bijstervelden

‘s nachts gebeld, omdat er ingebroken was. Slotenmaker is snel ter plekke geweest en heeft tijdelijk wat geplaatst en de volgende dag is hij langs geweest en heeft een nieuw slot gemonteerd. Topper!

9,8

5/5

Lore

uit Heikant

Mijn voordeur slot is kapot geweest. Ik heb via internet een slotenmaker gezocht en een offerte opgevraagd. Deze slotenmaker heeft me daarna telefonisch gecontacteerd. Slotenmaker is langs geweest en heeft naar het slot gekeken. Er bleek dat het oude slot kapot was, dus die heeft een nieuw driepuntslot geplaatst en alles opnieuw afgesteld. Bedankt!

9,8

5/5

Neil

uit Korvel

Wij wilden graag weten hoe veilig onze woning is, dus wij hebben besloten om een veiligheidscheck te doen. Slotenmaker is langs geweest en heeft alles na gelopen. Er moest alleen het slot van de voordeur vervangen worden, hiervoor hebben we een andere afspraak gemaakt. Daarnaast hebben we handige tips gekregen. Super vriendelijke man. Nogmaals bedankt voor de goede service!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging