Slotenmaker Uden

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Uden

Slotenmaker Uden Wij van slotenmaker Quickblue in Uden zijn een transparant en erkend bedrijf. Ons team van experts bestaat uitsluitend uit slotenmakers die gediplomeerd zijn. Wij zijn in staat alle problemen die u heeft op het gebied van hang- en sluitwerk voor u op te lossen en hebben veel kennis en een uitgebreide ervaring op slotengebied. Met onze ervaring en kennis bent u er bij ons zeker van dat de sloten van uw woning of pand bij ons in veilige handen zijn. Wij zorgen er altijd voor dat we binnen een half uurtje bij u op de stoep staan. Met het behulp van professioneel gereedschap en gecertificeerde materialen kunnen wij al uw sloten problemen op vakkundige en zorgvuldige wijze oplossen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Onze servicediensten bestaan onder andere uit hulp bij buitensluiting van uw woning of pand. Ook kunnen wij uw sloten vervangen voor nieuwe betrouwbare sloten, pensloten monteren, meerpuntssluitingen plaatsen, kluizen openen, sleutels bijmaken en inbraakschade herstellen. Daarnaast hebben wij een spoedlijn die u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken voor uw noodgevallen of sleutel- en sloten gebied. Wij lossen uw spoedgeval altijd op nauwkeurige en zorgvuldige wijze voor u op.

Buitengesloten in Uden?

Bent u buitengesloten van uw bedrijfspand of woning in Uden? Dan staan wij van slotenmaker Quickblue altijd voor u klaar. Binnen 20 minuten zijn wij bij u op locatie om het slot zonder sleutels voor u te openen. Wij begrijpen dat buitensluiting een situatie is die vraagt om een goede en snelle oplossing, daarom sturen wij meteen een slotenspecialist naar u toe. Bij het openen van het slot zal geen schade ontstaan aan deuren of kozijnen omdat wij dit doen met behulp van professionele technieken en gereedschap. Wij zijn opgeleid om situaties als deze op vakkundige wijze af te handelen. Voor spoedgevallen als buitensluiting kunt u ons dag en nacht bereiken via onze spoedservice.
Slotenmaker Uden

Slotspecialist Siem

Slotenexpert Siem kan uw sloten openen zonder sleutels wanneer uw slot bijvoorbeeld kapot is, deze niet meer goed functioneert of als u buitengesloten bent. Door zijn jarenlange ervaring weet Siem het probleem altijd op de juiste manier op te lossen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Gediplomeerde slotenmaker Jordan weet alles op sloten gebied en kan u helpen wanneer u problemen heeft met uw sloten of sleutels. Jordan is binnen korte tijd bij u om uw probleem op professionele wijze te verhelpen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Sloten specialist Wesley kan al uw problemen op het gebied van hang- en sluitwerk eenvoudig en snel verhelpen. Door zijn uitgebreide kennis en zijn beschikking over de juiste kwaliteiten weet hij altijd wat hij moet doen om het probleem op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

Wij van slotenmaker Quickblue zijn een erkend PKVW bedrijf. Dit houdt in dat wij beschikken over het Politie Keurmerk Veilig wonen. Dit komt doordat wij voldoen aan de voorwaarden die gesteld zijn om het PKVW lidmaatschap te krijgen en betekent dat wij er voor kunnen zorgen dat uw woning of bedrijfspand beter beveiligd wordt tegen criminelen. Ook hebben wij een PKVW adviseur in dienst die u kan voorzien van advies op maat voor het beter beveiligen van uw woning of bedrijfspand.
Slotenmaker Uden

Met spoed een slotenmaker in Uden

Heeft u een noodgeval op slotengebied in Uden en heeft u direct een slotenexpert nodig? Bijvoorbeeld omdat uw sleutels gestolen of kwijt zijn en u hierdoor bent buitengesloten van uw woning of bedrijfspand? Of doordat de sleutel is afgebroken in het slot of er net een inbraak in uw woning is gepleegd? Bel dan onze spoedservice die u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken. Wij zorgen ervoor dat er een slotenexpert al binnen 20 minuten bij u op de stoep staat.
Slotenmaker Uden

Inbraakbeveiligingsdiensten

Om inbrekers buiten de deur te kunnen houden is het erg belangrijk uw woning of bedrijfspand te voorzien van veilige en betrouwbare inbraakbeveiliging. Wij van Quickblue zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging en helpen u graag bij het beter beveiligen van uw woning of pand. Wij kunnen u helpen met advies en kunnen onder andere veiligheidssloten, alarmsystemen, camerabeveiliging en kerntrekbeveiliging voor u monteren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Uden?

Is er schade aan uw sloten ontstaan door een inbraak of is uw deur door hulpdiensten geforceerd vanwege een noodgeval? Dan kunt u ons op elk moment van de dag bereiken voor het herstellen van de schade. Vaak worden in situaties als deze de kosten vergoed door uw opstalverzekering.

Uw sleutels kwijt in Uden

Komt u uw huis niet meer in doordat u uw sleutels kwijt bent of de deur achter u is dichtgewaaid toen u het vuilnis buiten aan het zetten was? Wij raden u niet aan om zelf te gaan proberen uw slot te forceren, dit kan zorgen voor extra onnodige schade. Wanneer uw sleutels kwijt of weg zijn kunt u onze slotenexperts in Uden altijd bereiken. Wij kunnen het slot op schadevrije wijze voor u openen en indien nodig ook direct een nieuw en veilige slot voor u installeren.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Uden

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wanneer u een noodgeval heeft op sleutel- of slotengebied kunt u altijd rekenen op de hulp van Quickblue. Wij snappen door onze ervaring als geen ander dat zich soms onvoorziene situaties voordoen die direct opgelost moeten worden. In het geval van een inbraak, een kapot slot of buitensluiting is het belangrijk dat er snel een expert bij u is. Wij zorgen ervoor dat er binnen een half uur iemand bij u op locatie is die u kan helpen

Wij kunnen altijd gemakkelijk en snel sleutels voor u bijmaken wanneer u dit nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u graag een extra sleutel aan vrienden of buren wilt geven. Wanneer het een sleutel met certificaat betreft, neem het certificaat dan met u mee zodat wij een sleutel voor u kunnen bijmaken.

Ook sloten met een certificaat kunnen wij altijd voor u bijmaken. Een gecertificeerde sleutel is voorzien van een document die alleen in handen is van de eigenaar, zodat de sleutel niet zomaar door iedereen gekopieerd kan worden. Voor het bijmaken van een gecertificeerde sleutel is het daarom belangrijk dat u als eigenaar het document altijd met u meeneemt en laat zien wanneer u een sleutel wilt bijmaken.

Werkgebied van onze slotenmakers in Uden

Onze slotenexperts in Uden zijn altijd bereikbaar voor het oplossen van al uw problemen op hang- en sluitwerk gebied. Wij hebben locaties door heel Nederland zodat wij elke Nederland die problemen heeft op dit gebied goed van dienst kunnen zijn. 
Slotenmaker Uden

Frank

uit Uden

Ik was de sleutels van mijn woning kwijtgeraakt en kwam hier bij thuiskomst uit mijn werk pas achter. Er was niemand die ik een reservesleutel had gegeven en kon bellen om me te helpen, hierdoor was ik buitengesloten en kon ik niet meer binnen komen. Ik heb Quickblue gebeld en binnen 20 minuten was er al een monteur bij me die de deur heeft geopend op schadevrije wijze. Top service.

9,8

5/5

Stefan

uit Uden

De deur was achter me dicht gevallen terwijl ik het oud papier aan het buiten zetten was. Ik kon niet meer mijn huis in maar had mijn mobiel gelukkig in mijn zak. Na een belletje naar Quickblue was er binnen een half uur al een slotenmaker bij me die de deur weer heeft geopend, ik kon het slot gewoon weer gebruiken hierna. Bedankt!

9,5

5/5

An

uit Uden

Na een lange dag op mijn werk kwam ik thuis en kwam ik er tot mijn schrik achter dat er iemand was geweest die mijn slot had geprobeerd te forceren. Ik wilde graag mijn slot direct laten vervangen omdat dit mij een vervelend en onveilig gevoel gaf. De spoedservice van Quickblue was gelukkig de hele dag bereikbaar en er is een monteur langs gekomen die mijn slot heeft vervangen.

9,7

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging