Slotenmaker Utrecht

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Utrecht

Een slotenmaker in Utrecht nodig? Is uw sleutel bijvoorbeeld afgebroken, bent u van uw woning of bedrijfspand buitengesloten, kunt u uw sleutels niet meer vinden of is er als gevolg van een inbraak behoefte aan nieuwe sloten? Dan helpt QuickBlue u graag uit de problemen. Onze gespecialiseerde slotenmakers staan direct voor u klaar. Woont of werkt u in Utrecht? Dan zorgt onze slotenmaker dat hij binnen 20 minuten bij u is. Onze spoedservice is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een slotenmaker met ervaring kan u in veel situaties uit de brand helpen. Het team van QuickBlue bestaat uit slotenmakers met ervaring in Utrecht. Dit is dan ook de reden dat wij u altijd snel en adequaat van dienst kunnen zijn. Als slotenexpert voorzien wij in de volgende werkzaamheden en diensten:

In Utrecht buitengesloten?

Bij QuickBlue vervangen en openen wij uw sloten! Bent u van uw woning of bedrijfspand buitengesloten, omdat uw geen beschikking meer heeft over een sleutel? Dan kunnen wij direct een ervaren slotenmaker naar uw locatie laten komen om het probleem op te lossen. Neem even contact met ons op en voor u het weet staat er een slotspecialist van QuickBlue op de stoep. Mocht het nodig zijn, wordt uw slot direct vervangen. De overlast is hierdoor minimaal. Bij QuickBlue in Utrecht krijgt u:

Slotspecialist Siem

Siemis een echte slotspecialist van QuickBlue. Werkzaam bij ons sinds 2018, gebruikt hij dagelijks al zijn kennis voor het verrichten van werkzaamheden aan sloten. Zijn expertise ligt bij sloten als oplegsloten, cilindersloten en veiligheidssloten

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Onze slotenexpert bij QuickBlue is Jordan. Met onze 24-uurs dienst is hij altijd voor u bereikbaar. Jordan is een expert in het openen van deuren en sloten en het herstellen van inbraakschade.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Met Wesleyn heeft QuickBlue de ideale slotenmaker in huis. Wesley helpt klanten via onze 24-uurs dienst dagelijks om weer veilig binnen te komen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Werken uw sloten ineens niet meer naar behoren of is er vanwege een andere oorzaak een slotenmaker nodig? Contacteer dan direct onze spoeddienst. Binnen 20 minuten is er dan een slotspecialist aanwezig om u verder te helpen. Als het nodig is, worden uw sloten zelfs direct vervangen. Onze slotenmakers in Utrecht handelen snel en adequaat.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Ben ik verzekerd voor een slotenmaker in Utrecht?

Op het moment dat uw schade aan de sloten heeft, is er met spoed behoefte aan een slotenmaker. Hier speelt QuickBlue op in door binnen 20 minuten op de stoep te staan. Maar u vraagt zich waarschijnlijk af hoe het dan met de verzekering zit.

Wat als ik mijn sleutels kwijt ben?

Het is natuurlijk een mogelijkheid dat uw sleutelbos kwijt of gestolen is. Wat de situatie ook is, QuickBlue opent uw deur uiteraard weer voor u. Zijn uw sleutels ook daadwerkelijk gestolen? Dan krijgt u de gemaakte kosten in de meeste gevallen van uw verzekeraar vergoed.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker Utrecht

Onze slotenmaker Utrecht beantwoordt bij deze alvast enkele veelvoorkomende vragen voor u.

De kosten die van toepassing zijn hangen sterk af van de benodigde handelingen van de slotenmaker in Utrecht. Wanneer we precies weten wat er nodig is, geven wij uiteraard direct aan wat de kosten gaan zijn. Dit gebeurt altijd vóórdat onze slotenmaker aan de slag gaat. In veel gevallen krijgt u de kosten van uw verzekeringsmaatschappij vergoed.

Voor de bestaande bouw zijn er sinds 2014 nieuwe eisen en regels van toepassing. Zijn uw sloten van voor deze periode? Dan kunt u ze het beste even laten controleren door een slotspecialist van QuickBlue in Utrecht. Deze voorziet u dan direct van advies over mogelijke nieuwe sloten.

Naast de sloten zelf, is het ook mogelijk dat de sleutels beginnen te roesten. Soms is deze roest te verwijderen, maar het is in principe raadzaam om ze te vervangen. Ontvangt u graag advies van een ervaren slotenmaker? Dan sturen wij graag iemand bij u langs in Utrecht. Waar nodig, vervangt onze slotenmaker direct uw sloten.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Utrecht. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Utrecht

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Utrecht

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten