Slotenmaker Vlaardingen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Vlaardingen nodig?

Heeft u zich bijvoorbeeld buitengesloten? Of bent u onverhoopt u sleutels verloren? Of is er puur sprake van een inbraak(poging) geweest? In alle situaties komt de dienstverlening van QuickBlue zeer goed van pas. Wij sturen een ervaren slotenmaker naar u toe om u snel verder te helpen. En woont of werkt u in Vlaardingen? Dan kost het ons nog geen 20 minuten de tijd om al bij u op de stoep te staan. Bovendien heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot onze spoedservice. Zo staat er altijd op korte termijn iemand voor u klaar.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

De diensten van een ervaren slotenmaker zijn zeer gewild. Bij QuickBlue hebben we dan ook een groot team met deze ervaren slotenmakers. Hierdoor kunnen wij u zowel snel als ook vakkundig verder helpen bij problemen. Onze diensten als slotenspecialist bestaan uit de volgende onderdelen:

In Vlaardingen buitengesloten?

Buitengesloten worden is nooit een pretje. Kunt u bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand niet meer openen? En is er geen enkele mogelijke manier waarop u toch nog binnen kunt komen? Dan is het tijd om contact op te nemen met QuickBlue. Wij sturen direct een ervaren slotenspecialist naar u toe om de deur voor u te openen. Daarbij is het soms nodig om de sloten ook direct te vervangen. Uiteraard is dit geen probleem. Zo blijft de totale overlast beperkt tot een minimum. Bij QuickBlue in Vlaardingen bent u al met al verzekerd van
Slotenmaker Vlaardingen

Slotspecialist Siem

Siem is een echte slotenspecialist. Hij weet als geen ander hoe hij met deze materialen om moet gaan. Vandaar dat hij ook al een groot aantal klanten naar volle tevredenheid verder heeft weten te helpen. Echter is Siem vooral gespecialiseerd in het werken met cilindersloten, veiligheidssloten, oplegsloten en pensloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is dé slotenexpert van QuickBlue. Als onderdeel van onze 24-uurs dienst gaat hij rond de klok aan de slag om onze klanten verder te helpen. Tijdens zijn dienst opent hij deuren, vervangt hij sloten en zorgt hij voor het nodige advies. Voor professionele hulp moet u daarom bij een slotenmaker als Jordan zijn.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meest ervaren krachten bij QuickBlue. Als slotenmaker zit hij intussen al jaren in het vak. Hierdoor weet hij altijd en overal precies waar hij mee te maken heeft. Is er een sleutel afgebroken, bent u buitengesloten of heeft er een inbraak(poging) plaatsgevonden? Wesley helpt u uit de brand.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Slotenmaker Vlaardingen

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u plotseling te maken met een defect in de sloten? En werkt het hang- en sluitwerk van uw woning of bedrijf vervolgens niet meer naar behoren? Dan is het tijd om actie te ondernemen. En snel ook. Via onze spoeddienst zorgen wij ervoor dat er al binnen 20 minuten iemand bij u op de stoep staat. Daarmee is een snelle afhandeling van uw probleem gegarandeerd. Is het nodig dat de sloten zelfs direct vervangen worden? Dan regelen we ook dit voor u. De slotenmakers in Vlaardingen weten precies wat er in deze situaties moet gebeuren.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Inbraakbeveiliging is vandaag de dag uiterst belangrijk. U wilt wel de juiste maatregelen nemen om mogelijke inbrekers buiten te houden. Bij QuickBlue hebben we de beschikking over beveiligingsexperts die als geen ander weten wat hier allemaal bij komt kijken. Onze diensten bestaan dan ook uit:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Vergoedt mijn verzekeraar de kosten voor de slotenmaker in Vlaardingen?

Bij schade aan uw sloten is het belangrijk om zo snel mogelijk een slotenmaker in te schakelen. QuickBlue gaat bijvoorbeeld voor u aan de slag om problemen te verhelpen. Daarbij is de kans groot dat de kosten voor de schade volledig door uw verzekeraar worden vergoed.

En als mijn sleutels kwijt zijn?

Ook als de sleutels kwijt zijn, neemt u het liefst zo snel mogelijk contact met ons op. Bijvoorbeeld in een situatie waarbij u de sleutels per ongeluk bent kwijtgeraakt. Of wanneer iemand de sleutels van uw woning heeft gestolen. In dat laatste geval krijgt u bijna altijd alle kosten van de slotenmaker vergoed.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Vlaardingen

Als slotenmaker in Vlaardingen krijgen we met veel vragen te maken. Sommigen komen vaker voor dan anderen. Daarom geven wij hieronder alvast een antwoord op deze vragen.

De kosten van de slotenmaker hangen af van de vereiste handelingen in uw situatie. Daarom krijgen we hier graag eerst meer informatie over. Vervolgens stellen we altijd vóóraf een kostenoverzicht voor u op. Het fijne is dat deze kosten vaak nog door de verzekeraar vergoed worden ook.

Sinds 2014 gelden er strengere regels omtrent de veiligheid van sloten. Twijfelt u of uw sloten nog wel volledig veilig zijn? Dan is het raadzaam om onze slotenmaker er even naar te laten kijken. Waar nodig zal hij direct de nodige vervangingen voor u toepassen. Zo heeft u snel weer uw veilige gevoel terug.

Roestende sloten zijn uiterst kwetsbaar. Ze zijn een stuk zwakker dan in een normale staat het geval is. Wij raden het dan ook aan om roestende sloten zo snel mogelijk te vervangen. U heeft dan snel weer een bekwame beveiliging tegen mogelijke inbrekers. Neem hiervoor contact op met QuickBlue.

Werkgebied van onze slotenmakers in Vlaardingen

Woont of werkt u in Vlaardingen en heeft u problemen met uw hang- en sluitwerk? Dan zit u bij QuickBlue helemaal goed. Wij hebben namelijk vestigingen door het hele land. Hierdoor kunnen we ook in Vlaardingen al binnen 20 minuten bij u zijn. Neem nu contact op om met uw problemen verder geholpen te worden.
Vlaardingen

Lieke

uit Vopwijk

Bedankt voor de goede service QuicBlue. Onze meerpuntsluiting was aan vervanging toe en die is nu vervangen heel fijn dat alles het weer doet en wij onze voordeur weer veilig op slot kunnen doen.

9,3

5/5

Boaz

uit Vlaardingen

Prima bedrijf. Ze geven van te voren advies met een duidelijke offerte. Reageren meteen op mail vragen. Ik ben super tevreden met de geleverde diensten. Een aanrader !

9,9

5/5

Frederique

uit Oostwijk

Mijn kinderen hebben vanmorgen de deur dicht gedaan, terwijl de sleutel aan de binnen zijde van het slot zat. Wij konden hierdoor niet meer naar binnen. QuickBlue gebeld, die was binnen 25 minuten ter plaatse en heeft de deur zonder schade open gemaakt. Goed bedrijf. Aanrader

9,7

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging