Slotenmaker Vleuten

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Vleuten

Bent u werkzaam of woont u in Vleuten en heeft u behoefte aan een slotenmaker? Neem dan direct contact op met QuickBlue. Onze ervaren slotenmakers in Vleuten helpen u bij het openen van uw sloten, het vervangen van uw sloten of voorzien u van advies op maat. Is er bijvoorbeeld een defect na een inbraak? Binnen 20 minuten wordt dit probleem ter plekke verholpen door onze slotspecialist. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Diensten slotenservice QuickBlue

Onze slotenmakers hebben de kennis en kunnen in huis om verschillende handelingen met betrekking tot uw sloten te verrichten. Door een jarenlange ervaring in het openen en plaatsen van sloten, zijn wij in staat een dienst te leveren van een zeer hoge kwaliteit. Deze dienst bestaat uit de volgende onderdelen:

Buitengesloten in Vleuten?

QuickBlue helpt u bij het vervangen of openen van sloten! Bent u volledig buitengesloten en komt u met geen mogelijkheid meer binnen? Dan staat onze spoedservice voor u klaar om uw deur te openen. Sloten openen is een van de expertises van onze slotenmaker in Vleuten. Binnen 20 minuten staat onze slotspecialist bij u voor de deur. Is het slot defect? Dan vervangen wij direct uw sloten. Bij QuickBlue in Vleuten krijgt u:

Slotspecialist Siem

Een echte slotspecialist van QuickBlue. Siem maakt sinds 2018 deel uit van ons team en heeft zich gespecialiseerd in een groot aantal verschillende soorten sloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Inbraakschade of buitengesloten? Jordan is de slotenexpert van QuickBlue die u verder helpt. Via de 24-uurs service staat hij dagelijks klaar voor klanten in nood.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is dé slotenmaker van QuickBlue. Als echte professional helpt hij dagelijks onze klanten uit de brand door het openen en herstellen van sloten.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker in Vleuten inschakelen

Onze spoeddienst maakt het mogelijk dat u al binnen 20 minuten de beschikking heeft over een van onze ervaren slotenmakers in Vleuten. U hoeft hiervoor alleen even contact met ons op te nemen en wij stellen direct alles in werking. Is uw slot kapot of komt u uw woning of bedrijf niet meer binnen? Dan verhelpen wij de situatie zo snel mogelijk voor u.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Worden de kosten van de slotenmaker in Vleuten vergoed?

Zijn een of meerdere van uw sloten defect? Schakel dan zo spoedig mogelijk de slotenmaker van QuickBlue in. Binnen 20 minuten is onze ervaren slotspecialist dan op locatie om het defect te verhelpen. U wilt daarbij natuurlijk graag weten of de kosten worden vergoed door de verzekeraar.

Wat als u de sleutels kwijt bent?

Het komt soms voor dat uw sleutels kwijt of gestolen zijn. In beide gevallen is het raadzaam om contact met QuickBlue op te nemen. Wanneer uw sleutels ook daadwerkelijk gestolen zijn, vergoedt uw verzekering in de meeste gevallen de kosten die u met een slotenmaker heeft gemaakt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Vleuten

Hieronder voorziet onze ervaren slotenmaker in Vleuten u van enkele antwoorden op veelgestelde vragen die wij dagelijks ontvangen.

De kosten die u maakt zijn afhankelijk van de hulpbehoefte die u heeft. Neem contact met ons op om door te geven wat er precies moet gebeuren. Dan geven onze slotenexperts u direct een kostenindicatie. Zo weet u vooraf alvast wat de kosten gaan zijn. Bovendien worden de meeste kosten vaak vergoed door de verzekering.

Sinds 2014 zijn er nieuwe regels voor de bestaande bouw omtrent veilige sloten. Zijn uw sloten van voor 2014? Dan raden wij u aan om even in contact met ons te komen. Onze ervaren slotenmaker uit Vleuten voorziet u dan van advies op maat en indien nodig vervangen we dan direct uw sloten.

Roestende sloten zijn onveilig en er dient direct iets aan gedaan te worden. Soms is het nog mogelijk om de roest te verwijderen. Meestal kunt u er echter beter voor kiezen om uw sloten te vervangen. Wilt u advies van een expert? Neem dan contact op met QuickBlue en onze ervaren slotenmaker in Vleuten helpt u direct verder.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Vleuten. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Vleuten

Is er iets mis met uw sloten? Neem dan contact op met QuickBlue. Wij hebben verspreid door heel Nederland vestigingen zitten, zodat wij iedere Nederlander kunnen helpen met onze diensten. QuickBlue vind je in:
Vleuten

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten