Slotenmaker Vleuten

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Vleuten

Bent u werkzaam of woont u in Vleuten en heeft u behoefte aan een slotenmaker? Neem dan direct contact op met QuickBlue. Onze ervaren slotenmakers in Vleuten helpen u bij het openen van uw sloten, het vervangen van uw sloten of voorzien u van advies op maat. Is er bijvoorbeeld een defect na een inbraak? Binnen 20 minuten wordt dit probleem ter plekke verholpen door onze slotspecialist. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

24/7 spoedservice

Diensten slotenservice QuickBlue

Onze slotenmakers hebben de kennis en kunnen in huis om verschillende handelingen met betrekking tot uw sloten te verrichten. Door een jarenlange ervaring in het openen en plaatsen van sloten, zijn wij in staat een dienst te leveren van een zeer hoge kwaliteit. Deze dienst bestaat uit de volgende onderdelen:

Buitengesloten in Vleuten?

QuickBlue helpt u bij het vervangen of openen van sloten! Bent u volledig buitengesloten en komt u met geen mogelijkheid meer binnen? Dan staat onze spoedservice voor u klaar om uw deur te openen. Sloten openen is een van de expertises van onze slotenmaker in Vleuten. Binnen 20 minuten staat onze slotspecialist bij u voor de deur. Is het slot defect? Dan vervangen wij direct uw sloten. Bij QuickBlue in Vleuten krijgt u:
Slotenmaker Vleuten

Slotspecialist Siem

Een echte slotspecialist van QuickBlue. Siem maakt sinds 2018 deel uit van ons team en heeft zich gespecialiseerd in een groot aantal verschillende soorten sloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Inbraakschade of buitengesloten? Jordan is de slotenexpert van QuickBlue die u verder helpt. Via de 24-uurs service staat hij dagelijks klaar voor klanten in nood.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is dé slotenmaker van QuickBlue. Als echte professional helpt hij dagelijks onze klanten uit de brand door het openen en herstellen van sloten.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker in Vleuten inschakelen

Onze spoeddienst maakt het mogelijk dat u al binnen 20 minuten de beschikking heeft over een van onze ervaren slotenmakers in Vleuten. U hoeft hiervoor alleen even contact met ons op te nemen en wij stellen direct alles in werking. Is uw slot kapot of komt u uw woning of bedrijf niet meer binnen? Dan verhelpen wij de situatie zo snel mogelijk voor u.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Vleuten. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Worden de kosten van de slotenmaker in Vleuten vergoed?

Zijn een of meerdere van uw sloten defect? Schakel dan zo spoedig mogelijk de slotenmaker van QuickBlue in. Binnen 20 minuten is onze ervaren slotspecialist dan op locatie om het defect te verhelpen. U wilt daarbij natuurlijk graag weten of de kosten worden vergoed door de verzekeraar.

Wat als u de sleutels kwijt bent?

Het komt soms voor dat uw sleutels kwijt of gestolen zijn. In beide gevallen is het raadzaam om contact met QuickBlue op te nemen. Wanneer uw sleutels ook daadwerkelijk gestolen zijn, vergoedt uw verzekering in de meeste gevallen de kosten die u met een slotenmaker heeft gemaakt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Vleuten

Hieronder voorziet onze ervaren slotenmaker in Vleuten u van enkele antwoorden op veelgestelde vragen die wij dagelijks ontvangen.

De kosten die u maakt zijn afhankelijk van de hulpbehoefte die u heeft. Neem contact met ons op om door te geven wat er precies moet gebeuren. Dan geven onze slotenexperts u direct een kostenindicatie. Zo weet u vooraf alvast wat de kosten gaan zijn. Bovendien worden de meeste kosten vaak vergoed door de verzekering.

Sinds 2014 zijn er nieuwe regels voor de bestaande bouw omtrent veilige sloten. Zijn uw sloten van voor 2014? Dan raden wij u aan om even in contact met ons te komen. Onze ervaren slotenmaker uit Vleuten voorziet u dan van advies op maat en indien nodig vervangen we dan direct uw sloten.

Roestende sloten zijn onveilig en er dient direct iets aan gedaan te worden. Soms is het nog mogelijk om de roest te verwijderen. Meestal kunt u er echter beter voor kiezen om uw sloten te vervangen. Wilt u advies van een expert? Neem dan contact op met QuickBlue en onze ervaren slotenmaker in Vleuten helpt u direct verder.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Vleuten

Is er iets mis met uw sloten? Neem dan contact op met QuickBlue. Wij hebben verspreid door heel Nederland vestigingen zitten, zodat wij iedere Nederlander kunnen helpen met onze diensten. QuickBlue vind je in:
Vleuten

Lien

uit De Wetering

QuickBlue gebeld, omdat mijn sloten verouderd waren en toen is er een slotenmaker ingeschakeld om langs te komen. Snelle reactie en snel bezoek om te zien wat er moest gebeuren. Uitstekende communicatie, terwijl ze op bestelling wachten en bij de eerste beschikbare gelegenheid zijn ze gemonteerd. Vriendelijke, geruststellende slotenmaker. Goed gedaan. Zou niet aarzelen om het aan te bevelen.

9,5

5/5

Cornel

uit Veldhuizen

Contact opgenomen met QuickBlue om mijn huis beter te beveiliging. Verschillende optie besproken. Uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt. Monteur is langs geweest en heeft een rondje rondom het huis gelopen. Wij hebben hierna een overleg gehad. Camera’s besteld en laten ophangen door QuickBlue. Top service!

9,8

5/5

Mario

uit Vleuterweide

Op deze stromachtige dag liet ik mijn sleutels aan de binnenkant van mijn deur. Slotenmaker beantwoordde binnen 3 beltonen. Zij vroegen gelijk naar een omschrijving van de situatie. Ik heb ze verteld wat er aan de hand geweest was. Door mijn uitleg, konden ze ongeveer een inschatting maken van de kosten. Zij hebben een monteur gestuurd die het voor elkaar heeft gekregen. Deskundig en professioneel werk geleverd. Top service!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten