Slotenmaker Voorburg

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Voorburg

Een slotenmaker nodig in de omgeving Voorburg? Bijvoorbeeld omdat u bent buitengesloten, er sprake is van kapotte of verloren sleutels of omdat er een inbraak(poging) heeft plaatsgevonden? Dan staat QuickBlue voor u paraat om u uit de brand te helpen. Wij sturen zo snel mogelijk een ervaren slotenmaker naar u toe om u op korte termijn verder te helpen. Woont of werkt u in Voorburg? Dan zijn de hulptroepen al binnen 20 minuten bij u. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo heeft u altijd toegang tot de expertise van een ervaren slotenmaker.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel situaties goed van pas. Het team van QuickBlue bestaat stuk voor stuk uit ervaren medewerkers. Zo wordt u altijd snel en effectief verder geholpen. In allerlei verschillende situaties. Onze diensten als slotenmaker bestaan uit de volgende onderdelen:

In Voorburg buitengesloten ?

Heeft u op dit moment te maken met een muurdichte woning of een dicht bedrijfspand? En is er geen enkele manier waarop u alsnog binnen kunt geraken? Dan is het tijd om contact op te nemen met QuickBlue. Wij sturen direct iemand naar u toe om het probleem op te lossen. De ervaring van onze slotenmakers komt in deze situaties goed van pas. Zo kunt u niet alleen snel weer naar binnen, maar vervangen zij waar nodig ook direct de sloten. De totale overlast blijft zo mooi tot een minimum beperkt. Bij QuickBlue in Voorburg bent u verzekerd van:

Slotspecialist Siem

Siem is een ware slotspecialist. Dit houdt onder andere in dat hij precies weet wat er qua hang- en sluitwerk nodig is om uw probleem op te lossen. Denkt aan het vervangen, repareren of plaatsen van sloten. Siem is een ervaringsdeskundige op het gebied van cilindersloten, veiligheidssloten, oplegsloten en pensloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan maakt als echte slotexpert onderdeel uit van de 24-uurs dienst van QuickBlue. Hierin helpt hij rond de klok bij het oplossen van situaties met betrekking tot hang- en sluitwerk. Heeft u te maken met een dicht of een defect slot? Dan is Jordan de man die u uit de brand gaat helpen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meest ervaren krachten van QuickBlue. Hij heeft intussen al heel wat meegemaakt op het gebied van hang- en sluitwerk. Zo is Wesley perfect in staat om een probleem met een kapotte sleutel of een buitensluiting op te lossen. Neem nu contact op met QuickBlue voor vakkundige dienstverlening.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Slotenmaker Voorburg

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u plotseling te maken met een defect aan de sloten? Of is er een andere reden waarom u met spoed behoefte heeft aan de hulp van een ervaren slotenmaker? Dan staat onze spoeddienst voor u klaar om u direct verder te helpen. Binnen 20 minuten heeft u dan al beschikking over de expertise van onze slotenspecialisten. Is het daarbij belangrijk dat de sloten direct vervangen worden? Dan is het voor onze ervaren slotenmakers in Voorburg geen probleem om dit direct even te regelen. Zo kunt u binnen de kortste keren weer met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten.
Slotemaker Voorburg

Inbraakbeveiligingsdiensten

Een goede inbraakbeveiliging staat aan de basis van het voorkomen van een inbraak. Daarom hechten we er bij QuickBlue ook veel waarde aan om u van de juiste inbraakbeveiliging te voorzien. Onze beveiligingsexperts weten precies wat u nodig heeft. Onze diensten op dit gebied bestaan dan ook uit:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Voorburg?

Op het moment dat u te maken heeft met een probleem aan de sloten, doet u er goed aan om een slotenmaker in te schakelen. Bij QuickBlue zorgen we ervoor dat we binnen 20 minuten al bij u op de stoep staan. In de meeste situaties vergoedt een verzekeraar de opgelopen schade.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Ook bij verloren sleutels is het zaak om zo snel mogelijk een slotenmaker in te schakelen. Bij QuickBlue staan we bij verloren sleutels uiteraard altijd paraat. Bent u uw sleutels kwijtgeraakt als gevolg van diefstal? Dan is de kans groot dat uw verzekeraar alle kosten van de slotenmaker gewoon vergoedt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Voorburg

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

De kosten van de slotenmaker hangen af van de specifieke situatie en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Op het moment dat we dit weten, zorgen we voor een duidelijk kostenoverzicht. Zo weet u altijd vooraf al wat u moet gaan betalen. En dan worden de meeste kosten nog door de verzekering vergoed ook.

In 2014 zijn de regels rondom de veiligheid van sloten veranderd. Deze werden strenger. En dus bestaat er een kans dat uw huidige sloten niet meer als veilig worden geacht. Wilt u hier duidelijkheid over hebben? Laat onze ervaren slotenmaker dan even langskomen. Waar nodig zal hij de sloten direct voor u vervangen.

Roestende sloten leveren gevaar op. Ze zorgen namelijk niet meer voor een bekwame bescherming. Reparatie of vervanging is dan hoognodig. Wij raden aan om voor vervanging te kiezen. U weet dan echt zeker dat de sloten voortaan veilig zijn en blijven. Bij QuickBlue kunt u uiteraard altijd terecht om deze sloten te vervangen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Voorburg

Is er sprake van problemen met uw sloten? Zijn ze bijvoorbeeld defect of gaan ze niet meer goed open? Dan kunt u altijd rekenen op QuickBlue in Voorburg. Gezien onze vestigingen door heel Nederland zitten, hebben wij een extreem ruim werkgebied. Neem nu contact op voor het oplossen van uw probleem.
Voorburg

Lex

uit Voorburg

Online op de website gekeken naar de beste optie om mijn huis goed te beveiligen, Een aardige medewerker aan de lijn gehad. Die heeft me duidelijk uitgelegd de verschillende opties die ze hebben. Daarna heb ik offerte per mail ontvangen. Top service!

9,9

5/5

Maya

uit Het Loo

“‘s nachts gebeld, omdat er ingebroken was. Slotenmaker is snel ter plekke geweest en heeft tijdelijk wat geplaatst en de volgende dag is hij langs geweest en heeft een nieuw slot gemonteerd. Topper!”

9,7

5/5

Mika

uit Essesteijn

“Een schutting om het huis gedaan en ik heb ook een deur gemaakt in de tuin. Slotenmaker Voorbrug gebeld voor een penslot. Slotenmaker is langs geweest, nadat ik telefonisch een afspraak heb gemaakt. Slotenmaker heeft het slot netjes geplaatst. Snelle service. Dankjewel!” 

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging