Slotenmaker Vught

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Vught

Slotenmaker Vught is werkzaam in Vught en omstreken. Wij zijn een erkende slotenmaker en wij werken volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Al onze slotenmakers hebben een VOG op zak. Wij zijn een betrouwbare en professionele slotenmaker. Onze specialisten krijgen ieder slot open, zonder het slot of de deur te beschadigen. Via onze spoedservice zijn wij dag en nacht bereikbaar. Hier is 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand aanwezig om u te helpen met uw slotenprobleem. Als het nodig is,  is er binnen twintig minuten een slotenmaker bij u. Hij kan u helpen met uw slotenprobleem.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Vught levert verschillende diensten op het gebied van hang-en-sluitwerk, sloten en sleutels. Wij helpen u als u zichzelf heeft buitengesloten, als uw sleutel in het slot is afgebroken, of als u uw sleutel bent verloren. Ook kunt u op ons rekenen als u uw sloten wilt laten vervangen of als u een sleutel wilt laten bijmaken.

In Vught buitengesloten ?

Heeft u zich buitengesloten? Dat is een erg vervelende situatie. Wij kunnen u uiteraard helpen om weer uw woning in te komen. Maar voordat u de slotenmaker belt, adviseren wij u om als eerste even te kijken of er niet nog ergens een raam of deur open staat. Is dat niet het geval en heeft de buurvrouw ook geen sleutel van uw huis? Bel dan met slotenmaker Vught. Wij zijn binnen twintig minuten bij u. Onze slotenmaker heeft de juiste gereedschappen bij zich. Hij heeft uw slot vaak al binnen tien minuten open gemaakt. Uiteraard zonder het slot of de deur te beschadigen.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem werkt als slotenspecialist bij Slotenmaker Vught. Hij is erg professioneel, vriendelijk en snel. Siem kan ieder slotenprobleem oplossen. Hij is erg vindingrijk en gaat pas bij u weg als hij uw slotenprobleem heeft verholpen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan werkt vaak op de spoedservice van slotenmaker Vught. Dat betekent dat u hem vaak ziet rijden in de bus van slotenmaker Vught. Waarschijnlijk is hij dan op weg naar een klant die met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is onze specialist inbraakbeveiliging. Hij komt bij de mensen thuis en bekijkt dan in hoeverre het hang-en-sluitwerk aan vervanging toe is. Wesley maakt een professioneel plan, zodat u stapsgewijs uw inbraakbeveiliging kunt verbeteren.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

In een aantal gevallen heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan een buitensluiting, een verloren sleutel, of een sleutel die is afgebroken in het slot. Maar ook als er bij u is ingebroken heeft u met spoed een slotenmaker nodig die de schade voor u herstelt. U kunt dan altijd een beroep doen op onze spoedservice.
Slotenmaker Vught

Inbraakbeveiligingsdiensten

Voor een goede inbraakbeveiliging is goed hang-en-sluitwerk van wezenlijk belang. Slotenmaker Vught kan u hierin advies geven. Onze specialist komt graag bij u langs om de situatie bij u te bekijken. Hij zal dan een verbeterplan opstellen. U kunt dan snel de inbraakbeveiliging van uw huis of bedrijfspand verbeteren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Vught?

Als er bij u is ingebroken of als ze hebben geprobeerd bij u in te breken,  heeft u vaak schade aan uw slot en aan uw deur. Het is dan belangrijk om direct de slotenmaker te bellen om deze schade te herstellen. U kunt de kosten voor de slotenmaker dan vaak via uw inboedel- of opstalverzekering verhalen.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bent u uw sleutels kwijt? Dan is het verstandig om uw sloten door een slotenmaker te laten vervangen. U weet dan zeker dat er niemand is die ongevraagd in uw huis kan komen. Bent u uw sleutels kwijt en kunt u ook niet meer in uw woning komen? Dan is er sprake van een spoedsituatie. U kunt dan met onze spoedservice bellen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Vught

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

In geval van een spoedsituatie zoals een inbraak, een buitensluiting, een verloren sleutel, of een defect slot, kunt u ons bereiken via onze spoedservice. Er is dan vaak binnen twintig minuten een slotenspecialist bij u om u te helpen met uw slotenprobleem.

Hoe lang een slot mee gaat, is afhankelijk van de intensiteit waarmee u het slot gebruikt. Een slot van een voordeur gebruikt u misschien wel tot 10 keer per dag. Terwijl u een slot van de achterdeur maar één keer per dag open en dicht draait. Het is daarom lastig te zeggen hoe lang een slot gemiddeld meegaat.

Als wij een nieuw slot bij u plaatsen,  krijgt u altijd twee sleutels. Als u dat wilt,  kunnen we direct meer sleutels voor u bijmaken. Hier betaalt u dan wel een bepaald bedrag voor. Hoeveel u daarvoor betaalt, is afhankelijk van het type sleutel en het type slot.

Werkgebied van onze slotenmakers in Vught

Slotenmaker Vught is onderdeel van QuickBlue. Dat betekent dat wij landelijk werken. Maar omdat wij garanderen dat wij binnen twintig minuten bij u zijn, beperkt ons werkgebied zich tot Vught en omstreken.
Slotenmaker Vught

Mirella

uit Vught

Ik moest een nieuw slot op mijn voordeur. Omdat ik altijd werk, heb ik dit lang uitgesteld. Totdat ik hoorde dat slotenmaker Vught ook ’s avonds een slot kan komen vervangen. Ik heb toen direct een afspraak ingepland.

9,9

5/5

Linde

uit Vught

Flexibele slotenmaker en erg professioneel. Ze komen op het moment dat het jou goed uitkomt. Dat is erg fijn als u zelf een drukke baan heeft. De slotenmaker wist precies wat hij moest doen en werkte netjes en snel.

9,7

5/5

Cyra

uit Vught

Mijn zoontje had mijn sleutels verstopt op een verjaardag. Het gevolg: ik kon mijn huis niet meer in. Ik heb de slotenmaker gebeld en ze waren heel snel bij me. De slotenmaker had de deur snel open.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging