Slotenmaker Waddinxveen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Waddinxveen

Bevindt u zich in een situatie waarin alleen de expertise van een ervaren slotenmaker uitkomst kan bieden? Aarzelt u dan niet om direct QuickBlue in Waddinxveen in te schakelen. Of u nu buitengesloten bent, uw sleutel is afgebroken of er bij u is ingebroken, onze professionals lossen de situatie binnen de kortste keren op. Binnen 20 minuten staan zij al bij u op de stoep. Onze spoedservice is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Heeft u een slotenmaker in Waddinxveen nodig? Het team van QuickBlue bestaat uitsluitend uit ervaren experts. Niet alleen werken zij adequaat, maar ook snel. Zo kunt u vlug weer verder met waar u mee bezig was. Onder onze diensten als slotenexpert vallen onder andere:

In Waddinxveen buitengesloten?

U schrikt als het u overkomt, maar de experts van QuickBlue in Waddinxveen laten u zien dat ook dit probleem zo verholpen kan zijn. Wanneer u contact opneemt met onze spoeddienst, sturen wij direct een slotenmaker naar uw locatie. Indien nodig kunnen wij het slot direct voor u vervangen. Bij QuickBlue krijgt u:
Slotenmaker Waddinxveen

Slotspecialist Siem

Met Siem hebben we bij QuickBlue een echte slotspecialist in huis. Hij is al sinds 2014 bij ons werkzaam en bezit alle kwaliteiten om goed en snel werkzaamheden aan sloten uit te voeren. Zijn specialiteit is de grote verscheidenheid van sloten waar hij mee werkt, zoals oplegsloten, cilindersloten, pensloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is een bekend gezicht binnen het team van QuickBlue. Tijdens zijn spoeddiensten heeft hij al heel wat klanten weer opgelucht laten ademhalen. Slotenexpert Jordanis gespecialiseerd in inbraakschade.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Ook Wesley mag niet ontbreken aan het team van QuickBlue. Dankzij zijn jarenlange werkervaring binnen dit gebied weet Wesley binnen de kortste keren een situatie én de daarvoor meest geschikte oplossing in kaart te brengen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker naar uw adres

Moet u tot de conclusie komen dat u de deur met geen mogelijkheid open kunt krijgen? Voor deze en andere situaties belt u met de spoeddienst van QuickBlue in Waddinxveen. Als uw sloten daadwerkelijk vervangen moeten worden, kan onze expert dit direct voor u regelen.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Waddinxveen. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wat kan mijn verzekering voor de kosten van een slotenmaker in Waddinxveen betekenen?

Heeft u schade aan uw sloten, dan is het zaak zo snel mogelijk een slotenmaker langs te laten komen. Terwijl hij zijn werkzaamheden uitvoert, vraagt u zich wellicht af of uw verzekering iets van deze kosten dekt. Dit is echter afhankelijk van de specifieke situatie.

Wat gebeurt er als ik mijn sleutels ben verloren?

Bent u uw sleutels kwijt, dan zal een verzekeraar de kosten van de slotenmaker vrijwel nooit vergoeden. In het geval van diefstal van uw sleutels gaan verzekeraars doorgaans wel tot uitkering over.

Veelgestelde vragen aan onze slotenmaker in Waddinxveen

Hier leest u de antwoorden op enkele van de vragen die klanten ons het vaakst stellen. Heeft u een andere vraag, neemt u dan gerust contact op met QuickBlue in Waddinxveen.

Wat de precieze kosten voor de service van onze slotenmakers zullen zijn, kan pas op locatie worden bepaald. Standaardtarieven gaan namelijk lang niet in elke situatie op. Na een inventarisatie voorziet onze slotenmaker u van een duidelijk kostenoverzicht.

In 2014 zijn de veiligheidseisen omtrent de beveiliging van panden flink aangescherpt. Zijn uw sloten ouder, dan is de kans reëel dat zij niet meer als optimaal veilig worden gezien. Een van onze ervaren slotenmakers kan dit middels een veiligheidscheck voor u controleren.

Alhoewel roest in sommige gevallen verwijderd kan worden, wordt het meestal aanbevolen om de sloten te laten vervangen. Hiermee verhoogt u de beveiliging van uw pand.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Waddinxveen

Heeft u problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op Slotenmakersnel. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor we vrijwel iedereen van dienst kunnen zijn.
Waddinxveen

Mick

uit Zuidplas

Ik heb een afspraak ingepland omdat ik graag betere beveiliging voor mijn voordeur wilde. Ik ben erg goed geholpen en wat ik nog het fijnst vind is dat ik van te voren een duidelijk plaatje heb gekregen van de kosten.

9,5

5/5

Elias

uit Noordeinde

Ik heb vorige week gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Het gaat om de beveiliging van de camera voor de voordeur. We zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden en bijbehorende kosten en hebben na passend overleg een beslissing genomen. Professioneel en vakkundig werk gedaan. Bedankt!

9,8

5/5

Linde

uit Groensewaard

Het slot van de deur van mijn achtertuin is van de oude eigenaar geweest, toen ik verhuisd was naar dit huis, heb ik dit cilinderslot niet laten verwisselen. Nu is die een beetje moeilijk aan het doen, dus ik besloot het te vervangen na een overleg met QuickBlue. Monteur is aan de slag geweest. professioneel en vakkundig werk gedaan!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten