Slotenmaker Wageningen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Wageningen

Dankzij QuickBlue in Wageningen is de expertise van een slotenmaker altijd binnen handbereik. Heeft u zich buitengesloten, is uw sleutel in het slot afgebroken of is er sprake van inbraak of een poging daartoe? In deze en diverse andere situaties kunt u gebruikmaken van onze slotenmakersdienst. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Een van onze experts kan binnen 20 minuten bij u op de stoep staan.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Er zijn tal van situaties te noemen waarin een slotenmaker de helpende hand kan bieden. Doet u een beroep op QuickBlue, dan kunt u ervan uitgaan dat u altijd te maken krijgt met een professionele en ervaren slotenmaker die u een passende oplossing op maat biedt. U rekent onder andere op:

Buitengesloten in Wageningen?

Woont of werkt u in Wageningen en kunt u niet meer binnenkomen? Aan deze vervelende situatie kunt u snel een eind laten komen door de slotenmakers van QuickBlue in Wageningen in te schakelen. Onze ervaren vakmensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Bij ons bent u verzekerd van:
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

QuickBlue slotspecialist Siem heeft een ruime ervaring met allerhande slotenmakersdiensten. Voor elke situatie weet hij de passende oplossing te bieden. Ook is Siem gespecialiseerd in sloten, voornamelijk veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan heeft als slotenexpert van QuickBlue al heel wat klanten in benarde situaties weten te helpen. Voor het openen van deuren en het plaatsen van nieuwe sloten draait hij zijn hand niet om. Het herstellen van inbraakschade is echter zijn expertise.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Een buitensluiting, inbraakschade, het plaatsen van nieuwe sloten, bij slotenmaker Wesley bent u voor al deze werkzaamheden in goede handen. Wesley is een vast gezicht binnen onze 24-uurs dienst.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Blijken de sloten van uw woning of bedrijfspand plotseling defect en heeft u direct een slotenmaker nodig om dit voor u op te lossen? Geen zorgen, want u kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terugvallen op de service van QuickBlue. Niet alleen wordt uw deur geopend, indien nodig kunnen ook de sloten direct worden vervangen.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Wageningen. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Een slotenmaker in Wageningen en de verzekering

Wat het probleem met uw sleutels of sloten ook is, QuickBlue is bij u in Wageningen razendsnel ter plekke om het op te lossen. Veel klanten vragen zich af of de kosten op de verzekeringsmaatschappij verhaald kunnen worden. Voor de meest correcte informatie raadpleegt u uw verzekeringspolis.

Ik ben mijn sleutels kwijt, wat dan?

Per verzekeraar kunnen de polisvoorwaarden behoorlijk verschillen. Over het algemeen worden de kosten van slotenmakersdiensten niet door de verzekeringsmaatschappij gedekt wanneer deze vanwege het verlies van sleutels zijn gemaakt. In het geval van diefstal keert men meestal wel uit.

Veelgestelde vragen aan de QuickBlue slotenmaker in Wageningen

Heeft u een vraag voor QuickBlue, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het antwoord op enkele van de vaakst aan ons gestelde vragen leest u hier.

Elke situatie is weer anders. De exacte kosten van een slotenmaker kunnen daardoor pas na inventarisatie op locatie zorgvuldig in kaart worden gebracht door onze experts.

QuickBlue is een onafhankelijk slotenmakersbedrijf dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen mag dragen. Onze medewerkers kunnen voor u nagaan of uw sloten voldoen aan het keurmerk en zodoende als voldoende veilig kunnen worden beschouwd.

Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja. Roestende sloten zijn minder veilig en bovendien kunnen de sleutels gaan afgeven. Om dit te voorkomen, laat u het beste nieuwe sloten door een slotexpert plaatsen.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Wageningen

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Wageningen

Anne

uit Kortenoord

Vorige week QuickBlue gebeld om een veiligheidscheck te doen voor mijn bedrijf. In de buurt is er meerdere keren sprake van inbraak geweest. Een afspraak gemaakt en toen is de slotenmaker gisteren langs geweest en heeft alles nagelopen. Na een overleg hebben we besloten om veiligheidssloten te monteren, want zo maken we het moeilijker voor inbrekers. Goed bedrijf, zeker aan te raden aan andere!

9,5

5/5

Merel

uit Peppeld

Goede service! Ik moest heel snel een goede bewakingscamera’s systeem op zetten bij mijn bedrijf. Een afspraak gemaakt en toen is er de volgende dag een monteur langs gekomen. Die heeft me een advies gegeven over de verschillende mogelijkheden. Na mijn akkoord zijn ze een weekje later langs gekomen voor de installatie. Alles super professional geïnstalleerd en uitgelegd. Goed bedrijf. Een aanrader!!!!

9,8

5/5

Hidde

uit Leeuwen

Super efficiënte service. Ik belde QuickBlue en werd snel geholpen. Slotenmaker was er precies op tijd. Hij deed het werk supersnel en ik was binnen 20 minuten weer in mijn appartement. Heel erg bedankt voor de geweldige service.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten