Slotenmaker Warmond

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Warmond

De slotenmaker van Quickblue in Warmond staat dag en nacht voor u klaar. Als u midden in de nacht thuiskomt en er achter komt dat uw sleutels kwijt zijn, komt één van onze experts direct naar u toe. We kunnen het slot voor u openen zonder schade aan het slot of de deur aan te richten. Indien uw sloten zijn verouderd, kunnen we deze ook vervangen. We plaatsen altijd een slot dat het Veilig Wonen keurmerk van de politie draagt. Onze slotenmakers in Warmond kunnen u ook altijd passend advies geven over het vervangen of het plaatsen van sloten zodat u optimaal tegen inbraak bent beschermd.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

We hebben verschillende diensten die de slotenmakers van Quickblue in Warmond verlenen. We plaatsen verschillende sloten, maar we vervangen ze ook wanneer ze verroest, defect of versleten zijn. Daarnaast plaatsen we ook meerpuntssluiten, kunnen we kluizen open maken, inbraakschade herstellen en sleutels bijmaken als deze kwijt of versleten zijn.

In Warmond buitengesloten ?

Bent u per ongeluk buitengesloten van uw woning of pand in Warmond? Dat kan erg frustrerend zijn, zeker wanneer het buiten regent of koud is en u zo snel mogelijk weer naar binnen wilt. In zo’n geval kunt u het beste de slotenmaker in de regio Warmond bellen, namelijk Quickblue. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen. Eén van onze sloten experts zal binnen twintig minuten bij u zijn. Hij kan het slot openmaken zonder schade aan te richten. U kunt dan dus niet alleen snel naar binnen toe, maar ook het slot gewoon blijven gebruiken. Er hoeft dus geen nieuwe geplaatst te worden.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is onze monteur die u kan helpen als u zichzelf buiten heeft gesloten. Ook wanneer uw sloten kapot zijn, versleten of niet meer goed werken, staat hij u graag ter hulp.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Eén gecertificeerde monteur die bij on werkt, is Jordan. Hij weet alles van hang- en sluitwerk van woningen. Jordan is dan ook de uitgelezen persoon om u te helpen als u problemen heeft met uw sleutels of sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Iemand die u kan helpen bij al uw problemen op het gebied van sleutels en sloten, is onze monteur Wesley. Dankzij zijn ruime kennis weet hij altijd het probleem op een zorgvuldige manier op te lossen voor u.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Als u met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft, kunt u het beste bellen naar slotenmaker Quickblue. Wij zijn namelijk op elk moment van de dag geopend, dus ook ‘s nachts en in de weekenden. Als u de spoedlijn belt, staan wij zelfs binnen twintig minuten bij u op de stoep en hebben ook nog eens in een hele snelle tijd uw deur voor u open gemaakt.

Slotenmaker Warmond

Inbraakbeveiligingsdiensten

Onze slotenmakers komen niet alleen maar als er inbrekers zijn geweest, maar juist ook om te voorkomen dat er überhaupt inbrekers komen. De experts in ons team kunnen bij elke woning of pand de juiste adviezen geven als het gaat om inbraakbeveiliging.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Warmond?

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig in Warmond omdat er bij u in is gebroken? Waarschijnlijk kunt u zonder zorgen direct bellen om een afspraak te maken, want in de meeste gevallen vergoedt uw zorgverzekering de kosten die gemaakt worden tijdens het repareren van het slot en de deur.

Sleutels kwijtgeraakt?

Het is heel vervelend als u uw sleutels kwijt bent geraakt en daardoor niet meer in uw huis of bedrijfspand kan. Wat wel belangrijk is, is dat u niet zelf gaat proberen om de deur open te krijgen. De kans is groot dat u hier juist onnodig schade mee aanricht. Bel zo snel mogelijk een slotenmaker en we komen direct naar u toe.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Warmond

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Er zijn veel verschillende sloten en de regels en eisen hiervoor zijn aangepast in 2014. Als uw sloten ouder zijn, is het verstandig om deze na te laten kijken door één van onze slotenmakers van Quickblue in Warmond.

Het belangrijkste is dat alle openingen zijn voorzien van de juiste sloten. Dit zijn dus niet alleen de deuren, maar ook de ramen. Slotenmaker Quickblue in Warmond is PKVW en hebben dus het Veilig Wonen keurmerk van de politie. Deze hebben de meeste kans om inbrekers buiten te houden.

Slotenmaker Quickblue in Warmond kan altijd voor u sleutels bijmaken indien dit nodig is. Dit is handig voor als u een sleutel kwijt bent geraakt of juist een reserve sleutel wilt hebben. U kunt er zeker van zijn dat de monteur veilig een sleutel bijmaakt voor u en dat u door een echte slotenexpert wordt geholpen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Warmond

De slotenmakers van Quickblue gaan niet alleen in Warmond te werk, maar ook in de rest van Nederland. Daarom hebben wij een breed werkgebied en kunnen we u dus overal van dienst zijn.

Slotenmaker Warmond

Peter

uit Zwanburgerpolder

Zeer tevreden over Quickblue. Het team van slotenmakers is zeer professioneel en gaat vakkundig te werk. Monteurs zijn snel ter plaatse en de communicatie is duidelijk. Erg tevreden!

9,8

5/5

Floris

uit Warmond

In de haast sloeg ik de deur achter me dicht. De sleutels lagen helaas nog binnen. Gelukkig kon er een monteur van Quickblue snel ter plaatse zijn. Het slot was snel geopend zonder enige schade aan de deur.

9,8

5/5

Ninda

uit Warmond

Heb laatst mijn huis beter laten beveiligen door de monteurs van Quickblue. Alle sloten waren snel vervangen door gecertificeerde meerpuntssluitingen. Heb me ook laten adviseren over een camerasysteem wat het bedrijf binnenkort voor me gaat installeren.

9,9

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging