Slotenmaker Watergang

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Watergang

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en gebruiken alleen producten die voldoen aan de hoogste normen. Dit betekent dat uw veiligheid altijd op nummer 1 staat bij Quickblue. Onze experts specialiseren zich ook in het adviseren over de meest geschikte maatregelen om uw pand tegen inbraak te beschermen. Daarnaast geven we deskundig advies over huisbeveiliging, waarmee we ervoor zorgen dat uw woning optimaal beschermd is.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Quickblue is uw specialist in hang- en sluitwerk. Wij bieden een uitgebreide service die alle denkbare veiligheidsoplossingen aanbiedt om uw waardevolle bezittingen te beschermen. U kunt op ons rekenen voor professionele slotenservice van hoogwaardige kwaliteit, wij hebben ervaring in het openen, vervangen en installeren van allerlei soorten sloten en andere veiligheidsoplossingen.

In Watergang buitengesloten?

Bent u buitengesloten? Dan bent u bij Quickblue aan het juiste adres! Onze spoedservice staat dag en nacht voor u klaar om uw slot te openen. Wij hebben een team van professionele slotenmakers die met behulp van gespecialiseerde gereedschappen en technieken binnen 20 minuten bij u op de stoep staan om uw deur of kozijn te openen zonder schade toe te brengen aan het slot.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Een gediplomeerde slotenmaker zoals monteur Siem is een absolute noodzaak voor elke woningbezitter. De goed opgeleide slotenmaker van Quickblue staat binnen no-time bij u op de stoep om u in geen tijd weer toegang te verschaffen tot uw huis.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is gespecialiseerd in het repareren van sloten, het installeren van beveiligingssystemen en het verhogen van de algehele veiligheid rondom een woning of bedrijfsgebouw. Ook adviseert hij klanten over de beste manier waarop zij hun pand kunnen beschermen tegen ongewenste indringers.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley heeft veel ervaring in slotenmakerij en hij helpt u graag bij buitensluiting, het vervangen van sloten, het installeren van inbraakpreventie en het openen van uw kluis als u de code bent vergeten. Met zijn professionele houding en deskundigheid garandeert Wesley service op hoog niveau.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Onze ervaren slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om te helpen bij noodgevallen, ook als het midden in de nacht is. Zodra we contact met u hebben gemaakt, is het onze prioriteit om zo snel mogelijk ter plekke te zijn en om ervoor te zorgen dat u weer toegang krijgt tot uw woning.

De slotenmaker is druk met het vervangen van sloten

Inbraakbeveiligingsdiensten

Quickblue garandeert dat elk pand dat we beveiligen optimale bescherming geniet tegen het risico op inbraak of andere criminaliteit. Als professional helpt Quickblue u graag bij het installeren en onderhouden van betrouwbare slotensystemen evenals advies over hoe u effectief inbraakpreventie kunt toepassen.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Watergang?

Als er sprake is van schade door inbraak, gestolen sleutels of andere situaties waarvoor u geen invloed heeft, bent u mogelijk gedekt door een verzekeringspolis. Wanneer dit het geval is, worden de herstelkosten voor een slotenspecialist vergoed door de opstalverzekering. Voor deze vergoeding zijn wel aangifte bij de politie en onze factuur benodigd.

Sleutels kwijtgeraakt in Watergang?

U hoeft niet meer in spanning te wachten totdat iemand thuiskomt met een reservesleutel; wij staan voor u klaar om uw probleem binnen een mum van tijd op te lossen. Onze spoedservice staat 24/7 voor u klaar en zal binnen een paar minuten bij u op locatie zijn.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Watergang

Op de website van QuickBlue vindt u antwoorden op veelgestelde vragen die vaak bij ons gesteld worden. Wij zullen u snel en accuraat helpen met al uw vragen.

Als u een roestend slot heeft, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Roestige slots kunnen namelijk ervoor zorgen dat uw slot opeens niet meer werkt en dat u buitengesloten wordt.

U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar ons spoednummer. Beantwoorders staan dag en nacht klaar om uw verzoek in behandeling te nemen en contact met ons op te nemen.

Een meerpuntssluiting is een slot dat uw deur op verschillende plaatsen afsluit. Met een minimum van drie punten kan dit slot effectief worden geïnstalleerd om uw huis te beschermen tegen inbraak.

Werkgebied van onze slotenmakers in Watergang

Wij hebben een breed werkgebied dat zich uitstrekt vanuit onze hoofdvestiging in Watergang naar het omliggende gebied. Van Amsterdam tot Utrecht, Amersfoort tot Den Haag, Nijmegen tot Zwolle en verder.

Rachel

uit Watergang

“Mijn dank aan de monteurs van Quickblue voor het vervangen van mijn verouderde slot. Hij werkte al niet zo soepel meer en stond blijkbaar op het punt van breken.”

9,9

5/5

Sabina

uit Watergang

“Na mijn verhuizing heb ik voor de zekerheid maar even alle sloten laten vervangen. Met de vriendelijke monteur van Quickblue was dit snel en gemakkelijk geregeld.”

9,7

5/5

Robert

uit Watergang

“De spoedservice was binnen 20 minuten bij me en 10 minuutjes later zat ik alweer lekker op de bank. Ben heel blij met de snelle service.”

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging