Slotenmaker Wilnis

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Wilnis

Slotenmaker Wilnis heeft een spoedservice waarop u ons dag en nacht kunt bereiken. Heeft u zichzelf buitengesloten, bent u uw sleutel kwijt, is uw sleutel afgebroken, of is uw slot kapot? Geen paniek. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week onze spoedservice bellen. In een spoedsituatie is één van onze slotenmakers binnen twintig minuten bij u. Wij kunnen ieder slot openmaken en hebben een passende oplossing voor ieder slotenprobleem. Ook na een inbraak kunt u een beroep op ons doen. Onze expert komt snel naar u toe om de inbraakschade te herstellen en het slot te vervangen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Wilnis kunt u inschakelen voor alles over sloten, sleutels, hang-en-sluitwerk. U kunt ons bellen om een slot te vervangen, of om een kerntrekbeveiliging op uw slot te plaatsen. Maar u kunt ons ook inschakelen als u meer wilt weten over het beter beveiligen van uw huis of bedrijfspand.

In Wilnis buitengesloten ?

Een buitensluiting is erg vervelend en komt nooit gelegen. Misschien is er nog een raam open, of zit de achterdeur niet op slot. Dan kunt u via die weg uw woning weer in. Of uw buurvrouw heeft de reservesleutel. Dan is een buitensluiting ook niet zo’n groot probleem. Maar als dat niet het geval is,  kunt u het beste direct slotenmaker Wilnis bellen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Als u zich heeft buitengesloten, sturen wij direct een slotenmaker naar u toe. Met de juiste gereedschappen en de juiste technieken heeft hij uw slot snel open. U kunt weer veilig uw woning in.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is één van de slotenmakers van slotenmaker Wilnis. Hij is vaak te zien op onze spoedservice. Siem is dan vaak als één van de eersten bij u als u een slotenmaker nodig heeft. Hij kan ieder slotenprobleem snel en professioneel oplossen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan weet alles over het inbraakveilig maken van uw huis of uw bedrijfspand. Hij komt graag bij u thuis om samen met u te kijken naar uw hang-en-sluitwerk. Hij geeft u graag adviezen over hoe het beter kan.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is onze specialist als het gaat om ingewikkelde sloten. U moet dan denken aan sloten met een meerpuntssluiting. Zo’n slot vergrendeld uw deur op drie, vijf, of zeven plaatsen tegelijk. Wesley weet precies hoe u zo’n slot moet installeren.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Soms heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig. U kunt dan bellen met de spoedservice van slotenmaker Wilnis. Wij zijn dag en nacht bereikbaar als u met spoed een slotenmaker nodig heeft. Ook in de weekenden en op feestdagen kunt u op onze slotenmakers rekenen. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u om u te helpen met uw slotenprobleem.
Slotenmaker Wilnis

Inbraakbeveiligingsdiensten

Slotenmaker Wilnis levert ook diverse diensten als het gaat om inbraakbeveiliging. Wij leveren veilige en betrouwbare sloten met een kerntrekbeveiliging. Maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar camerabeveiliging of een alarminstallatie. Onze specialist inbraakbeveiliging adviseert u graag.

Sluitplan laten maken door Slotenmaker Wilnis

Bij Quickblue Slotenmaker Wilnis bieden wij u een uitgebreid assortiment diensten aan om zowel particuliere als zakelijke klanten te voorzien van een veilig en betrouwbaar sluitplan. Ons team van gecertificeerde en ervaren slotenmakers zal samen met u de perfecte oplossing ontwikkelen die naadloos aansluit bij uw specifieke beveiligingseisen en -behoeften. Met onze expertise op het gebied van sloten, cilinders en sleutels, zijn we in staat om een veelzijdig en flexibel sluitplan op te stellen dat de beveiliging van uw woning, kantoor of bedrijfspand maximaliseert.

Onderhoudscontracten Slotenmaker Wilnis

Bij QuickBlue Slotenmakers begrijpen wij het cruciale belang van goed functionerende sloten voor de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Daarom bieden wij speciale onderhoudscontracten aan die ervoor zorgen dat uw sloten te allen tijde in optimale staat verkeren. Ons onderhoudscontract garandeert u periodieke controles door onze deskundige slotenmakers, die met behulp van geavanceerde apparatuur de prestaties van uw slotensysteem beoordelen en eventuele slijtage tijdig aanpakken.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Wilnis?

Uw inboedel- of opstalverzekering dekt de kosten van de slotenmaker als er sprake is van een inbraak of een poging tot inbraak. Er moet dan wel aantoonbare schade van de inbraak zijn. U kunt dan de herstelkosten en de kosten van het vervangen van het slot terug vragen bij uw verzekering.

Sleutels kwijtgeraakt?

Als u merkt dat u uw sleutels bent verloren,  kunt u het beste direct een slotenmaker bellen om uw sloten te laten vervangen. U wilt namelijk niet het risico lopen dat iemand zomaar ongevraagd in uw woning kan komen. Wij hebben een ruime voorraad sloten, dus wij kunnen direct uw slot vervangen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Wilnis

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wij hebben diverse sloten op voorraad. Ook sloten met een meerpuntssluiting. Onze specialist kan dit slot plaatsen. U hoeft alleen maar een tijd en een dag vast te stellen. Onze slotenspecialist komt dan het slot met de meerpuntssluiting bij u plaatsen.

Tijdens de avonden, nachten, weekenden en op officiële feestdagen gelden er aangepaste tarieven voor onze spoedservice. In deze periodes komt er namelijk een klein extra bedrag bovenop de standaardprijs. Dit is vanwege de onregelmatige werktijden van onze slotenmakers

Duidelijkheid over de prijs is bij ons een pré. Daarom krijgt u altijd een passende prijsindicatie toegestuurd voordat we met een klus beginnen. Bij een geval van spoed krijgt u ook een offerte vooraf.

Onze spoedservice is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook op een feestdag kunt u ons bellen. Wij komen dan alleen naar u toe als er een spoedsituatie is. Dat is bijvoorbeeld een inbraak, een buitensluiting, een afgebroken sleutel of een defect slot.

Ook camerabeveiliging is onderdeel van ons brede pakket. Wij kunnen u goed advies geven over de beste camerasystemen voor uw situatie en natuurlijk camera's voor u monteren.

Werkgebied van onze slotenmakers in Wilnis

Slotenmaker Wilnis is aangesloten bij de landelijke keten van slotenmakers QuickBlue. Onder QuickBlue opereren wij landelijk, u vindt ons in heel Nederland. Slotenmaker Wilnis heeft als werkgebied de regio Wilnis en omstreken.
Slotenmaker Wilnis

Boris

uit Wilnis

Na een avondje stappen, kwam ik erachter dat ik mijn sleutel was vergeten. Het was midden in de nacht en ik kon alleen maar een slotenmaker bellen, Hij kwam direct en heeft het slot van mijn deur snel open kunnen maken.

9,5

5/5

Jane

uit Wilnis

Ik had een nieuwe sleutel nodig voor mijn zoon die naar de middelbare school ging. Ik ben naar slotenmaker Wilnis gegaan. Ze hebben direct een sleutel voor me gemaakt. Goede en snelle service.

9,8

5/5

Edward

uit Wilnis

Mijn cilinderslot had geen kerntrekbeveiliging. Ik heb slotenmaker Wilnis gevraagd of ze een kerntrekbeveiliging op mijn slot konden plaatsen. De slotenmaker had dit binnen een half uurtje geregeld. Professioneel en snel.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging