Slotenmaker Zaandam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Zaandam

De expertise van een slotenmaker in Zaandam is dankzij QuickBlue altijd nabij. Of u nu buitengesloten bent, constateert dat uw slot defect is of inbraakschade aan uw sloten heeft, in deze en andere situaties bieden onze professionals de helpende hand. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Al binnen 20 minuten staat onze professional voor uw deur.

24/7 spoedservice

De diensten van onze slotenservice

Er zijn meer dan genoeg situaties te noemen waarin de professionele hulp van een slotenmaker goed van pas komt. Bij QuickBlue kunt u altijd rekenen op een snelle en adequate afhandeling van uw probleem. Ons team bestaat namelijk uitsluitend uit ervaren slotenmakers en –experts. QuickBlue betekent onder andere:

In Zaandam buitengesloten?

Het kan de beste overkomen: u realiseert zich dat u uw sleutels binnen heeft laten liggen en kunt nu met geen mogelijkheid het pand in. Ook kapotte sloten of afgebroken sleutels kunnen hiertoe leiden. Zorgen zijn echter niet nodig, want de slotenmaker van QuickBlue in Zaandam is bij u in de buurt. Al binnen 20 minuten kan hij bij u op locatie zijn. U bent verzekerd van:
Slotenmaker Zaandam

Slotspecialist Siem

Op Siem kunt u niet alleen in het geval van buitensluitingen en inbraakschade rekenen, Siem heeft namelijk ook een brede kennis op het gebied van sloten. Voornamelijk over veiligheidssloten kan hij u alles vertellen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan behoort tot dé slotenexperts van QuickBlue. Deuren en sloten opent hij stuk voor stuk in een handomdraai, maar zijn echte expertise ligt bij het herstellen van schade die tijdens een inbraak is ontstaan.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een ervaren slotenmaker die al veel klanten binnen de 24-uurs dienst van een passende oplossing voor hun probleem heeft voorzien. Wesley weet elke klant de service op maat te bieden die hij verwacht.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Wordt u plotseling met een probleem met uw sleutels of sloten geconfronteerd? Schakelt u dan onze spoeddienst in om deze lastige situatie zo snel mogelijk te laten verhelpen. Mocht blijken dat uw sloten vervangen dienen te worden, dan kan onze expert dat ook direct voor u realiseren.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Een slotenmaker in Zaandam: hoe zit het met de verzekering?

De slotenmakers van QuickBlue in Zaandam zorgen ervoor dat u zich in het geval van een probleem met uw sloten geen zorgen hoeft te maken. Wat het probleem ook is, wij weten het snel te verhelpen. Het dekkingsbeleid verschilt per verzekeraar.

Ik ben mijn sleutels kwijt? Dekt mijn verzekeraar dit?

Nieuwe sleutels heeft u nodig wanneer uw slot het heeft begeven, er een poging tot inbraak is gedaan of u uw sleutels kwijt bent geraakt. In dat laatste geval wordt er door verzekeraars vrijwel nooit vergoed. In het geval van diefstal wel.

Veelgestelde vragen aan onze slotenmaker in Zaandam

Heeft u een vraag aan onze slotenmakers van QuickBlue in Zaandam, aarzelt u dan niet contact op te nemen. Hier ziet u de antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Wat de kosten van de slotenmakerservice zijn, is afhankelijk van wat er moet gebeuren en de exacte omstandigheden. Daarom kan een duidelijk kostenoverzicht pas worden afgegeven op het moment dat onze expert op locatie de situatie in kaart heeft gebracht.

Sinds 2014 gelden er strengere eisen wat betreft de beveiliging van panden. Zijn uw sloten ouder, dan het zeer aannemelijk dat deze niet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoen. Onze experts kunnen uw sloten beoordelen.

Het beste is om roestende sloten zo snel mogelijk te vervangen. Op den duur zullen deze namelijk defect raken en ook sleutels zullen gaan afgeven.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Zaandam

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Zaandam

Jelle

uit Oud-Zuid

Ik wilde een nieuwe slot voor mijn achterdeur, maar ik wist niet welk bedrijf ik moest bellen. Buuren raadden me aan om Slotenmaker Zaandam te bellen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er geen spijt van heb, hele vriendelijke mensen. Snel ter plekke geweest, slot vervangen zonder enige schade en prijs van te voren besproken. Bedankt!

9,5

5/5

Suus

uit Poelenburg

Ik heb meerdere huurwoningen en heb jarenlang geworsteld om een eerlijke slotenmaker en beveiligingsbedrijf te vinden dat geweldig werk levert tegen eerlijke prijzen, totdat ik in aanraking ben geweest met deze slotenmaker. Goede service, altijd op tijd wanneer het nodig is. Aanrader!

9,8

5/5

Mira

uit Bomenbuurt

Ik werd buitengesloten, omdat ik mijn huissleutels was vergeten. QuickBlue gebeld. De telefoniste was aardig en behulpzaam aan de telefoon en werd een monteur gelijk ingeschakeld. Binnen 30 minuten liet me weer binnen zonder iets te beschadigen. Eerlijke prijzen en professioneel. Zeer aan te bevelen !!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten