Slotenmaker Zeewolde

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Zeewolde

Voor het openen van uw sloten, het vervangen ervan en het controleren van uw huidige beveiliging kunt u altijd terecht bij QuickBlue in Zeewolde. Het team dat bestaat uit ervaren en deskundige slotenspecialisten is altijd bereikbaar en kan op elk moment van de dag te hulp komen om uw problemen op te lossen. Het maakt voor de slotenmakers niet uit of er problemen zijn met uw sloten of dat uw sleutels verloren of afgebroken zijn. U kunt ook uw pand laten controleren op de huidige beveiliging waarna duidelijk wordt of dit genoeg beveiligd is. Daarna volgt altijd een professioneel advies.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

QuickBlue biedt verschillende diensten aan. U kunt dus voor verschillende redenen terecht bij het team dat te allen tijde voor u klaar zal staan. Zo kunnen sloten schadeloos voor u geopend worden, zowel van uw deuren als bijvoorbeeld een kluis. Ook kunt u sloten laten vervangen wanneer deze schade hebben opgelopen na bijvoorbeeld een inbraak of een poging daartoe.

In Zeewolde buitengesloten ?

Wanneer u zich onverhoopt buiten heeft gesloten, kunt u op de service van QuickBlue rekenen. Het maakt voor het ervaren team van slotenspecialisten niet uit of uw sleutels nog binnen op tafel liggen of dat deze zijn afgebroken in het slot. In alle gevallen zullen zij hun best doen u zo snel mogelijk weer naar binnen te helpen. Uw slot wordt schadeloos voor u geopend, maar wanneer de sleutel in het slot is afgebroken, kan het zijn dat uw slot niet schadeloos meer geopend kan worden. Eerst wordt het stukje sleutel eruit gehaald waarna wordt gekeken of het slot nog werkt of zal moeten worden vervangen.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Voor de beste service gaat u naar Siem. Hij is kundig en gaat altijd professioneel te werk. Wanneer u problemen ondervindt met uw sloten kunt u dan ook direct contact opnemen met QuickBlue voor hulp.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

U kunt ook rekenen op Jordan als u uw sloten wenst te laten vervangen. Hij is een van de slotenspecialisten die precies weet hoe hij dat aan moet pakken. Dankzij de spoedservice staat hij zo bij u.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Voor de beste oplossing bij uw problemen hoeft u zich bij Wesley ook geen zorgen te maken. Hij kan u helpen bij het vervangen van sloten, maar zeker ook bij het installeren van extra beveiliging.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker in Zeewolde

Dankzij de spoedservice is er vaak op korte termijn iemand bij u op locatie als u hulp nodig heeft. Wanneer u zichzelf heeft buitengesloten hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u lang in de kou staat. QuickBlue heeft een team van professionals die er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn.
Slotenmaker Zeewolde

Inbraakbeveiligingsdiensten

Om inbraken te voorkomen, kunt u gelukkig zelf veel maatregelen treffen. QuickBlue kan u hierbij helpen door inbraakbeveiliging voor u te regelen. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld alarmsystemen of camerabeveiliging te laten installeren. Ook zijn er extra veilige type sloten.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Zeewolde?

Dankzij het grote werkgebied van QuickBlue, bent u ook in Zeewolde verzekerd van de service die ze aanbieden. Het team van specialisten kan bij in Zeewolde snel op locatie zijn waardoor u niet lang hoeft te wachten tot uw problemen worden opgelost op het gebied van sloten en beveiliging van uw woning.

Sleutels kwijtgeraakt?

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u uw sleutels verliest. Het is nog vervelender wanneer deze gestolen blijken te zijn. U kunt gelukkig rekenen op de sleutelservice van QuickBlue. U kunt uw sleutels bij laten maken waardoor u snel uw pand weer in kan. U hoeft dus niet lang zonder uw sleutels te doen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Zeewolde

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Kerntrekken is een techniek die vaak door inbrekers wordt gebruikt. Hierbij wordt het cilinder compleet uit het slot getrokken. Hierdoor is uw pand niet meer beveiligd en hebben de inbrekers vrij spel. Het slot blijft dan beschadigd achter, maar u kunt terecht bij QuickBlue om deze te laten vervangen.

Om kerntrekken bij uw pand tegen te gaan, kunt u kiezen voor een kerntrekbeslag. Dit wordt ook aangeduid met antikerntrek of een kerntrekbeveiliging. Hiermee wordt het slot beter beschermd tegen kerntrekken, want het cilinder kan vanaf dat moment een trekkracht van wel 1.500 kilo aan.

Ook wanneer u uw sleutels niet kwijt bent, maar simpelweg een reservesleutel wil laten maken, kan dit. Deze kunt u bijvoorbeeld geven aan een buurman of buurvrouw waardoor u niet zo snel de slotenmaker hoeft in te schakelen wanneer u uw eigen sleutel bent verloren.

Werkgebied van onze slotenmakers in Zeewolde

QuickBlue heeft een groot team van slotenspecialisten die door heel Nederland werkzaam zijn. Dankzij het grote werkgebied kan iedereen in Nederland zo snel mogelijk geholpen worden en is er altijd iemand beschikbaar in Zeewolde.

Jet

uit Zeewolde

‘’Toen we thuis kwamen, konden we helaas niet meer binnen. Contact gehad met QuickBlue. De slotenmaker was snel ter plaatse en heeft de deur opengemaakt zonder schade. Goede service en snel.’’

9,9

5/5

Alex

uit Zeewolde

‘’Online bij QuickBlue gekeken naar de beste optie om mijn huis te beveiligen. Ik nam contact op met het bedrijf. Een aardige medewerker aan de lijn gehad. Die heeft me duidelijk de opties uitgelegd.’’

9,7

5/5

Joey

uit Zeewolde

‘’QuickBlue gebeld, omdat mijn sloten verouderd waren. Toen is een slotenmaker ingeschakeld om langs te komen. Snelle reactie en snel bezoek om te zien wat er moest gebeuren. Uitstekende communicatie.’’

9,3

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging