Slotenmaker Zwammerdam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Zwammerdam

Slotenmaker Zwammerdam staat altijd voor u klaar. Voor ieder slotenprobleem hebben onze specialisten de juiste oplossing. Wij hebben een grote voorraad gecertificeerde sloten. Dat betekent dat wij altijd uit voorraad kunnen leveren. Wij kunnen uw slot direct vervangen na een inbraak of een defect. Onze slotenmakers staan dag en nacht voor u klaar. U kunt ons via onze spoedservice 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. In een noodsituatie komt één van onze slotenmakers direct naar u toe. In de meeste gevallen al binnen twintig minuten. Wij gaan pas weg als wij uw slotenprobleem hebben opgelost.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Zwammerdam biedt verschillende diensten aan. Uiteraard kunnen wij uw slot vervangen en kunnen wij uw slot voor u openmaken als u zichzelf heeft buitengesloten. Maar wij geven ook advies in inbraakpreventie. Daarnaast zijn onze slotenmakers altijd bereikbaar in spoedsituaties zoals een inbraak, een afgebroken sleutel of een defect slot.

In Zwammerdam buitengesloten ?

Is de deur achter u dichtgevallen in het slot? En de sleutel ligt nog binnen? Dat heeft u zichzelf buitengesloten. U kunt kijken of er een raam of een deur open is, waardoor u naar binnen kunt. Als dat niet het geval is,  kunt u het beste de spoedservice van slotenmaker Zwammerdam bellen. Wij zijn op dit nummer dag en nacht bereikbaar voor dit soort noodsituaties. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u om u te helpen met uw slotenprobleem. Met de juiste gereedschappen en de juiste technieken heeft onze slotenmaker uw deur binnen no-time voor u open gemaakt.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is één van de monteurs die werkzaam is bij slotenmaker Zwammerdam. Hij is een geweldige monteur en hij weet ieder slot open te krijgen. Siem is ook een meester in het repareren van kapotte sloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenmaker Jordan is een echte specialist op het gebied van hang-en-sluitwerk. Jordan is veel te vinden op onze spoedservice. Hij is vaak onderweg naar klanten die zichzelf hebben buitengesloten of die een ander probleem met hun slot hebben.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley weet alles van het inbraakveilig maken van uw huis of bedrijfspand. Hij weet als geen hoe belangrijk het is om altijd een kerntrekbeveiliging op een slot te hebben. Dat is ook het eerste advies dat Wesley aan al onze klanten geeft.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig? Dan kunt u ons altijd bereiken via onze spoedservice. Hierop zijn wij buiten kantoortijden, ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. In een noodsituatie is één van onze slotenmakers binnen twintig minuten bij u om u te helpen met uw slotenprobleem.
Slotenmaker Zwammerdam

Inbraakbeveiligingsdiensten

Naast onze diensten die wij aanbieden als slotenmaker, kunt u ons ook om advies vragen als het gaat om inbraakbeveiliging. Wij kunnen uw sloten vervangen door betrouwbare sloten die voor inbrekers niet te openen zijn. En wij kunnen ook alarmsystemen en camerasystemen bij u installeren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Zwammerdam?

In geval van inbraak of een poging tot inbraak, kunt u uw inboedelverzekering aanspreken als het gaat om het betalen van de kosten van de slotenmaker. Er moeten dan wel duidelijke sporen van braak zijn. Slotenmaker Zwammerdam komt direct naar u toe om de schade te herstellen. Uiteraard vervangen wij ook direct uw slot.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bent u uw sleutel verloren en kunt u daardoor uw huis niet meer in? Bel dan slotenmaker Zwammerdam. Binnen twintig minuten is onze slotenmaker bij u. Wij kunnen ieder slot open maken zonder het slot of de deur te beschadigen. Als u uw sleutels niet meer terug kunt vinden,  adviseren wij u om de sloten te vervangen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Zwammerdam

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Dat kan alleen als er sprake is van inbraak of een poging tot inbraak. Dan kunt u de kosten van de slotenmaker verhalen op uw inboedelverzekering. In alle andere gevallen dat u een slotenmaker nodig heeft, zult u dit zelf moeten betalen.

Onze slotenmakers kunnen ook voor u een sleutelplan opstellen. Als u wilt kunnen wij dit plan ook voor u beheren. Een sleutelplan is handig als u meerdere panden heeft en als er meerdere mensen zijn die sleutels hebben. In een sleutelplan houdt u bij wie er allemaal van welk slot een sleutel heeft.

U kunt uw afspraak met onze slotenmaker altijd verzetten. Belt u daarvoor met onze spoedservice. U kunt dan ook direct een nieuwe afspraak inplannen. Als u vlak van tevoren de afspraak wilt verzetten, kan het zijn dat we daarvoor kosten in rekening brengen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Zwammerdam

Slotenmaker Zwammerdam heeft als werkgebied Zwammerdam en omstreken. Wij zijn aangesloten bij een landelijke slotenmaker QuickBlue. Daardoor kunt u ons in heel Nederland tegenkomen. Heeft u een slotenmaker in Zwammerdam nodig? Dan kunt u bellen met slotenmaker Zwammerdam.
Slotenmaker Zwammerdam

Dirk

uit Zwammerdam

Wat een fijne en vriendelijke slotenmaker. We belden hem rond 18.00 uur op een vrijdagavond. Ons slot van de voordeur wilde niet meer open. Gelukkig had hij tijd en kon hij het slot snel en professioneel repareren.

9,8

5/5

Jolanda

uit Zwammerdam

Twee slotenmakers kwamen langs om alle sloten van mijn bedrijfspand te vervangen. Een behoorlijke klus. De slotenmakers werken snel, netjes en professioneel. Ze waren binnen een dag klaar. Geweldige vakmensen.

9,8

5/5

Vincent

uit Zwammerdam

Mijn balkondeur ging niet meer goed dicht. Ik heb de hulp van slotenmaker Zwammerdam ingeschakeld. De slotenmaker zag al snel dat het slot vol vuil zat. Hij heeft het slot schoongemaakt en nagekeken. Mijn deur gaat weer perfect dicht.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging