Menu

Smart Lock Nuki

Smart lock Nuki

Met de vooruitgang in de technologie op alle vlakken in de samenleving mogen uw sloten natuurlijk niet achterblijven. De gemakken van het leven in het algemeen nemen alleen maar meer toe. Een smart home is dan ook voorzien van allerlei technische snufjes om u zoveel mogelijk moeite te besparen. De laatste toevoeging aan een echte smart home is de smart lock Nuki.

Wat is de smart lock Nuki?

De smart lock Nuki is een elektronisch deurslot, dat automatisch opengaat wanneer u thuis voor de deur staat. Daarmee gaat het om een elektronisch apparaat dat volledig werkt op basis van automatische systemen. Hier hoeft in de basis geen fysieke sleutel meer aan te pas te komen.

U beheert de toegangsrechten tot uw woning bovendien eenvoudig vanaf uw smartphone. Dit betekent dat u vrienden of familie toegang kunt verlenen wanneer u maar wilt. De smart lock Nuki is het slot van de toekomst. Het is dé manier om de overgang te maken van fysieke sloten naar elektronische sloten. Daarbij wordt er rekening gehouden met veiligheid door middel van zeer diepgaande veiligheidssystemen. Deze zijn vergelijkbaar met de veiligheidssystemen die worden gebruikt voor internetbankieren.

Voordelen smart lock Nuki

Een dergelijke smart home integratie van Nuki is natuurlijk op veel gebieden een vooruitgang in de technologie. Op dit moment zijn er naar verhouding nog niet heel veel woningen die op een dergelijke manier toegankelijk zijn. Echter is de verwachting dat dit in de komende jaren fors gaat toenemen. Dit wordt vooral gestimuleerd door de volgende voordelen die bij een smart lock van Nuki van toepassing zijn:

  • Bespaart tijd: Iedereen is uiteindelijk op zoek naar meer en meer efficiënte manieren om te leven. We willen het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan onbelangrijke zaken. Het openen en afsluiten van deuren is er daar één van. Dit lijkt een korte handeling. Maar aangezien deze dag na dag gedaan wordt, stapelt het tijdverlies zich aardig op. Zeker wanneer u meerekent dat u niet altijd meteen uw sleutel kan vinden. Met de smart lock Nuki komt hier een einde aan. De deur opent op het moment dat u ervoor staat.
  • Eenvoudige installatie: Verder is het ook helemaal geen ingrijpende beslissing om de smart lock Nuki te laten installeren. De monteurs van QuickBlue zorgen er namelijk voor dat dit in 3 minuten is gebeurd. De smart lock wordt namelijk gewoon bovenop het bestaande slot geplaatst. Er komt daarbij geen boor of schroef aan te pas. Voor de rest verloopt alles via de app.
  • Zeer veilig: Mensen zijn vaak bang dat het niet helemaal veilig is. Echter blijkt het tegenovergestelde waar. De smart lock Nuki is voorzien van zeer uitgebreide beveiligingssystemen. Deze systemen worden bij internetbankieren toegepast om hele bankrekeningen te beveiligen. Het is daarom zeer lastig om deze technologie te kraken. De smart lock Nuki is uitermate veilig.
  • Gebruiksvriendelijke app: Als laatste mag het ook zeker niet onbenoemd blijven dat de app zeer gebruiksvriendelijk is. Het is heel makkelijk om via de app te bepalen wie er wel of niet naar binnen mogen. Een voorbeeld daarvan is het toegang verlenen aan familieleden. Door ze van de juiste rechten te voorzien, bepaalt u via de app wie er wel of niet naar binnen mogen.

Al met al zijn de voordelen van de smart lock Nuki zeer doorslaggevend. Het is niet meer dan logisch dat meer en meer mensen kiezen voor deze vorm van toegang tot hun huis. De wereld wordt met de dag efficiënter. Een belangrijkste stap wordt daarin gemaakt met deze technologie.

Smart lock Nuki kopen bij QuickBlue

Bij QuickBlue hechten we er veel waarde aan om onze klanten te voorzien van de allernieuwste technische snufjes. De smart lock Nuki maakt daar zeker onderdeel van uit. Onze slotenexperts weten dan ook precies hoe ze een dergelijk smart lock bij u moeten installeren. De juiste kennis op het gebied van een smart home speelt hier een belangrijke rol in. Zo kan het binnen een paar minuten al geregeld zijn dat u nooit meer met een fysieke sleutel de deur hoeft te openen. Wilt u dit toch graag wel nog als optie hebben? Dan is dit mogelijk op het moment dat er een cilinderslot onder het elektronische slot zit.

Voor meer informatie over de smart lock Nuki mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen bij QuickBlue. Bel naar 085 800 9000 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder bij het vergemakkelijken van uw dagelijkse leven. Door middel van de juiste expertise in combinatie met een vriendelijke dienstverlening moet dit zeker lukken.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04