Menu

Smart Locks

Smart Locks zijn de toekomst

Smart Locks zijn de toekomst

De smart locks zijn sloten van de toekomst. We zien dat steeds meer mensen de overstap durven te maken van een traditioneel slot naar het slimme slot, ook wel smart lock genoemd. Net als bij een traditioneel slot is het slimme slot ook voorzien van een cilinder. Het grote verschil is dat u bij een slim slot vanaf een afstand het slot kunt openen. Hier komen geen fysieke sleutels meer bij kijken, dus u hoeft nooit meer de stres te hebben dat u de sleutel bent vergeten!

Hoe werkt een Smart Lock?

Zoals eerder al beschreven heeft een smart lock geen fysieke sleutel, maar hoe werkt dat dan? Op het moment dat het slimme slot een digitaal signaal ontvangt, ontgrendelt het slot uit zichzelf. Ideaal natuurlijk! Maakt u zich zorgen over de veiligheid van zo’n dergelijk slot? Dat is nergens voor nodig, een smart lock is volkomen veilig. Niemand heeft toegang tot uw slot behalve u, zo weet u zeker dat u compleet veilig bent!

Verschillende soorten slimme sloten

Er zijn verschillende soorten smart locks waar u uit kunt kiezen, het is dan ook ons doel om een zo uitgebreid mogelijk aanbod voor u beschikbaar te hebben. Met de jaren zal het aanbod steeds uitgebreider worden vanwege de stijgende populariteit in onze smart locks. Wilt u een slim slot met alleen een tag of een slim slot met een mobiele app? Of wilt u misschien allebei? Alles is mogelijk bij QuickBlue. Neem gerust contact met ons op voor advies welk slimme slot het beste bij u en uw situatie past!

Tag of mobiel kwijt?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u uw tag of mobiele telefoon kwijt bent of iets dergelijks. Ook dan is het niet nodig om in de stres te schieten. Als u de tag kwijt bent kunt u nog steeds uw deur openen met de mobiele app en krijgt u binnen de kortste keren een nieuwe tag! Dit scheelt natuurlijk een hoop, als u een fysieke sleutel kwijtraakt zou u meteen buitengesloten staan en een slotenmaker moeten inschakelen!

Online blokkeren, net als een pinpas!

Tot slot is uw smart lock eenvoudig te blokkeren, net als bij een pinpas. Zo voorkomt u dat iemand toegang heeft tot uw woning. Met enkele stappen kunt u ervoor zorgen dat uw tag online geblokkeerd wordt. Als iemand dan toch probeert binnen te komen met uw tag, zal diegene snel teleurgesteld raken en voor een dichte deur staan!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04