Menu

QuickBlue Blauw #1-1

Toegangscontrole voor je bedrijf? Optimale beveiliging

Toegangscontrole voor je bedrijf

Een toegangscontrole voor je bedrijf draagt bij aan de inbraakveiligheid. Dat kan een terrein of een bedrijfspand zijn. Je laat een toegangscontrolesysteem installeren door een erkend slotenmaker. Bijvoorbeeld om zeker te zijn van een correcte installatie, maar ook wanneer deze vorm van inbraakpreventie een voorwaarde is van de verzekeringsmaatschappij.

 

Toegangscontroles voor zakelijk gebruik zorgen voor een uitstekende beveiliging. Deze systemen houden een bedrijfsruimte of terrein vrij van ongenode gasten. Ook de veiligheid van medewerkers wordt met een toegangscontrole beschermt. Bijvoorbeeld in de vorm van een gezichtsscan, irisscan of vingerafdruk. Ook elektronische sloten, intercomsystemen en codesloten met kaartlezers kunnen dienst doen als toegangscontrole voor je bedrijf.

Wat is een toegangscontrole voor bedrijven?

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke eisen en behoeften als het aankomt op beveiliging. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw bedrijf. Een toegangscontrole zorgt voor een uitstekende inbraakveiligheid. Zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van posten. Deze systemen bevatten dan ook verschillende controle- en veiligheidspunten.

Zoals de naam van deze beveiliging al doet vermoeden, kun je de toegang tot jouw bedrijf altijd controleren. Bijvoorbeeld door het laten installeren van een toegangscontrole met herkenning. In dit geval krijgt een persoon allen toegang tot het bedrijfspand wanneer de vingerafdruk, het gezicht of de iris van het oog na een scan voorkomt in de database.

Heeft jouw bedrijf vooral te maken met onregelmatige bezoekers? Zoals bijvoorbeeld klanten of leveranciers? Dan kun je jouw bedrijfspand ook laten voorzien van een hospitality systeem. Deze toegangscontroles werken op basis van tijdsloten. Als de leverancier bijvoorbeeld om 15.00 uur goederen komt afleveren, dan kun je toegang verlenen van 15.00 tot 16.00 uur. Je hoeft dus zelf niet aanwezig te zijn om de deur te openen of te sluiten. 

Als je een toegangscontrole voor jouw bedrijf wilt laten installeren door Quickblue, dan kun je ook kiezen voor elektronische toegangscontroles. Deze systemen zijn vooral handig wanneer je te maken hebt met verschillende medewerkers. Elke medewerker krijgt een pas met een unieke code. Daarmee krijgen ze toegang tot de voor hen relevante ruimte. Natuurlijk kun je deze bevoegdheden ten alle tijden aanpassen, wijzigen of intrekken.

Draagt een toegangscontrole bij aan de veiligheid in en om een bedrijfsruimte?

Ja, toegangscontrolesystemen dragen bij aan een veilige omgeving. Niet alleen binnen de bedrijfsruimte, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld door het laten plaatsen van verschillende binnen- en buitenposten met een toegangscontrole. Omdat elk bedrijf én elke bedrijfsruimte uniek is, wordt een toegangscontrole voor jouw bedrijf altijd op maat gemaakt. Dit kan dus een biometrische toegangscontrole zijn om toegang te verlenen tot een bepaalde ruimte, maar ook een systeem met tags of codes of juist een combinatie van deze systemen.   

Wat zijn de voordelen van een toegangscontrolesysteem voor bedrijven?

  • Meer overzicht op bezoekers, de toegang van personeel en leveranciers. Dit draagt niet alleen bij aan de inbraakveiligheid, maar creëert ook een veilige werkomgeving voor werknemers. Dat geldt voor zowel kleine als grote bedrijfsruimten.

 

  • Specifiek toegang verlenen medewerkers of leveranciers behoort tot de mogelijkheden. De toegang kan op elk moment worden aangepast, geblokkeerd of gewijzigd. Bijvoorbeeld vanuit een computersysteem of middels een applicatie. Je weet dus altijd welke persoon er op welk moment toegang heeft tot jouw bedrijf.

 

  • Een toegangscontrole voor jouw bedrijf kun je eenvoudig laten uitbreiden met andere systemen. Zoals een intercomsysteem of een beveiligingscamera voor binnen of het beveiligen van omvangrijke of onoverzichtelijke bedrijventerreinen.

 

  • Een toegangscontrole is compatible met de meeste bestaande beveiligingssystemen binnen jouw bedrijf. Daarbij kun je denken aan mechanische of elektronische sloten. Quickblue is gespecialiseerd in het integreren van alle soorten toegangscontroles met bestaande bedrijfs- en inbraakbeveiligingen.

 

  • Door gebruik te maken van een toegangscontrole binnen jouw bedrijf, heb je altijd de beschikking over een back-up. De gegevens en beelden worden namelijk bewaard en opgeslagen. Deze zijn op elk moment terug te zien. Bijvoorbeeld in het geval van calamiteiten of een inbraak. Ook kun je terugzien op welk tijdstip en welke dag een ruimte is betreden met de bijbehorende code. Van een tag, druppel of een pas.

Offerte aanvragen toegangscontrole voor jouw bedrijf bij Quickblue

Wil je jouw bedrijf optimaal laten beveiligen met een op maat gemaakt toegangscontrole systeem? De specialisten van Quickblue staan voor je klaar. Onze erkende monteurs voorzien je graag van een passend veiligheidsadvies. Daarvoor kun je eenvoudig online een offerte aanvragen. Liever eerst vrijblijvend advies aanvragen? Ook dat is mogelijk.

Wij leveren alle soorten toegangscontroles voor bedrijven uit voorraad. Uiteraard staan we ook voor je klaar met installatie en onderhoud. Zo blijft de toegangscontrole voor je bedrijf up-to-date. Bijvoorbeeld als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van beveiligingen. Bij Quickblue kun je gebruik maken van voordelige onderhoudscontracten.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04