Menu

Slotenmaker- Toegangscontrole-voor-uw-bedrijf-in-rotterdam-2(1)

De 5 belangrijkste beveiligingstrends van 2022

De 5 belangrijkste beveiligingstrends van 2022

Veilig voelen in uw eigen woning is één van de belangrijkste dingen die zorgen voor goed en gelukkig woongenot. Wij hebben voor u de vijf belangrijkste beveiligingstrends van 2022 op een rijtje gezet. Op deze manier weet u altijd hoe uw woning het beste te beveiligen is en u met een gerust hart kunt genieten in uw eigen huis.

Netwerkcamera’s

Het gebruik van camera’s als inbraakbeveiliging is iets wat al lange tijd wordt gedaan. De wereld van camerabeveiliging is altijd in beweging en ontwikkeling en ook op dit gebied zien we nieuwste trends ontstaan. De huidige, moderne netwerkcamera’s kunnen zorgen voor een onzichtbare bewaking. De camera’s brengen alle hoeken van het huis goed in beeld door gebruik te maken van resoluties tot 6 megapixels en speciale functies als face detection en object counting.

Draadloos Alarmsysteem

Alarmsystemen hoeven tegenwoordig niet meer bedraad te zijn. Dit scheelt veel gedoe bij de aanleg van een nieuw alarmsysteem in uw woning. De moderne draadloze alarmsystemen zijn aangesloten op het internet en werken daarnaast met een app en hebben een video functie. Onderhoud aan het alarmsysteem kan op afstand worden geboden en communicatie kan gedaan worden via mail of voip. Doordat het systeem goed te bedienen is via een app op uw smartphone of tablet, is het heel eenvoudig het systeem vanaf elke plek te bedienen.

Profielcilinders

Wilt u uw huis tot in de puntjes goed beveiligd hebben? Begin dan ook met het kijken naar uw huidige sloten en sluitingen in uw woning. De veiligste optie voor uw deuren zijn profielcilinders. Hierbij wordt er gewerkt met twee in elkaar gestoken cilinders. Wanneer u dan de rechter sleutel in het slot heeft, schuiven de veerbelaste kern en de behuizingspennen in inkepingen zodat de binnencilinder kan worden omgedraaid om deze te openen.

Zonwering tegen inbrekers

Naast een goede wering tegen zon en kou, zijn er tegenwoordig zeer goede inbraakwerende zonweringen. De zonweringen zijn gemaakt met speciale eigenschappen waardoor ze zeer goed bestemd zijn om uw woning en eigendommen te beschermen tegen inbraak. Deze zonweringen zijn zeer goed getest op zwakke plekken in het totale ontwerp en hebben minimaal een weerstandsklasse van 2. Ze worden geplaatst door een erkend montagebedrijf zodat u zeker weet dat de zonweringen precies doen waar ze voor bestemd zijn: inbraken weren!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04