Menu

Slotenmaker-daniel-toegangscontrole-voor-uw-bedrijf-in-rotterdam

Toegangscontrole voor uw bedrijf in Rotterdam

Toegangscontrole voor je bedrijf

Heeft u een eigen bedrijf in Rotterdam? Dan wilt u natuurlijk wel dat alle spullen die daar staan goed beveiligd zijn en er niet gemakkelijk kan worden in gebroken. Om inbraak te voorkomen is het belangrijk dat een bedrijfspand goed beveiligd wordt. Hoe u dit het beste aanpakt, leest u in deze blog.

Goed hang- en sluitwerk en een degelijk alarm

Zelf heb ik ook een bedrijf in Rotterdam. Dit is prima beveiligd tegen inbraak want ik wil wel dat de inboedel op kantoor en in het magazijn veilig staan, ook na werktijd. Dit heb ik op de volgende manier aangepakt. Om te beginnen heb ik eerst contact gezocht met een goede slotenmaker. Afspraak gemaakt en er is gekeken naar goed hang- en sluitwerk alsmede extra inbraakbeveiliging zoals een alarm. Deze zijn geïnstalleerd en dat is al een prima stap in de juiste richting om het bedrijf te beveiligen.

Toegangscontrole voor de werknemers

Omdat ik het als werkgever ook erg belangrijk vind dat mijn personeel veilig kan werken en er niet zomaar ineens mensen binnen staan die er niets te zoeken hebben, heb ik tevens gekozen voor een toegangscontrole. Dit betekent dat alle werknemers een speciale toegangscode gekregen hebben waarmee ze binnen kunnen raken als ze ’s morgens arriveren. Deze toegangscontrole zorgt ervoor dat ongewenst bezoek buiten de deur blijft. De slotenmaker kon me goed advies geven over diverse methodes die als controlemiddel kunnen dienen waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan een irisscan, toegang door middel van een druppel die voor een slot wordt gehouden en meer. Het is zelfs mogelijk de controle te linken aan de uren die iemand werkt, waardoor apart inklokken niet meer nodig is.

Intercom en camera’s

Als extra toevoeging zijn er intercoms en camera’s geplaatst zodat degene aan de balie kan zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. Op die manier kan er nooit zomaar iemand binnen komen maar moet er altijd toegang worden verleend. Degene die naar binnen wil moet zich melden en er kan direct gezien worden wie dit is. Super handig want zo weet de receptioniste meteen of er een pakketje wordt gebracht, er klanten voor de deur staan of dat ze een verkoper kan binnen laten.

Wacht niet langer en ga ook voor een goede toegangscontrole en beveiliging op het werk

Wilt u ook een goede beveiliging voor uw bedrijf in Rotterdam? Wacht dan niet langer en ga ermee aan de slag. U kunt reeds op internet tal van voorbeelden vinden voor beveiliging van het pand en toegangscontrole voor uw eigen personeel. Ik raad u echter ten zeerste aan om hiervoor contact op te nemen met een specialist op dit gebied, zoals bijvoorbeeld een goede slotenmaker of een beveiligingsbedrijf. Zo kunt u een compleet pakket laten ontwikkelen op het gebied van beveiliging dat perfect aansluit bij uw wensen en het bedrijf. Wacht daarom niet langer en ga er vandaag nog mee aan de slag!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04