Menu

Totale Inbraakbeveiliging

Totale inbraakbeveiliging

Een totale inbraakbeveiliging bestaat uit een aantal verschillende facetten. Het is in deze tijd dan ook zeker niet meer zo dat je met bijvoorbeeld alleen één goed slot op de deur volledig bent voorzien. Integendeel zelfs. Je bent kwetsbaar voor inbrekers wanneer dat de enige inbraakbeveiliging in jouw woning of bedrijf is. Het laatste wat je wilt, is dat je inbrekers bijna vrij baan geeft om binnen te geraken. Vandaar dat we bij deze dieper ingaan op wat een totale inbraakbeveiliging allemaal inhoudt.

Waaruit bestaat een totale inbraakbeveiliging? Zoals gezegd komt er meer kijken bij een totale inbraakbeveiliging dan alleen één slot op de voor- en achterdeur. Door de jaren heen zijn er bijvoorbeeld dankzij technologie meer mogelijkheden gekomen om het inbrekers een stuk moeilijker te maken. Dit betekent ook dat het belangrijk is om deze vormen van beveiliging in huis te halen. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

  • Hang- en sluitwerk: Dat één slot alleen niet meer voldoende is, wil niet zeggen dat je alle hang- en sluitwerk meteen achterwege kunt laten. Bij QuickBlue gaan we zelfs nog een stapje verder. Het hang- en sluitwerk van je woning of bedrijf verdient veel aandacht. Er zijn tegenwoordig namelijk een groot aantal verschillende sloten die heel lastig zijn om te forceren. Zo zit er bij bepaald hang- en sluitwerk bijvoorbeeld kerntrekbeveiliging inbegrepen. Aangezien veel inbrekers door middel van kerntrekken binnen proberen te komen, is kerntrekbeveiliging een zeer effectief middel om dit te voorkomen.
  • Camera’s: Daarnaast zijn na verloop van tijd ook camera’s een steeds grotere rol gaan spelen. Met de juiste plaatsing van camera’s zorg je er direct al voor dat er een bepaald schrikeffect plaatsvindt bij mogelijke inbrekers. Wanneer ze een camera zien hangen, kiezen ze vaak al snel het hazenpad. Bovendien geeft het je waardevolle informatie mocht een inbraak toch plaatsvinden. Het verschaft je de beelden die nodig zijn om de inbreker te pakken en je gestolen spullen waar mogelijk terug te krijgen.
  • Alarmbeveiliging: De meest vooruitstrevende techniek op het gebied van inbraakbeveiliging is alarmbeveiliging. Met alarmbeveiliging gaat er een alarm af wanneer er een ongewenst persoon uw huis binnen probeert te komen. Vanzelfsprekend zorgt ook dit direct voor een zeer acute schrikreactie. Bovendien kunnen er aan de hand van alarmbeveiliging direct hulpdiensten ingeschakeld worden om ter plekke te komen.

Voordelen totale inbraakbeveiliging
Al met al zorgt een totale inbraakbeveiliging voor een hoop verschillende voordelen. Het is dan ook zeer verstandig om de intentie te hebben hier naar te streven. Hoe sneller uw woning of bedrijf is voorzien van totale inbraakbeveiliging, hoe beter. Dit komt met de volgende voordelen:

  • Minder kans op inbraak: Vanzelfsprekend leidt een verbeterde en uitgebreide inbraakbeveiliging tot minder kans op inbraak. Het gaat hierbij om een zeer significante daling. Wanneer alles in uw huis of binnen uw bedrijf qua inbraakpreventie op orde is, is de kans miniem dat er nog een succesvolle inbraak plaatsvindt. We vinden het bij QuickBlue dan ook een fijne gedachte dat we hier persoonlijk voor kunnen zorgen.
  • Een veiliger gevoel: Daarnaast leidt het simpelweg tot een veiliger gevoel wanneer u een totale inbraakbeveiliging heeft. U kunt rustig slapen zonder u zorgen te maken over de veiligheid van alle spullen die zich in uw huis of binnen uw bedrijfsmuren bevinden. Een goede gemoedsrust is ook wat waard. Zeker wanneer u bedenkt dat het helemaal niet zoveel moeite kost om de inbraakbeveiliging op orde te krijgen.
  • Minder geld kwijt aan de verzekering: Verder zijn er ook financiële voordelen verbonden aan een totale inbraakbeveiliging. Uw verzekeraar zal het namelijk zeker waarderen dat er allerlei maatregelen zijn genomen om de kans op een inbraak te verkleinen. De potentiële kosten die een verzekeraar aan u maakt, nemen daardoor significant af. En dus gaat dit ook leiden tot een lagere verzekeringspremie. Nog een reden dus om de inbraakbeveiliging op orde te krijgen.

Totale inbraakbeveiliging via QuickBlue Zoals eerder aangegeven is QuickBlue in staat om uw inbraakbeveiliging naar het gewenste niveau te krijgen. Als ervaringsdeskundige op het gebied van de producten voor inbraakbeveiliging en de installatie daarvan, helpen we u graag verder.

We doen niets liever dan ervoor zorgen dat ook u in een veilige omgeving kunt wonen of werken. Onze beveiligingsexperts zijn zeer ervaren in het herkennen van onveilige situaties en staan dan ook zeker voor u klaar om u van advies te voorzien.

Bent u op dit moment dus geïnteresseerd in een totale inbraakbeveiliging? Neem dan direct contact op via 085 800 9000 of stuur ons een berichtje via het daarvoor bestemde contactformulier.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04