Menu

Slotenmaker- Vraag-een-expert-om-advies-voordat-u-sloten-aanschaft

Vraag een expert om advies voordat u sloten aanschaft

Vraag een expert om advies voordat u sloten aanschaft

Beveiliging van uw woning is één van de meest belangrijke zaken in strijd tegen woninginbraak. Een heel belangrijk aspect van woningbeveiliging is het hebben van de juiste sloten. De keuze hierin is enorm, er wordt gebruik gemaakt van keurmerken en waar moet een goed slot nou eigenlijk aan voldoen? Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet is het goed om advies te vragen van een expert op dit gebied.

Welk slot te kiezen?

Als u gaat nadenken over het kiezen van goede veiligheidssloten komen er al snel een aantal vragen en opties naar boven waar u over na moet denken. Een goed veiligheidsslot moet voldoen aan een aantal eisen, zeker als het bestemd is om woninginbraak te voorkomen. Bij nieuwbouwwoningen is het zelfs een eis dat een voordeurslot is voorzien van een slot met SKG*** keurmerk. Dit betekent dat uw slot optimaal is voorzien van inbraakbeveiliging en dat het de juiste keuze is voor uw woning. Een expert kan u voorzien van advies op het gebied van SKG keurmerken en de verschillen tussen de verschillende sterren.

Sluitingen

Een goed slot heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo is het verstandig te kiezen voor een slot dat gebruik maakt van een meerpuntssluiting. Hierbij sluit de voordeur op meerdere punten waardoor een inbreker ook meerdere punten moet openbreken om binnen te komen. Om te kiezen voor het juiste hang- en sluitwerk van uw woning is het belangrijk om samen met een expert te kijken wat het beste past bij uw wensen en uw woning. De keuze voor een meerpuntssluiting of kerntrekbeveiliging is iets dat nauw komt en expertise vereist.

Professioneel gereedschap

Het is vaak een erg lastig karwei om zelf sloten te vervangen of aan te brengen bij buitendeuren van uw woning. Dit heeft alles te maken met het specialistische gereedschap dat noodzakelijk is om de sloten goed te kunnen bevestigen. Adviseurs op het gebied van sloten maken kunnen u helpen bij de juiste keuze van sloten, maar daarnaast ook voor de montage van deze sloten op de juiste manier. Ga dus niet zomaar zelf aan de slag met het risico op schade aan deuren op deurposten, maar vertrouw op het advies van een expert.

Beveiligingscheck

Voordat u weet waar uw woning behoefte aan heeft op het gebied van inbraakbeveiliging, is het vaak slim om een expert te laten kijken naar uw woning. Een expert kan advies uitbrengen op het gebied van alarmsystemen, camerabeveiliging en allerlei opties voor hang- en sluitwerk. Zo kan een slot worden voorzien van een kerntrekbeveiliging of meerpuntssluiting en is het belangrijk te weten met welk doel een woning beveiligd dient te worden.

Wintertijd!

Twijfelt u nog over uw huidige inbraakbeveiliging en of deze wel optimaal is voor uw woning? Helemaal tijdens deze donkere dagen is het zeer verstandig advies te vragen van een expert op het gebied van sloten en inbraakbeveiliging. Samen kunt u bekijken op welke punten de beveiliging nog wat beter kan en of de sloten van uw woning voldoen aan de laatste veiligheidseisen.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04