Menu

Inbraakbeveiliging

Waarschuw de buurt met onze alarmsystemen

Waarschuw de buurt met onze alarmsystemen.

Alarmsystemen zijn vandaag de dag eigenlijk essentieel, zonder een alarmsysteem bevindt zich er een gat in uw inbraakbeveiliging. Een gehaaide inbreker kan er gemakkelijk gebruik van maken wanneer u geen
alarmsysteem
heeft. Zij weten ook dat zonder dit middel de buurt niet gelijk wordt gewaarschuwd en dat een inbreker dus langer de tijd zal hebben om een buit in te slaan. Het plaatsen van een alarmsysteem kan een inbreker dus direct afschrikken.

Moderne alarmsystemen

Vandaag de dag zijn alarmsystemen moderner dan ooit, tegenwoordig zijn onze alarmsystemen voorzien van een gemakkelijke app. Bij deze app krijgt u meldingen als er beweging is gedetecteerd of iets dergelijks. Het maakt dus niet meer uit hoe ver u van huis bent, als er iets niet pluis is dan weet u dat direct!

Beveiliging op afstand

Nog een voordeel van een modern alarmsysteem is dat u niet afhankelijk bent van uw locatie. U heeft dus op afstand toegang tot het systeem van uw alarmsysteem, u ziet dan precies of deze aan of uit staat. U krijgt natuurlijk ook een melding wanneer het alarm af gaat waardoor u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in uw huis. Dus zelfs als u onderweg bent heeft u een
veilig
gevoel en dat is natuurlijk superfijn.

Meldkamer optie

Bij de moderne alarmsystemen van QuickBlue heeft u ook de optie om de meldkamer te koppelen aan uw alarmsysteem. Zodra er toch een inbreker naar binnen is gekomen, wordt de meldkamer hier direct van op de hoogte gesteld. Dan wordt er direct iemand naar uw woning gestuurd om in te grijpen of te controleren. Dit systeem is superveilig en dan ook erg populair bij bedrijfseigenaren maar ook gewoon bij simpele burgers zoals u en ik.

Professionele installatie

Naast dat wij alarmsystemen leveren, verzorgen wij ook nog eens de installatie hiervan. Onze gediplomeerde monteurs hebben talloze ervaringen in het installeren en plaatsen van alarmsystemen. Onze monteurs maken geen fouten en zorgen dat alles naar behoren werkt, aangezien het om uw veiligheid gaat nemen wij ons werk uiterst serieus. Pas wanneer u compleet tevreden bent vertrekken onze installateurs weer.

Kies voor QuickBlue!

Wij, bij QuickBlue, zijn uitgegroeid tot expert als het gaat om inbraakbeveiliging en dus ook op het gebied van alarmsystemen. Wij werken al jarenlang met deze systemen en weten dus alle “ins & outs” over alarmsystemen. Door onze ervaring kunnen wij uitgebreid adviseren over de juiste en bijpassende opties, maar ook kunnen wij een volledige veiligheidscheck uitvoeren. Na een veiligheidscheck weet u precies waar u aan toe bent en wat u moet doen om uw inbraakbeveiliging te optimaliseren. Wilt u ook verzekerd zijn van optimale inbraakpreventie?
Kies dan voor QuickBlue!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04