Alarmsystemen

Alarmsystemen

Een bekwame beveiliging
voor uw bedrijf

Een bekwame beveiliging voor uw bedrijf

Alarmsystemen

Binnen uw bedrijf bevinden zich ongetwijfeld zeer waardevolle apparaten of andere voorwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale machines, computers of bepaalde data die binnen de bedrijfsmuren vindbaar is. Aan de hand van het JABLOTRON 100+ alarmsysteem beschermt u uw bedrijf tegen ongewenste indringers. Niet alleen op de locatie zelf, maar ook op afstand heeft u via de MyJABLOTRON-app de controle over de verlichting en de toegangshekken op het bedrijventerrein.

Een effectieve beveiliging in 4 stappen

1. Een kwalitatief hoogstaand alarmsysteem
Een bekwame beveiliging begint bij een werkend alarmsysteem. De alarmsystemen van QuickBlue zijn zorgvuldig geproduceerd en ontwikkeld voor een zo hoog mogelijke prestatie. Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat de alarmsystemen zeer gebruiksvriendelijk en innovatief zijn. Deze combinatie zorgt voor een product dat specifiek voor bedrijven is geoptimaliseerd.

2. Professionele installatie
Naast het product zelf is de installatie ook zeker niet van ondergeschikt belang. De monteurs waar wij mee werken, breiden continu hun kennis uit. Hierdoor staan ze voor een bepaalde kwaliteit die je niet overal terugvindt. Met de juiste certificatie op zak zorgen zij voor een professionele installatie.

3. Aansluiting bij alarmcentrale
Een effectieve beveiliging is pas compleet wanneer deze in contact staat met een alarmcentrale. Zo wordt er in noodsituaties snel en adequaat gehandeld.

4. Actie alarmcentrale
Gaat het alarmsysteem bij uw bedrijf af? Dan stuurt de alarmcentrale direct een beveiligingsteam op locatie om het probleem af te handelen.

Gebruikersgemak dankzij de rode en groene lichten

De werking van ons alarmsysteem lijkt op die van een verkeerslicht. Is het licht groen? Dan staat het alarm uit en kunt u naar binnen. Is het licht rood? Dan staat het alarm aan en gaat het af wanneer iemand binnentreedt. Zo zie je met één blik op het alarm of deze aan of uit staat.

De bediening van het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Alleen toegang wanneer je een chip of code hebt met de juiste autorisatie. Alle handelingen die met het alarmsysteem worden uitgevoerd, slaat het systeem op. Je weet daardoor precies wie, waar en wanneer iemand toegang probeerde te krijgen.

Het JABLOTRON 100+ alarmsysteem is uitermate geschikt voor zelfstandigen en kleine en middelgrote bedrijven. Dankzij de variabele segmenten is dit alarmsysteem op maat af te stellen. Heeft u al een JABLOTRON 100+ alarmsysteem? Dan is er de mogelijkheid om deze uit te breiden met bijvoorbeeld nieuwe detectoren.

Volledige controle over uw bedrijf, onafhankelijk van uw locatie

Dankzij de MyJABLOTRON-app heeft u waar dan ook controle over uw bedrijf. Hiervoor hoeft u dus niet op kantoor of überhaupt ergens in de buurt aanwezig te zijn. De functies van het JABLOTRON 100+ alarmsysteem zijn zowel via de mobiel als via het web te bedienen. Via deze app heeft u:

Via de app hebt u:

  • Inzicht in alle gebeurtenissen
  • Volledig controle over het alarmsysteem
  • Rechtstreekse toegang tot de beelden van detectoren
  • Inzicht in alle gegevens, zoals temperatuur of energieverbruik
  • Een overzicht van al uw JABLOTRON-apparaten

Jablotron Alarmsystemen

Alarmsystemen

DS-PWA32-NKG/PG AXHub Alarm Kit

Het nieuwe Hikvision PG Draadloze Alarm Kit met de nieuwe Hikvision AXHub paneel is een draadloze alarmsysteem welke uniek…

€447,11

DS-PWA32-HG, Alarm centrale

Het nieuwe Hikvision PG Draadloze Alarm Kit met de nieuwe Hikvision AXHub paneel is een draadloze alarmsysteem welke uniek…

€328,10

DS-PSG-WO-868, draadloze buitensirene

De Hikvision AXHub draadloze buitensirene is benodigd voor de akoestische melding buiten bij alarm triggering…

€459,50

Ultiem comfort op werk met een JABOLTRON 100+ alarmsysteem

Dit alarmsysteem geeft niet alleen een veilig gevoel, maar vergemakkelijkt ook een aantal processen. Licht is bijvoorbeeld op afstand bedienbaar en toegangshekken open je met het knipperen van de koplampen. Daarmee is de beveiliging op orde en wordt het dagelijks leven ook nog eens sterk vereenvoudigd.

Is er lange tijd niemand aanwezig in een bepaalde ruimte? Dan worden de lichten automatisch uitgeschakeld. Ook stelt u heel eenvoudig in dat alle lichten sowieso uitgaan wanneer het alarmsysteem wordt ingeschakeld. Daarnaast is er altijd nog de bediening over de lichten via de MyJablotron-app.

Met het knipperen van de koplampen opent u heel eenvoudig het toegangshek tot het parkeerterrein. Ook is er de mogelijkheid om dit te doen met de sleutelhanger van JABLOTRON, waar een afstandsbediening aan vast zit.

Gaat de zon schijnen? Dan is de zonwering in een handomdraai geactiveerd. Deze bediening op het alarmsysteem zelf spreekt voor zich. Wanneer deze zich op een centrale locatie bevindt, kan iedereen de zonwering eenvoudig activeren.

Bespaar energie door een tijdstip in te stellen waarop de lichten automatisch uitgaan. Zo blijft de garageverlichting niet de hele nacht branden als iemand die vergeet uit te zetten.

U kunt er ook voor kiezen om de verlichting automatisch uit te schakelen zodra de garagedeuren gesloten zijn.

4 manieren om uw JABLOTRON 100-alarmsysteem te bedienen

U kunt uw bedrijfsalarmsysteem en de slimme functies op een aantal manieren bedienen.

Bedieningspaneel met segmenten

Mobiele app voor smartphones

Web-app voor browsers

Sleutelhanger met afstandsbediening

Download de applicatie vanaf

Apple store

Google play

Het alarmsysteem beschermt uw bedrijf tegen water, brand en gas

Gevaar kent vele vormen. Om tegen allemaal beschermd te zijn, slaat het JABLOTRON 100+ alarmsysteem alarm bij alle noodgevallen met water, brand en gas. Hierdoor heeft u ruim de tijd om adequaat te reageren in een dergelijke onveilige situatie.

Voorbeeldinstallatie

Bekijk hier een voorbeeldinstallatie van het JABLOTRON 100+-alarmsysteem in een bedrijf.

Uw alarmsysteem uitbreiden

Gaat uw bedrijf naar een nieuwe locatie of wilt u het alarmsysteem op de huidige locatie uitbreiden? Dan is dit zeker mogelijk. Ons JABLOTRON-alarmsysteem is op meerdere manier uit te breiden of aan te passen. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Hoe de nieuwe IP-camera’s uw beveiligingsopties uitbreiden

  • Automatische opname van een minuut bij alarmsituatie
  • Intern verbonden met JABLOTRON 100+ alarmsysteem
  • Directe toegang via MyJABLOTRON-app

Vragen of behoefte om een gecertificeerde monteur te worden?

Neem hiervoor contact op met onze plaatselijke zakenpartners. Zowel technisch als zakelijk bieden zij u ondersteuning.

Bewaking over uw voertuigen

Via de MyJABLOTRON-app ziet u precies wat de actuele locatie van uw voertuigen op de kaart is. Ook heb je toegang tot een logboek van alle auto’s en hun bestuurders. Zo heeft u de volledige controle over al uw bedrijfsvoertuigen.

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.