Menu

Slotenservice

Effectief inbraak voorkomen met de juiste sloten

Slotenservice voor bedrijven

Uw bedrijfspand goed beveiligen met de juiste sloten

Bij QuickBlue bieden we slotenservice voor bedrijven aan. Dit houdt in dat we alles voor u verzorgen op het gebied van veilige sloten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan inbraakbeveiliging. Bedrijfspanden willen nog weleens het doelwit zijn van zeer gewiekste inbrekers. Als ervaringsdeskundige op dit gebied weten wij precies hoe we uw bedrijfspand hiertegen beschermen. En dit begint allemaal met het juiste hang- en sluitwerk. Wij combineren materialen van de hoogste kwaliteit met dienstverlening van gecertificeerde slotspecialisten. Hierdoor:

Slotenservice

Wat bieden wij aan voor bedrijven

Aan de hand van onderhoudscontracten verzekert u uw bedrijf van tijdig en uitgebreid onderhoud. Wij komen dan periodiek langs om ervoor te zorgen dat alle sloten in en om uw bedrijf nog aan alle veiligheidseisen voldoen. Een zeer uitgebreide service, die ervoor gaat zorgen dat u inbraken in zijn volledigheid voorkomt. Voor onderhoudscontracten bent u bij QuickBlue aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie.
Verder kunt u gebruikmaken van onze 24/7 calamiteiten service. Zoals de naam al zegt, is deze dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend en op feestdagen. Mochten er zich dus onverhoopt problemen voordoen, dan is één belletje genoeg om voor actie te zorgen. Wij sturen een van onze specialisten dan direct naar uw locatie toe om de juiste vervolgstappen te ondernemen. En dit alles binnen 20 tot 30 minuten na uw telefoontje.
Uiteraard is het ook gewoon mogelijk dat u momenteel nog geen of te weinig veiligheidssloten heeft. Graag gaan wij dan voor u aan de slag om hier verandering in aan te brengen. Wij maken gebruik van een zeer uitgebreid assortiment aan gecertificeerde en gekeurde veiligheidssloten. Bovendien zijn onze slotspecialisten in staat om deze binnen een handomdraai te plaatsen. Voor u het weet is uw bedrijfspand dan ook voorzien van alle benodigde veiligheidssloten.
Tot slot helpen wij u ook graag bij het bijmaken van sleutels. Mochten er bijvoorbeeld nieuwe medewerkers bijkomen, dan maken wij graag een aantal sleutels voor u bij. Hetzelfde geldt voor wanneer er een of meerdere sleutels kwijt zijn geraakt. Het bijmaken van sleutels is iets wat we intussen al een tijdje doen. We weten dus precies hoe we dit snel en veilig aanpakken. Het hoeft alles bij elkaar niet lang te duren voordat u beschikking heeft over de extra sleutels.

Heeft u met spoed behoefte aan slotenservice?

Inbraakschade herstellen

Heeft er een inbraakpoging plaatsgevonden? Dan is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. U wilt namelijk niet kwetsbaar zijn en mogelijk met nog een extra inbraakpoging te maken krijgen. Inbraakschade herstellen is dan ook iets waar we bij QuickBlue in gespecialiseerd zijn. Wij sturen binnen de kortste keren een specialist uw kant op om reparaties uit te voeren. Waar nodig plaatsen we dan in overleg met u uiteraard ook nieuwe sloten. Op het moment dat u vragen heeft, kunt u deze altijd aan onze slotspecialist stellen. Zo is alles ook voor u direct vanaf het begin duidelijk.

Vrijblijvend advies aanvragen

Vragen over onze slotenservice?
Neem dan direct contact op!

Quick_Blue_logo_DEF-04