Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk
voor bedrijven

Hang- en sluitwerk voor bedrijven

Kwalitatief hang- en sluitwerk

Heeft u behoefte aan nieuwe sloten, omdat uw huidige hang- en sluitwerk bijvoorbeeld verouderd is? Dan bent u bij QuickBlue aan het juiste adres om dit geregeld te krijgen. Onze ervaren slotenmakers zijn experts op het gebied van hang- en sluitwerk. Zij doen hun werk dan ook zeer precies en waarborgen hierbij een hoge mate van kwaliteit. Het doel is om u voor een zo lang mogelijke tijd te voorzien van sloten waar geen omkijken meer naar is. Is uw huidige sleutel kwijt, is er onlangs een inbraak geweest of zijn de sloten na lange tijd gewoon aan vervanging toe? Bel ons dan op, zodat wij direct nieuwe sloten voor u kunnen verzorgen. Verder voorzien onze slotenmakers u ook direct van advies op maat.

Het openen van sloten

Gaat een slot niet meer open? Dan zijn onze slotenmakers uiteraard bereid om u naar binnen te helpen. Het hang- en sluitwerk wordt dan direct vervangen, zodat u voortaan weer normaal naar binnen kunt. Ook is de beveiliging dan direct weer op orde. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kunnen wij sloten plaatsen op meerdere locaties. Zo verzorgen wij bij QuickBlue hang- en sluitwerk op maat, dat perfect op uw bedrijf is afgesteld.

  • Uitbreidingsmogelijkheden voor een extra veilig gevoel
  • Zowel overdags als ’s nachts live toegang via app
  • Zeer bekwame beveiliging tegen hacken

Vervangen van sloten

Het is zomaar mogelijk dat uw sloten momenteel verouderd zijn. Na een groot aantal jaren treedt er slijtage op en doet u er goed aan het hang- en sluitwerk te vervangen. Onze slotenmakers hebben de juiste kennis in huis om dit op een vakkundige manier voor u te regelen. Met de juiste sloten worden ongewenste figuren op een effectieve manier buitengehouden. Een investering in kwalitatief hoogstaande sloten is daarmee de moeite meer dan waard. Het bezorgt niet alleen een veilig gevoel binnen de bedrijfsmuren, maar het voorkomt ook een hoop problemen. Neem direct contact met ons op voor een advies op maat.

Plaatsing meerpuntsluiting

De plaatsing van een meerpuntsluiting is een effectieve manier om een of meerdere deuren optimaal te beveiligen. Bij een meerpuntsluiting heb je namelijk met één sleutel de controle over meerdere stalen pinnen op verschillende hoogtes. Zo gaan er bijvoorbeeld onder, in het midden van en bovenaan de deur drie stalen pinnen tegelijk de deur in wanneer u deze afsluit. Hierdoor is er niet maar één slot aanwezig. Dit maakt het voor potentiële inbrekers vele malen lastiger om ergens binnen te geraken. Wilt u uw bedrijf zo sterk mogelijk beveiligen? Dan is een meerpuntsluiting plaatsen hiervoor een uitstekende optie.

Met spoed geholpen

Zijn de sloten plotseling kapot of doet zich op een andere manier een noodsituatie voor? Dan kunt u met spoed contact met ons opnemen. Wij sturen dan direct een slotenmaker naar uw locatie om het probleem te verhelpen. Is hierbij nieuw hang- en sluitwerk nodig? Dan wordt dit direct geplaatst. Onze slotenmakers staan binnen 20 minuten bij u op de stoep ter ondersteuning. Zo heeft u zelfs in geval van spoed de mogelijkheid om snel te handelen. Vindt het voorgeval ’s avonds, ’s weekends of midden in de nacht plaats? Geen zorgen, wij hulpen u alsnog verder.

24 uur per dag en 7 dagen per week uw slotenmaker

Meest betrouwbare helpdesk van Nederland

Bij QuickBlue maken wij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar om u te helpen bij uw hang- en sluitwerk. Ongeacht de dag van de week, de tijdstip van de dag of de dag van het jaar zijn wij bereikbaar. Is uw slot midden in de nacht of in het weekend onverwachts defect? Dan sturen wij direct een slotenmaker bij uw bedrijf langs. Ook als er simpelweg een slot moet worden vervangen of als er op een andere manier behoefte is aan hulp. Wij staan altijd voor u klaar. Op het moment dat u contact met ons opneemt, stellen wij direct alles in werking om een slotenmaker binnen 30 minuten bij u op locatie te krijgen. De service van QuickBlue bestaat daarmee uit de volgende aspecten:

  • Echt altijd bereikbaar
  • Inbraakbeveiliging van de hoogste kwaliteit
  • Garantie op alle producten

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.