Intercomsystemen

Intercomsystemen

Intercomsystemen
voor uw bedrijf

Intercomsystemen voor uw bedrijf

Compleet zakelijk intercomsysteem

Een volledig zakelijk intercomsysteem heeft een buitenpost en een binnenpost. Dankzij deze beide onderdelen loopt er een directe communicatielijn tussen buiten en binnen. Hierdoor is er heel makkelijk te communiceren met iemand die voor de deur of poort staat. Deze communicatie kan zijn in de vorm van een audioverbinding of een audio- en videoverbinding. In het tweede geval is er dus niet alleen een spraak- en luisterverbinding, maar wordt er ook beeld bij geleverd. Wanneer iemand vanaf buiten dan de bel indrukt, heeft u van binnen overzicht over wie er voor de deur staat en of deze gewenst is. Met weer een druk op de knop vanaf de binnenpost verleent u dit individu toegang tot uw bedrijventerrein.

Voordelen van een zakelijk intercomsysteem van QuickBlue

Bij QuickBlue leveren we alleen intercomsystemen van de allerhoogste kwaliteit. Deze worden zorgvuldig gecontroleerd, zodat ze hun werk goed doen. Onze monteurs hebben dan ook een jarenlange ervaring opgebouwd in het plaatsen van deze systemen. Hierdoor zijn zij experts op dit gebied geworden en weten ze exact hoe een zakelijk intercomsysteem werkt.
Daarbovenop komt nog dat we tegenwoordig intercomsystemen leveren die gebruikmaken van een GSM-netwerk. Dit betekent dat je hiervoor geen binnenpost nodig hebt. Wanneer iemand op de bel drukt, heb je op de telefoon of mobiel direct contact tot die persoon. Daarmee levert een zakelijk intercomsysteem van QuickBlue de volgende voordelen:

  • Intercomsysteem op maat
  • Keuze tussen alleen audio of audio in combinatie met video
  • Eenvoudig in gebruik
  • Controle over wie er wel of niet toegelaten wordt

Waarom een intercomsysteem zakelijk van QuickBlue?

De visie van QuickBlue is dat in de toekomst iedereen in Nederland zo veilig mogelijk kan werken op een bedrijventerrein. Een belangrijk onderdeel van deze visie is dat de beveiligingstechnologie van een hoge kwaliteit is en perfect zijn werk doet. Daarom heeft QuickBlue door de jaren heen monteurs opgeleid om een zakelijk intercomsysteem zorgvuldig te plaatsen. Wij zijn van mening dat dit significant bijdraagt aan minder diefstal, meer controle en meer efficiƫntie. Doordat bedrijventerreinen onderling grote verschillen hebben, geven onze monteurs per bedrijf een zorgvuldig advies. Het systeem wordt dan voor uw bedrijf specifiek geoptimaliseerd.

Veiligheid binnen uw bedrijf

Een zakelijk intercomsysteem geeft een enorme boost aan de veiligheid. Het geeft u simpelweg volledig de controle over wie er wel of niet binnen wordt gelaten, op afstand. Vooral het feit dat dit op afstand gebeurt, is erg veilig en overzichtelijk. Kiest u voor een intercomsysteem met camera als bedrijf zijnde? Dan is er ook beeld beschikbaar naast het geluid. Er wordt dan niks aan het toeval overgelaten. Hiermee is er direct zicht op degene die het bedrijf, de winkel of het appartementencomplex wil binnentreden. Een waterdichte techniek, die steeds vaker wordt geplaatst.

Via een smartphone de controle over een intercomsysteem

De technologie gaat tegenwoordig steeds sneller vooruit. Ook QuickBlue maakt graag gebruik van deze vooruitgang. Daarom is het nu mogelijk om via de smartphone controle uit te oefenen op de buitenpost. Er zijn geen ingewikkelde kabels meer nodig van buiten naar binnen. Dankzij deze technologie is de flexibiliteit groter dan ooit. Het maakt niet uit of u onderweg bent, op zakenreis of gewoonweg ergens in het bedrijf bent. Dankzij deze dienst verleent u iedereen wel of niet toegang tot het bedrijventerrein, onafhankelijk van de locatie. Deze dienst is momenteel erg populair onder onze klanten.

De buitenpost

De buitenpost bevindt zich bij de ingang van de locatie waarop u het intercomsysteem nodig heeft. Hiervandaan wordt het signaal naar binnen verzonden. Een microfoon maakt het mogelijk voor een bezoeker om te communiceren.

De binnenpost

De binnenpost bevindt zich juist weer ergens binnen. Van hieruit heeft u de controle over de ingang en ziet u de video en audio van het systeem op de buitenpost. Er is een directe verbinding met de buitenpost.

Elke dag beschikbaar

Zit u met een probleem of heeft u behoefte aan advies? Is het een zondagavond en bent u bang dat u tot de ochtend moet wachten? Dan is dit absoluut niet het geval. QuickBlue is namelijk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Wij voorzien u op elk moment van advies of helpen u op een andere manier verder. Is er een defect? Dan is onze monteur binnen een mum van tijd op locatie om het probleem op te lossen. Met een zakelijk intercomsysteem van QuickBlue bent u verzekerd van:
  • Garantie op ons product
  • Technologie met de nieuwste software updates
  • Onafgebroken mogelijkheid om contact op te nemen, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.