Klantenservice

Klantenservice

De klantenservice
van QuickBlue

De klantenservice van QuickBlue

Klantenservice

Is er een onderdeel van uw beveiliging niet op orde? Dan kunt u waarschijnlijk wel hulp gebruiken van een expert op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij leveren een grote verscheidenheid aan verschillende producten op uw omgeving veilig te houden. Denk hierbij aan alarmsystemen, camera’s, toegangscontrolesystemen en sloten. Heeft u behoefte aan een beveiligingsproduct of wilt u simpelweg advies ontvangen van onze professionals? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij staan u direct bij.

Veelgestelde vragen

Vragen omtrent inbraak, beveiliging en alles wat daarmee te maken hebben komen in veel gevallen op hetzelfde neer. Om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen. Wellicht vindt u zo direct antwoord op uw vraag.

Vragen over beveiliging

Afhankelijk van de reeds aanwezige beveiligingsapparatuur kan het zijn dat uw woning of bedrijfsgebouw nog niet optimaal beveiligd is. Neem contact op ons op en vraag om advies van een van onze beveiligingsexperts

QuickBlue biedt een grote hoeveelheid verschillende beveiligingsproducten aan. Beveiliging is verkrijgbaar in de vorm van camera’s, alarmsystemen, toegangscontrolesystemen, kluizen en intercomsystemen.

Is er een defect aanwezig en werkt uw beveiliging niet meer naar behoren? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij direct een van onze monteurs naar u toe kunnen sturen. Deze monteur lost het probleem zo snel mogelijk op.
Een of meerdere camera’s laten installeren is een uitstekende manier om van uw woning of bedrijf een veiligere omgeving te maken. Echter kan het altijd beter door bijvoorbeeld uit te breiden met een alarmsysteem.

De kosten van beveiliging hangen af van uw persoonlijke situatie. Neem contact op met onze klantenservice om met een van onze experts door te nemen wat u precies nodig heeft. Er is dan een kostenindicatie mogelijk.

Vragen over sloten service

Bij QuickBlue kunt u terecht voor service met spoed. Met onze noodservice sturen wij binnen 30 minuten een van onze ervaren beveiligingsexperts naar uw locatie om u te helpen.

Heeft u zichzelf buitengesloten of werkt het slot om een andere reden niet meer? Dan sturen wij een van onze ervaren slotenmakers langs om een deur voor u te openen.

Een meerpuntssluiting is een vorm van een zeer veilig slot. Bij een meerpuntssluiting gaan namelijk op meerdere plekken tegelijk sloten in of uit het slot bij het draaien van de sleutel. Zo is er minder kans op inbraak.
Ja. Ook in het weekend kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. QuickBlue is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.
De kosten van onze sloten service is afhankelijk van uw specifieke situatie en hulpvraag. Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijke kostenindicatie.

Antwoord niet gevonden

Indien u een vraag heeft over één van onze slotenmakerdiensten, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.