Kluizen

Kluizen

Zakelijke kluizen

Zakelijke kluizen

De plaatsing of het openen van een kluis

Heb je een winkel of een andere vorm van een bedrijf en wil je meer veiligheid creëren? Dan is de aanschaf van een kluis de moeite waard. Een kluis voor zakelijke doeleinden is ideaal voor het bewaren van waardevolle spullen op een veilige manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geld, sieraden, waardepapieren of contracten. Alles van waarde is beter beschermd achter slot en grendel. Bij QuickBlue hebben we de juiste expertise in huis om een kluis voor u te plaatsen of om er een te openen bij bijvoorbeeld een defect slot of een verloren sleutel. Onze monteurs komen zo snel mogelijk bij u langs om u in uw wens te voorzien.

De voordelen van een zakelijke kluis

Met een kluis creëer je een volledig beveiligde omgeving voor de meest waardevolle spullen binnen de bedrijfsmuren. Mocht er een inbraak plaatsvinden, dan wordt het de inbrekers bijzonder lastig gemaakt om bij deze voorwerpen te geraken. Deze extra beveiligingslaag is erg effectief, zeker wanneer het om een kluis van hoge kwaliteit gaat. Bij QuickBlue plaatsen onze specialisten op dit gebied alleen kluizen van de allerhoogste kwaliteit om klanttevredenheid zo groot mogelijk te houden. Uiteindelijk is het ons doel om de kans op onrecht zoveel mogelijk te minimaliseren. Hier hoort een zakelijke kluis bij die zijn werk goed en lang doet. Een kluis van QuickBlue voor zakelijke doeleinden heeft daarmee de volgende voordelen:

  • Effectieve vorm van inbraakbeveiliging
  • Kluis van hoge kwaliteit
  • Plaatsing door specialisten in beveiliging

Gegarandeerd uw kluis openen

Is uw huidige kluis defect of bent u de sleutel verloren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij sturen dan direct een van onze specialisten op het gebied van kluizen langs om deze voor u te openen. Binnen de kortste keren kunt u dan weer bij de inhoud van uw kluis. De monteurs van QuickBlue hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen en openen van kluizen. Dit is dan ook in een handomdraai gebeurd. Bespaar uzelf moeite door het openen van een defecte kluis aan een professional over te laten. Dit gaat sneller en op een veiligere manier. Ook met het oog op de staat van de inhoud is dit waarschijnlijk de beste optie.

Zonder sleutel en zonder schade uw kluis openen

Zit uw kluis muurvast dicht en krijgt u deze op geen enkele manier meer open? Dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij meteen iemand langs kunnen sturen. De monteurs van QuickBlue hebben de juiste kennis en het juiste materiaal beschikbaar om uw kluis in een mum van tijd weer te openen. Uiteraard gebeurt dit schadevrij en blijft de inhoud van uw kluis volledig intact. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Een kluis zonder schade en sleutel openen

Is uw kluis op geen enkele manier meer open te krijgen en bent u de sleutel kwijt? Dan is het waarschijnlijk verstandig om professionele hulp in te schakelen om de kluis schadevrij te openen. Als u contact met ons opneemt, sturen wij direct iemand langs om dit voor u te doen. Bij QuickBlue zijn we gespecialiseerd in het schadevrij openen van een kluis zonder de beschikking over een sleutel. Onze monteurs hebben hierin een jarenlange ervaring en weten precies wat ze doen. U ondervindt dan zo min mogelijk ongemak en u heeft al snel weer toegang tot de inhoud van de kluis.

Inbraak- en brandwerende kluizen

Elektronisch slot

Met spoed uw kluis openen of een kluis plaatsen?

Heeft u als bedrijf zo snel mogelijk een kluis nodig of moet er direct een kluis geopend worden? Dan bent u in beide gevallen bij QuickBlue op het juiste adres. Voor onmiddellijke hulp belt u ons even op, zodat wij meteen een specialist in kluizen op u af kunnen sturen. Deze is vervolgens uiterlijk binnen 25 minuten op locatie om aan uw hulpvraag te voldoen. Of u nu een sleutel kwijt bent, een defect ervaart of gewoonweg direct een nieuwe kluis wilt, alles is bij ons mogelijk. Dankzij onze veelzijdige monteurs kunnen wij direct op uw behoefte inspelen.

Een kluis in uw bedrijf of winkel plaatsen

Traditioneel gezien is een kluis een zeer effectieve methode om spullen van een hoge waarde te beveiligen. Dankzij de vooruitgang in technologie zijn kluizen vandaag de dag sterker en veiliger dan ooit. Daarbij zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd wel één voor uw specifieke vraag geschikt is. Bent u geïnteresseerd in een kluis en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat onze experts op dit gebied u van verdere informatie kunnen voorzien.

De reden dat een kluis van QuickBlue goed verankerd is

Een slecht verankerde kluis is weliswaar nog altijd moeilijk open te krijgen, maar is daarnaast ook heel makkelijk mee te nemen. Een goede verankering zorgt er namelijk voor dat een kluis vastzit op de locatie waar deze staat. Zo kunnen inbrekers de kluis niet oppakken en op een andere locatie in alle rust openbreken. Aangezien een goede verankering dus veel effectiever is, zijn de kluizen van QuickBlue altijd goed verankerd bij installatie. Zo weet u zeker dat u er alles aan doet om de beveiliging binnen uw bedrijf of winkel op orde te hebben.

Altijd en overal bereikbaar

In Nederland gezien als de meest betrouwbare meldkamer

Heeft u onverwachts een defect in uw kluis, bent u de sleutel kwijt of is er op een andere manier behoefte aan hulp? Dan kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar contact opnemen met QuickBlue. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Dit kan zijn in de vorm van een reparatie, een aanpassing in de beveiliging of gewoonweg door advies te geven. Wat uw vraag ook is, binnen 25 minuten staat er een beveiligingsspecialist bij u op de stoep om u verder te helpen. De service van QuickBlue staat voor:

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Garantie op de beveiligingsproducten
  • Gespecialiseerde kennis over beveiliging

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.