Noodservice

Noodservice

Noodservice zakelijk

Noodservice zakelijk

Noodservice zakelijk

Komt u het bedrijfsgebouw niet meer binnen of is er een deel van de inbraakbeveiliging defect? Neem dan direct contact met ons op. Wij sturen onmiddellijk een van onze professionals langs om de beveiliging weer te herstellen. Het kan zomaar voorkomen dat een deel van het hang en sluitwerk blokkeert of dat een slot kapot is. Onze ervaren slotenmakers helpen u dan zo snel mogelijk om dit soort problemen op te lossen. Bent u daarnaast benieuwd naar de uitbreidingsmogelijkheden van de inbraakbeveiliging? Dan voorzien onze experts u ook direct van advies op maat. Voor dergelijke hulpvragen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. Wij staan altijd voor u klaar om de beveiliging van uw bedrijf op orde te houden.

Waarom contact opnemen met QuickBlue?

QuickBlue is al meer dan 25 jaar bezig met alles wat met beveiliging van woningen en bedrijven te maken heeft. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een zeer specifieke expertise opgebouwd, die van grote waarde kan zijn. Of het nu om hang- en sluitwerk, alarmsystemen, camera’s of toegangscontrolesystemen gaat, wij hebben alles in huis. Onze werkwijze bestaat uit een combinatie van de juiste kennis bij onze vakspecialisten met materiaal van de allerhoogste kwaliteit. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat precies weet hoe beveiliging werkt? Dan is QuickBlue een goede match. U ontvangt bij ons:

  • Specifiek advies op maat
  • Combinatie van kennis en kwalitatieve producten
  • Service van experts op het gebied van beveiliging

24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbare noodservice

Problemen doen zich in sommige gevallen voor op de meest vervelende tijdstippen. Of dit nu midden in de nacht is of in het weekend, QuickBlue staat voor u klaar. Is er een defect of werkt er een bepaald onderdeel van de beveiliging om een andere reden niet naar behoren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor hulp. Wij sturen direct een vakspecialist naar uw locatie om het probleem af te handelen. Onze experts hebben ruim verstand van alles wat te maken heeft met sloten, camera’s, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Hoe sneller we het probleem kunnen verhelpen, hoe sneller u ook weer door kunt met uw bezigheden.

Nooddienst voor bedrijven in het hele land

Bevindt uw bedrijf zich midden in de stad of juist op een hele afgelegen locatie? Dit maakt voor onze nooddienst niet uit. Wij leveren service aan alle bedrijven en zorgen ervoor dat uw noodsituatie zo snel mogelijk wordt opgelost. Nadat u contact met ons opneemt, sturen wij een van onze vakspecialisten binnen 30 minuten naar u toe. Dit kan gaan om een reparatie, een vervanging of een advies. Binnen de kortste keren is uw beveiliging weer volledig op orde.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

On demand serviceverlening met vaste prijsafspraken

Snel behoefte aan hulp? Wij sturen direct een specialist naar uw locatie. Wij voeren daarmee on demand een reparatie of uitbreiding uit of verlenen u advies.

24/7 service

Bij QuickBlue ontvangt u 24 uur per dag en 7 dagen per week service. Is het weekend of heeft u in de nacht behoefte aan onze noodservice? Neem gerust contact met ons op.

Noodservice in heel Nederland

Onze noodservice is niet gebonden aan een regio. Wij leveren onze service van Den Helder tot aan Maastricht en alles wat zich daar tussenin bevindt. Behoefte aan onze service? Dan kunt u vanuit heel Nederland contact opnemen.

Binnen 20 minuten bij u

Een noodsituatie is ook echt een noodsituatie. Bij QuickBlue begrijpen wij dit als geen ander. Op het moment dat u contact met ons opneemt, wordt er dus ook met spoed iemand naar u toegezonden. Binnen 20 minuten is onze ervaren beveiligingsspecialist op locatie om een reparatie of aanpassing van de beveiliging door te voeren.

Permanent bereikbare spoeddienst van QuickBlue

24 uur per dag en 365 dagen per jaar de meest betrouwbare meldkamer van Nederland

Dringend behoefte aan onze noodservice? Dan kunt u ook echt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar naar ons bellen voor een snelle service. Onze beveiligingsexperts staan dag en nacht voor u klaar om een defect direct aan te pakken. Is er geen defect maar wilt u de beveiliging met spoed uitbreiden? Dan is ook dit uiteraard mogelijk. Bij de service van QuickBlue hoort:

  • Reparatie, uitbreiding en advies op maat
  • 24 uur per dag en 365 dagen per jaar noodservice
  • Kennis van zaken bij ervaren beveiligingsexperts
  • Productgarantie

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.