Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Zakelijke
onderhoudscontracten

Zakelijke onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten voor bedrijven

Een volledige inbraakbeveiliging geeft een veilig gevoel en zorgt voor een prettige werkomgeving. Om er zeker van te zijn dat deze beveiliging nog voldoende functioneert, is het belangrijk om dit regelmatig bij te houden. Hierbij komt een onderhoudscontract goed van pas. Er is dan een kwalitatieve controle van alle apparatuur dat deel uitmaakt van de inbraakbeveiliging. Met een periodieke controle wordt zo zorgvuldig bijgehouden of alles nog goed zijn werk doet. Waar nodig worden verbeteringen of aanpassingen doorgevoerd. Al met al zorgt dit ervoor dat uw bedrijf optimaal is beveiligd. Voor een onderhoudscontract bij QuickBlue kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract?

Het meest voor de hand liggende voordeel van een onderhoudscontract is natuurlijk het feit dat de beveiliging altijd in een optimale staat is. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel, maar voorkomt ook op grote schaal potentiële problemen. Qua beveiliging wil je liever problemen voorkomen dan dat je ze moet oplossen. Verder bestaan de grootste voordelen van een onderhoudscontract van QuickBlue uit:

  • Optimaal presterende beveiliging
  • Geen omkijken naar onderhoud en controle
  • Kwalitatieve beoordeling van alle beveiligingssystemen

Wat houdt een onderhoudscontact bij QuickBlue in?

Heeft u een beveiligingssysteem, een alarmsysteem, camerabeveiliging of een andere manier om uw bedrijfspand te beveiligen? Dan is er uiteraard behoefte aan om dit geregeld te controleren. Zeker bij grotere bedrijven zijn er een hoop onderdelen waar na verloop van tijd gebreken kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen is een onderhoudscontract bij QuickBlue een uitermate geschikte optie. In een onderhoudscontract van QuickBlue zit namelijk service, controle en onderhoud van uw volledige inbraakbeveiliging opgenomen. U bent dan dus verzekerd van een optimale beveiliging, die regelmatig wordt bijgehouden. Een onderhoudscontract bestaat daarmee uit:

  • Service en onderhoud van beveiligingssysteem
  • Controle en onderhoud van camera’s
  • Controle en onderhoud van specifieke inbraakbeveiliging
  • Controle en onderhoud aanwezige toegangscontrolesysteem

Service en onderhoud voor uw beveiligingssysteem

Het is niet genoeg om alleen een beveiligingssysteem aan te schaffen. En kan natuurlijk altijd onverhoopt iets gebeuren waardoor het systeem niet meer optimaal werkt. Je wilt dit soort situaties dan zo snel mogelijk verholpen hebben, ook als je je hier als bedrijf niet per se van bewust bent. QuickBlue voert aan de hand van onderhoudscontracten professionele controles uit. Onze servicemedewerkers zijn opgeleid tot vakspecialist en staan voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid. Het onderhoud van uw beveiligingssysteem is bij ons in goede handen.

Controle en onderhoud van inbraakbeveiliging

Uw verzekeraar verplicht u in de meeste gevallen dat de inbraakbeveiliging volgens de Borg regeling wordt gecontroleerd. Deze vorm van controle en onderhoud voeren wij graag voor u uit. Hierbij wordt de werking van uw systeem uitgebreid getest. Een voorbeeld hiervan is de controle van de doormelding bij een inbraak en de eventuele overvalknoppen die aanwezig zijn. Zo is uw inbraakbeveiliging altijd up to date en werkt het volledig naar behoren.

Controle en onderhoud van uw camerabeveiliging

Niets is zo storend als een camera die achteraf niet blijkt te presteren. Denk bijvoorbeeld aan een voorval, waarbij een werkende camera alles had opgenomen. Door een gebrek aan onderhoud komt het soms voor dat je hierdoor belangrijke informatie misloopt. Wij helpen u graag bij de controle en het onderhoud van de verschillende systemen binnen een camera. Hierbij horen de positie van de camera’s, de kwaliteit van het beeld en de afstelling van de afzonderlijke onderdelen. Ook kunnen wij u direct waarschuwen wanneer op afstand wordt opgemerkt dat bijvoorbeeld de opnamefunctie van uw camera onregelmatigheden of gebreken vertoont.

Controle en onderhoud van toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem werkt alleen optimaal wanneer u regelmatig de werking ervan laat controleren. Door middel van een onderhoudscontract kunnen wij dit voor u verzorgen. Hierbij heeft u altijd en overal de mogelijkheid om contact met onze helpdesk op te nemen. Ook controleren wij uiteraard periodiek of het toegangscontrolesysteem nog naar behoren werkt. Moet deze opnieuw afgesteld worden? Dan doen wij dit direct.

Altijd en overal een beschikbare helpdesk

24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar

Bij QuickBlue is het onze missie om bedrijven te allen tijden zo snel mogelijk te helpen. Doet zich een noodsituatie voor waarbij er snel gehandeld dient te worden? Dan kunt u direct contact met ons opnemen voor de gewenste hulp. Onze vakspecialisten staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar om service te verlenen. Is er een camera defect of functioneert een gedeelte van het beveiligingssysteem ineens niet meer? Dan sturen wij binnen 30 minuten iemand naar uw locatie voor een snelle afhandeling. Daarmee maken de volgende onderdelen deel uit van de service van QuickBlue:
  • Rond de klok bereikbaar
  • Op alle producten ruime garantie
  • Krijgt u op alle producten garantie

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.