Menu

24/7 Calamiteiten

Onze slotenservice staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst!

Calamiteiten service

Wat houd onze calamiteiten service precies in?

Dankzij de calamiteiten service van QuickBlue heeft u altijd supersnel toegang tot de expertise van een echte slotspecialist. Onze calamiteiten service is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook op vervelende dagen of tijdstippen krijgt u iemand aan de lijn. En als blijkt dat uw hang- en sluitwerk op de een of andere manier defect is of geopend dient te worden, staan we direct voor u klaar. In het verleden hebben we een groot aantal bedrijven reeds succesvol uit de brand geholpen. Tot op de dag van vandaag wordt er dankbaar gebruik gemaakt van onze calamiteiten service.

24/7 Service voordelen

Onze calamiteiten service is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit geldt dus ook op het moment dat het midden in de nacht is. Of wanneer het om een feestdag gaat. Een probleem kan zich namelijk op elk ongewenst moment voordoen. Hier zijn we bij QuickBlue maar al te goed van op de hoogte. Wanneer er binnen uw bedrijfsmuren sprake is van een ongewenste situatie, zijn we bij QuickBlue in ieder geval altijd bereikbaar.
Daarnaast draait het niet alleen om de bereikbaarheid. Uiteraard wilt u namelijk ook wel dat u zo snel mogelijk verder geholpen wordt. Vandaar dat onze service ook uit het volgende bestaat; snel ter plaatse zijn. Wij doen er alles aan om de periode tussen het telefoontje en het arriveren op locatie zo kort mogelijk te houden. Dit betekent dat een van onze ervaren medewerkers ook echt snel ter plaatse zal zijn.
Bovendien is onze service zeer betrouwbaar. Wij stellen alles in werking om ons aan onze beloftes te houden. Dit betekent niet alleen dat onze medewerker echt snel ter plaatse is, maar ook dat deze medewerker kwalitatief van een hoog niveau is. Deze persoon helpt u direct verder met het oplossen van het probleem. Denk aan het repareren van een slot of het openen van een bepaalde toegangsweg.
Tot slot doen we nog één extra belofte; we zorgen ervoor dat we binnen 20 minuten op locatie zijn. Daarmee is onze snelle service ook echt snel. Nadat u ons heeft gebeld, duurt het alles bij elkaar maximaal 20 minuten voordat onze medewerker bij u op de stoep staat. Een korte wachttijd, speciaal om onze dienstverlening zo prettig mogelijk te maken. Uiteindelijk maakt dit van uw bedrijf permanent een veilige locatie.

Heeft u behoefte aan 24/7 spoed calamiteiten?

Slot openen of repareren ?

Bel direct met onze slotenservice

Heeft u zich per ongeluk buitengesloten van uw eigen bedrijf? Of is er onverwachts een defect opgetreden met een of meerdere sloten? Bel dan direct met QuickBlue om dit probleem op te lossen. Zoals gezegd is onze calamiteiten service 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerker is vervolgens binnen 20 minuten op locatie om uw slot te openen of om een reparatie uit te voeren. Alles bij elkaar kost het zo minimaal tijd om een vervelende of onveilige situatie in zijn geheel te verhelpen. Als specialist op dit gebied helpen we u ook u graag verder.

Vrijblijvend advies aanvragen

Buitengesloten of een defect slot?
Laat het QuickBlue direct weten!

Quick_Blue_logo_DEF-04