Menu

Onderhoud

Onderhoudscontract op maat

Onderhoudscontract

Wat kunt u verwachten van een onderhoudscontract ?

Iets wat veel bedrijven nog weleens willen vergeten, is dat een onderhoudscontract een goede uitkomst biedt voor de beveiliging van het bedrijfspand. Het is namelijk wel nodig om alle beveiligingssystemen om de zoveel tijd te onderhouden. Anders neemt de kwaliteit van het geheel langzaam maar zeker af. Hierdoor neemt de kans toe dat zich storingen voordoen. Met een onderhoudscontract weet u in ieder geval zeker dat een expert om de zoveel tijd het benodigde onderhoud uitvoert. De beveiligingssystemen blijven dan op een stabiel niveau. Een onderhoudscontract van QuickBlue:

Onze onderhoudsservice

Wat onderhouden wij ?

De kwaliteit van sloten neemt na verloop van tijd af. Zeker wanneer hier in z’n totaliteit niet naar om wordt gekeken. Sloten worden namelijk veelvuldig gebruikt. Zonder een stukje onderhoud worden ze met de dag kwetsbaarder. Met een onderhoudscontact zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw sloten altijd op orde is. Dat de sloten in een permanent goede staat verkeren. Het levert een gevoel van veiligheid op.
: Hetzelfde geldt voor het onderhoud van een alarmsysteem. Wanneer een alarmsysteem niet het juiste onderhoud krijgt, neemt de kans op storingen toe. En zeker bij alarmsystemen is dit niet een gewenste situatie. Stelt u zich maar eens voor dat ongewenste personen het bedrijf binnen komen. Een defect of sterk verzwakt alarmsysteem is dan niet in staat om de juiste veiligheid te bieden en potentiële indringers weg te jagen.
Bij QuickBlue zijn we eveneens gespecialiseerd in het onderhoud van een camerasysteem. Heeft u bijvoorbeeld veel camera’s in en rond uw bedrijf hangen? Dan is het verstandig om hier om de zoveel tijd onderhoud aan te laten verrichten. Een expert gaat dan op zoek naar mogelijke zwakke plekken of storingen in het camerasysteem. Door deze te verhelpen verkeert de camerabeveiliging permanent in een goede staat.
In veel bedrijven wordt vandaag de dag gewerkt met toegangscontrole. Toegangscontrole werkt op basis van een combinatie tussen software en fysieke materialen. Er zijn een hoop dingen die op dit gebied mis kunnen gaan. Wanneer één onderdeel niet meer functioneert, zijn de gevolgen soms niet te overzien. Met een onderhoudscontract voor uw toegangscontrole weet u zeker dat het toegangscontrolesysteem naar behoren functioneert. Onze specialisten weten als geen ander hoe dit onderhoud eruit ziet.

Met spoed hulp nodig bij uw onderhoud?

Onderhoud in het algemeen

Onderhoud zorgt ervoor dat de beveiliging altijd in orde is. Zo bent u niet alleen reactief, maar ook daadwerkelijk proactief bezig met het beveiligen van uw bedrijf. In plaats van dat u wacht totdat er iets misgaat of dat er zich een storing voordoet, kiest u met een onderhoudscontract bij QuickBlue voor zekerheid. U laat het onderhoud over aan specialisten, die precies weten hoe ze de beveiligingssystemen in een optimale conditie houden. Hierdoor is de kans aanzienlijk dat u helemaal nooit met problemen te maken krijgt. Onderhoud verlengt de levensduur van al uw materialen. Laat dit alles niet aan het toeval over.

Vrijblijvend advies aanvragen

Kom in contact met Quickblue om vrijblijvend over de mogelijkheden van een onderhoudscontract te praten.

Quick_Blue_logo_DEF-04