Menu

Storingen

Voor elke storing is een oplossing

Storingen

Storingen

Storingen zijn voor iedereen vervelend. Er gaat op de een of andere manier iets mis in de beveiliging van een bedrijfspand. Het is dan zaak om hier zo snel mogelijk op in te spelen. Het laatste wat u wilt, is dat iemand misbruik maakt van de storing. Vandaar dat u bij de beveiligingsexperts van QuickBlue in goede handen bent. Onze experts hebben al veel vaker te maken gehad met een groot scala aan verschillende storingen. Hierdoor hebben wij binnen een mum van tijd een oplossing voor handen liggen. Uw storing laten verhelpen door QuickBlue:

Soorten storingen

Waaraan moet u denken bij een storing

Het is goed mogelijk dat zich in een alarmsysteem een storing voordoet. Hierdoor gaat het alarmsysteem bijvoorbeeld niet meer af op het moment dat het af zou moeten gaan. De oorzaken van een dergelijke storing zijn zeer uiteenlopend. Onze experts weten als geen ander wat de relevante oplossing is per storing. Zo is het alarmsysteem van uw bedrijf binnen de kortste keren weer actief.
Ook doet er zich soms een storing voor in de beveiligingscamera’s. De beveiligingscamera neemt bijvoorbeeld geen beelden meer op. Of de camera zelf draait niet meer op een juiste manier. Hiervoor geldt opnieuw dat het type storing van alles kan zijn. Gelukkig hebben we bij QuickBlue mensen in dienst die hier perfect mee overweg kunnen. Ze zorgen er snel voor dat uw beveiligingscamera’s hun werk weer doen.
Een derde optie is een storing binnen uw toegangscontrole. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om binnen te komen. Of om een onverklaarbare reden worden bepaalde personen geweigerd en anderen niet. Wij sturen zo snel mogelijk een specialist bij u langs om storingen van de toegangscontrole te verhelpen. Zo kunt u binnen de kortste keren weer veilig naar binnen, terwijl ongewenste personen buiten worden gehouden.
Tot slot zijn ook smart locks niet immuun voor storingen. Aangezien het hier om een digitale sleutel gaat, bestaat er altijd een kans dat zich een storing voordoet. Erg vervelend natuurlijk. Dit begrijpen wij bij QuickBlue als geen ander. En dus gaan we graag snel voor u aan de slag om deze storing te verhelpen. Voor u het weet, is uw bedrijfspand weer volledig beveiligd door de aanwezige smart locks.

Heeft u met spoed hulp nodig bij een storing?

Wat te doen bij een storing

Bel direct met onze slotenservice

Op het moment dat er sprake is van een storing, is de situatie niet helemaal veilig meer. Dit is uiteraard niet een situatie waarin u lang wilt verkeren. En dus raden wij altijd aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Als slotenservice en beveiligingsspecialist zijn wij bij QuickBlue gespecialiseerd in het verhelpen van storingen. Hierdoor zijn deze ook daadwerkelijk binnen afzienbare tijd verholpen. We sturen iemand bij u langs die alles op alles zet om dit voor elkaar te krijgen. Gezien wij met spoed bereikbaar zijn, staat er al binnen 20 minuten iemand bij u op de stoep.

Vrijblijvend advies aanvragen

Te maken met een storing in het bedrijfspand?
Bel nu naar QuickBlue!

Quick_Blue_logo_DEF-04