Menu

Aannemers

Alles volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen

Onze hoge kwaliteit aan producten en diensten

Wij maken alleen gebruik van de beste producten

Bij QuickBlue hechten we extreem veel waarde aan optimale veiligheid. En om hierin te kunnen voorzien, is het onze mening dat zowel de kennis als ook de juiste materialen aanwezig moeten zijn. Hierdoor werken we slechts met gecertificeerde medewerkers, die precies weten wat ze doen. Bovendien maken zij slechts gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit. Alleen zo zijn wij in staat om te leveren wat we beloven. Onze hoge kwaliteit aan producten en diensten is dan ook niet per toeval tot stand gekomen. QuickBlue:

Wij verschaffen de volgende diensten

Wij werken bij QuickBlue met een 24/7 spoedservice. Zoals de naam al zegt, is deze 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. We hebben deze service speciaal in het leven geroepen voor noodgevallen. Bijvoorbeeld wanneer u midden in de nacht te maken krijgt met een storing of een inbraakpoging. Het is dan belangrijk dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Onze medewerker staat daarom binnen afzienbare tijd bij u op de stoep.
Verder specialiseren wij ons in het plaatsen van hang & sluitwerk. Zeker als aannemer zijnde heeft u hier natuurlijk behoefte aan. Woningen of bedrijfspanden zijn pas compleet wanneer ook het hang & sluitwerk helemaal op orde is. En dan laat u dit uiteraard het liefst doen door een PKVW erkend bedrijf als QuickBlue. Wij zorgen ervoor dat het hang & sluitwerk op de meest veilig mogelijke manier geplaatst wordt.
Hetzelfde geldt voor het plaatsen van camera’s en alarmsystemen. Ook dit is een kunst op zich. Camera’s dienen bijvoorbeeld op slimme locaties geplaatst te worden. En een alarmsysteem moet op de juiste manier geïnstalleerd worden om effectief te zijn. Heeft u hier als aannemer momenteel behoefte aan? Neem dan direct contact op met QuickBlue voor een vrijblijvende offerte. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk in actie te komen.

Opzoek naar beveiligingsoplossingen als aannemer?

Onze certificeringen

Al onze certificeringen en diploma's

QuickBlue is een PKVW erkend bedrijf. Bovendien zijn onze medewerkers stuk voor stuk gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat de juiste kennis aanwezig is om woningen en bedrijfspanden zo veilig mogelijk te maken. Door dit te combineren met de allerbeste materialen, is het eindresultaat uiteindelijk optimaal. Als aannemer bent u op zoek naar een betrouwbare partner. Het is onze mening dat onze certificeringen en bijbehorende kennis een duidelijke indicatie zijn van deze betrouwbaarheid. We staan dan ook graag voor u klaar om u op korte termijn met een of meerdere van uw projecten verder te helpen. Of het nu gaat om het plaatsen van hang & sluitwerk, camera’s & alarmsystemen of andere beveiligingsmaatregelen, maakt daarbij niet uit.

Vrijblijvend advies aanvragen

Behoefte aan de juiste beveiliging?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04