Menu

Hotels

Quickblue biedt uitstekende service voor Hotels, Pensions & Vakantiewoningen

Toegangscontroles voor Hotels

Hospitality toegangscontrole systeem

Toegangscontrole is voor hotels een belangrijk onderdeel van de beveiliging. U wilt er namelijk wel zeker van zijn dat alleen bevoegde personen binnenkomen. Personen die bijvoorbeeld een kamer hebben gehuurd. Om dit goed aan te pakken, is een veilig toegangscontrolesysteem nodig. Bij QuickBlue zijn we gespecialiseerd in zowel het aanbieden als ook het installeren van toegangscontrole voor hotels. Wij doen hierbij een beroep op onze jarenlange ervaring. We weten daardoor als geen ander wat een hotel nodig heeft. Graag helpen we u op dit gebied dan ook verder. QuickBlue:

Wat bieden wij voor Hotels

In ieder hotel speelt brandveiligheid een belangrijke rol. Op het moment dat er brand uitbreekt, moet het mogelijk zijn om snel en veilig een ruimte te verlaten. Bovendien is het belangrijk dat waardevolle spullen zoveel mogelijk intact blijven. QuickBlue helpt u bij het brandveilig maken van uw hotel. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn in staat om dit op korte termijn te realiseren.
Tegelijkertijd is het in hotels soms nodig om kluizen te openen. Er heeft bijvoorbeeld een defect opgetreden, waardoor een kluis niet meer op de traditionele manier opengaat. Aangezien kluizen sterk beveiligd zijn, moet er dan een professional aan te pas komen om de kluis alsnog open te krijgen. Bij QuickBlue hebben we ook op dit gebied intussen een ruime ervaring opgebouwd. We helpen u dan ook graag verder bij het openen van kluizen.
Intercomsystemen verschijnen met de dag op meer plekken. Simpelweg omdat het zulke handige systemen zijn. Het stelt u in staat om op afstand te communiceren met iemand die nog buiten staat. Intercomsystemen komen daarmee vooral voor hotels goed van pas. Via een intercomsysteem verleent u of verlenen uw bezoekers toegang tot mensen die welkom zijn. Ongewenste personen worden buitengesloten. Dit maakt van ieder hotel een veilige omgeving.
Tot slot staat QuickBlue 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u verder te helpen bij calamiteiten. Zeker in een hotel kan er in potentie van alles misgaan. Op het moment dat een calamiteit zich dan voordoet, bent u in staat om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereikbaar. Is er bijvoorbeeld een storing in een beveiligingssysteem of sprake van een defect slot? Dan is dit geen probleem. Wij lossen uw probleem zo snel mogelijk weer op.

Heeft u interesse in beveiligingsoplossingen voor uw hotel?

De slotenservice voor Pensions & Vakantiewoningen

Waarom kiezen voor onze slotenservice ?

Pensions en vakantiewoningen moeten zo goed mogelijk beveiligd zijn. Uiteindelijk wil iedere bezoeker van uw pensions of vakantiewoningen namelijk zeker zijn van zijn of haar veiligheid. Goede, sterke en functionerende sloten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Deze moeten op ieder moment bestand zijn tegen inbrekers. En dat is precies waar we met onze slotenservice voor kunnen zorgen. Zowel op het moment dat problemen zich voordoen als ook op momenten dat u juist problemen wilt voorkomen. Bijvoorbeeld door verouderde sloten te laten vervangen of door de inbraakveiligheid te maximaliseren. Waar u ook naar op zoek bent, onze slotenspecialisten staan voor u klaar.

Vrijblijvend advies aanvragen

Verbeterde beveiliging nodig?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04