Menu

MKB

De veiligheid van uw bedrijf is onze prioriteit

De veiligheid van uw bedrijf is onze prioriteit

Een bedrijf moet altijd een veilige locatie zijn om te werken. Vandaar dat wij het ook als onze prioriteit stellen om u hierbij te helpen. Als expert op het gebied van inbraakbeveiliging heeft QuickBlue de juiste combinatie van kennis en materialen in huis om uw bedrijfspand van de juiste beveiliging te voorzien. Aan de ene kant zijn veilige materialen natuurlijk een vereiste. Aan de andere kant ook de wijze waarop deze worden geïnstalleerd. U weet dan zeker dat iedere werknemer met een veilig gevoel het bedrijfspand binnentreedt. Onze specialisten:

MKB

Welke mogelijkheden bieden wij ?

Een alarm is nodig om in onveilige situaties alarm te slaan. Met een van de alarmsystemen van QuickBlue heeft u binnen uw bedrijf de juiste veiligheidsvoorzieningen op locatie. De moderne alarmsystemen van vandaag de dag zijn van alle gemakken voorzien. Zo helpen we het MKB op dagelijkse basis om de juiste maatregelen te nemen. Een veilig bedrijfspand leidt hoe dan ook tot betere resultaten.

Camerabeveiliging is een ander belangrijk onderdeel van de totale beveiliging van het MKB. In en om een bedrijfspand zijn camera’s nodig om de boel in de gaten te houden. Bovendien kunnen hier achteraf beelden op teruggekeken worden. Zorg voor de juiste camerabeveiliging door voor de camerasystemen van QuickBlue te kiezen. Onze specialisten voorzien u vervolgens van de juiste installatie van de apparatuur.

Ook een toegangscontrole is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van een bedrijfspand. Veel bedrijven werken tegenwoordig met een toegangscontrolesysteem om alleen de juiste, bevoegde mensen toegang te verlenen tot een bedrijfspand. De moderne vormen van toegangscontrole van vandaag de dag zijn bijzonder waardevol. Bekijk bij QuickBlue wat momenteel de keuzemogelijkheden zijn. Wij zorgen vervolgens voor een vlotte installatie. Zo weet u zeker dat alleen bevoegde medewerkers toegang krijgen.
Tot slot werken we bij QuickBlue ook met een 24/7 calamiteiten service. Dit betekent dat u bij problemen altijd contact met ons kunt opnemen. Onze veiligheidsspecialisten komen dan direct in actie om een oplossing te leveren. Zo komt het bijvoorbeeld weleens voor dat er zich een storing voordoet. Of dat een deel van de beveiliging defect is. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp.

Heeft u interesse in beveiligingsoplossingen voor uw MKB ?

Bent u geïnteresseerd in beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf? Neem contact op met QuickBlue

Maakt u deel uit van het MKB? En heeft u momenteel behoefte aan een of meerdere beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf? Dan is QuickBlue bij uitstek geschikt om u hierbij verder te helpen. Als ervaringsdeskundige op dit gebied combineren wij verregaande kennis met de allerbeste materialen. Hiermee doet u er zelf ook echt alles aan om niks aan het toeval over te laten. De mogelijkheden zijn dermate uiteenlopend, dat u perfect op maat geholpen wordt. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. We kijken er naar uit om een prettige samenwerking aan te gaan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Behoefte aan een beveiligingsoplossing?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04