Menu

V.V.E.

Beveiliging van uw woning, pand of bedrijf

Beveilig uw V.V.E. doormiddel van camera & alarm

Als V.V.E. wilt u vanzelfsprekend een zo veilig mogelijke leefomgeving voor de mensen creëren. Om dit voor elkaar te krijgen, spelen camera’s en alarmsystemen een grote rol. Ze vormen hét middel om ervoor te zorgen dat uw V.V.E. goed beveiligd is. Bij QuickBlue weten we als geen ander hoe zulke systemen werken en hoe ze geïnstalleerd dienen te worden. Met de juiste beveiligingsspecialisten in huis staan we dan ook voor u klaar om u verder te helpen. Bij QuickBlue:

Onze garanties

Wij bieden de volgende garanties:

Wij werken met een 24/7 calamiteiten service. Dit houdt in dat we 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn om u bij calamiteiten verder te helpen. Denk bijvoorbeeld aan het defect van een camera of een alarmsysteem dat niet activeert. In zulke gevallen staan we bij QuickBlue binnen een mum van tijd op de stoep om de aanwezige problemen te verhelpen.
Tegelijkertijd zijn we ook een specialist op het gebied van onderhoud voor uw sloten. Sloten verouderen namelijk naarmate de jaren vorderen. Hierdoor worden sloten kwetsbaar. Onderhoud is dan benodigd om gevaarlijke situaties te voorkomen. Bij QuickBlue voeren we dit onderhoud periodiek uit om ervoor te zorgen dat iedereen binnen de V.V.E. altijd veilig is. Onze gecertificeerde medewerkers hebben alle kennis in huis om dit op de juiste manier uit te voeren.
Na een inbraakpoging binnen de V.V.E. is er altijd sprake van een bepaalde hoeveelheid inbraakschade. En inbraakschade moet altijd zo snel mogelijk verholpen worden. Het laatste wat u namelijk wilt is dat een mislukte inbraakpoging leidt tot een geslaagde inbraakpoging. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met QuickBlue voor het herstel van de inbraakschade. Onze beveiligingsexperts helpen u op zeer korte termijn verder.

Heeft u interesse in beveiligingsoplossingen voor uw V.V.E.?

Waarom kiezen voor QuickBlue?

Uw veiligheid is onze prioriteit

Bij QuickBlue werken we uitsluitend met ervaren, gecertificeerde beveiligingsexperts. Deze hebben tot op heden al een groot aantal klanten op succesvolle wijze verder geholpen. Op een groot aantal verschillende gebieden. Denk daarbij aan het verhelpen van defecten, het herstellen van inbraakschade en het onderhouden van hang- en sluitwerk. Hierdoor weten onze medewerkers als geen ander hoe ze uw veiligheid als prioriteit moeten stellen. Bovendien zijn wij PKVW erkend. De V.V.E. als geheel zal daardoor optimaal beveiligd zijn tegen allerlei verschillende situaties. Heeft u op dit moment te maken met een defect of een ander probleem? Schroom dan niet om direct contact op te nemen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw V.V.E. zo veilig mogelijk maken?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04