Menu

Vastgoedbeheerders

Calamiteitenservice door heel Nederland

Calamiteitenservice

Snelle spoedservice voor vastgoedbeheerders

Voor vastgoedbeheerders is het altijd belangrijk dat er hulp is bij calamiteiten. Zeker wanneer u veel vastgoed in uw beheer heeft, willen calamiteiten zich nog weleens voordoen. Bij QuickBlue kunt u dan gebruikmaken van onze calamiteitenservice. Wij hebben een groot aantal ervaren medewerkers die precies weten hoe ze hiermee om moeten springen. Ze bekijken wat het probleem is en zorgen op zeer korte termijn voor een passende oplossing. Hierdoor duurt het nooit lang voordat de calamiteiten weer verleden tijd zijn. Bij QuickBlue:

QuickBlue zorgt altijd voor

Dankzij de aanwezigheid van een grote hoeveelheid slotenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud van uw sloten. Sloten hebben onderhoud nodig om op den duur niet onveilig te worden. Ook bij normaal gebruik. Voorkom problemen door geregeld een slotenspecialist het benodigde onderhoud uit te laten voeren. Hierdoor gaan sloten over het algemeen een stuk langer mee. Voorkomen is qua sloten altijd beter dan verhelpen.
Verder beschikken we bij QuickBlue over een zeer ruime voorraad. Denk daarbij aan alle benodigdheden voor hang- en sluitwerk, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Eigenlijk op alle vlakken die met de beveiliging van woningen en bedrijven te maken hebben. Heeft u dus bijvoorbeeld behoefte aan nieuwe sloten als vastgoedbeheerder? Bekijk dan nu bij QuickBlue wat de uitgebreide mogelijkheden zijn. Bij vragen helpen we u graag verder met het maken van de juiste keuze.
Na een mislukte of gelukte inbraakpoging is er altijd sprake van schade. Het is dan zaak om deze inbraakschade zo snel mogelijk te herstellen. Bij QuickBlue hebben we de juiste expertise in huis om dit voor elkaar te krijgen. Het is dan des te fijner dat deze expertise 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Het maakt dus verder niet uit op welk moment u ons belt. We staan altijd voor u klaar om de inbraakschade te herstellen.
Tot slot werken we bij QuickBlue met een spoedservice. Het is namelijk altijd mogelijk dat er met spoed behoefte is aan hulp. Bijvoorbeeld op het moment dat een slot defect is, een camera niet meer werkt of een alarmsysteem kapot is. U kunt op dat moment 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met onze spoedservice. Wij zorgen er vervolgens voor dat er binnen 20 minuten iemand bij u op de stoep staat.

Heeft u interesse in beveiligingsoplossingen voor uw vastgoed?

Service voor uw bewoners

Als vastgoedbeheerder heeft u natuurlijk het beste voor met uw bewoners. Bij QuickBlue heeft u dan ook de beschikking over de optimale combinatie van kennis en ervaring om de leefomgeving van uw bewoners zo veilig mogelijk te maken. Heeft een van uw bewoners bijvoorbeeld te maken met een onverwachts probleem? Of is er behoefte aan een uitbreiding van de beveiliging in een van uw panden? Kies dan voor de expertise van QuickBlue. Wij staan dag en nacht voor u klaar om van uw wens waarheid te maken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend advies aanvragen

Hulp nodig als vastgoedbeheerder?
Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen!

Quick_Blue_logo_DEF-04