Menu

Woningcorporaties

Onderhoudscontract

Woningcorporaties

Onze spoeddienst is binnen 20 minuten op locatie

Bij QuickBlue werken we met een spoeddienst voor woningcorporaties. Wanneer er dus met spoed behoefte is aan hulp op het gebied van inbraakveiligheid, bent u bij ons op het juiste adres. We zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. Dit betekent dat we ook op de lastige tijdstippen een specialist naar u toesturen om een bepaalde situatie op te lossen. Denk daarbij aan het herstellen van inbraakschade, het vervangen van sloten of het verhelpen van een ander onverwachts defect. Bij QuickBlue:

Onze diensten

Kies voor een onderhoudscontract met QuickBlue

De 24/7 spoeddienst is ook echt 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wanneer u dus midden in de nacht met spoed behoefte heeft aan hulp, staat er altijd een specialist voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat deze binnen 20 minuten bij u op de stoep staat. Zo hoeft u nooit langdurig in een onveilige situatie te leven. Bij QuickBlue doen we er alles aan om dit te voorkomen.
Het vervangen van sloten kunt u met een gerust hart overlaten aan onze slotspecialisten. Bij een defect van een slot zorgen zij er binnen een mum van tijd voor dat alles weer naar behoren werkt. Zeker als woningcorporatie krijgt u vaak te maken met de behoefte tot het vervangen van sloten. Laat dit daarom ook over aan een ervaren specialist. Een partij die weet wat het doet.
Na een inbraakpoging is er eigenlijk altijd sprake van een bepaalde hoeveelheid schade. Een inbreker heeft bijvoorbeeld getracht een toegangsweg tot uw woning te forceren. U doet er dan goed aan om zo snel mogelijk in actie te komen om deze inbraakschade te herstellen. Bij inbraakschade is er namelijk sprake van een zeer onveilige situatie. Wij hebben de juiste expertise in huis om dit probleem te verhelpen.
Aan de andere kant is het natuurlijk ook altijd een goed idee om een inbraak zo goed mogelijk te voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan verhelpen. En dus helpen wij ook graag met het aanleveren en installeren van de juiste anti-inbraakmaterialen. Denk aan de allerbeste sloten, toegangscontrole en alarmsystemen. Het zijn middelen om de kans op een succesvolle inbraak zo goed mogelijk te minimaliseren.

Heeft u interesse in beveiligingsoplossingen voor uw woningcorporatie?

Toegangscontrole door heel het gebouw

Als woningcorporatie is het goed mogelijk dat u op zoek bent naar toegangscontrole door het hele gebouw. Het is namelijk de bedoeling dat alleen bewoners van het complex toegang krijgen tot het gebouw. Een vorm van toegangscontrole is hier uitermate voor geschikt. Het is dan namelijk mogelijk om per woning een verbinding met de hoofdingang te leggen. Bijvoorbeeld door middel van een intercom. Bewoners van het complex zien dan van een afstand of ze iemand wel of niet binnen willen laten. Een veilige manier om de toegangscontrole als woningcorporatie te regelen. Bij QuickBlue helpen we u graag aan het juiste materiaal.

Vrijblijvend advies aanvragen

Als woningcorporatie voor maximale veiligheid zorgen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04