Menu

Zorginstellingen

Zorg voor een betrouwbare brandveiligheid

Is uw gebouw al brandveilig ?

Brandveiligheid is een extreem belangrijk onderdeel van een veilige leefomgeving. Op het moment dat er namelijk brand uitbreekt, is het belangrijk dat iedereen in staat is om zo snel mogelijk weg te komen. Zaken als betrouwbare sloten, een alarmsysteem en veilige toegangswegen spelen daarbij een belangrijke rol. Bij QuickBlue zijn we gespecialiseerd in het brandveilig maken van zorginstellingen. Aan de hand van de juiste expertise helpen we zorginstellen dan ook graag veder. Via QuickBlue:

Waarom kiezen voor Quickblue?

Onze voordelen

Als er iets is waar we bij QuickBlue in gespecialiseerd zijn, dan is het wel veiligheid. We zijn intussen niet voor niets uitgegroeid tot een PKVW erkend bedrijf. Aan de hand van deze certificering helpen wij zorginstellingen al sinds jaar en dag aan een maximale veiligheid. Onze beveiligingsexperts staan dag en nacht voor u klaar om u verder te helpen. Zowel proactief als ook bij calamiteiten.
Verder is het ook mogelijk om via QuickBlue toegangsbeheer te regelen binnen uw zorginstelling. Bij toegangsbeheer moet u bijvoorbeeld denken aan een vorm van toegangscontrole. Deze stelt u in staat om alleen bevoegde mensen toegang te verlenen tot bijvoorbeeld een appartementencomplex of zelfs individuele woningen. Onze specialisten weten als geen ander hoe deze systemen werken en hoe ze geïnstalleerd dienen te worden.
Daarnaast staan we bij QuickBlue bekend om onze flexibiliteit. Op het moment dat u bijvoorbeeld zo snel mogelijk geholpen wilt worden, is het mogelijk dat we binnen 20 minuten bij u op de stoep staan. Vervolgens is onze beveiligingsspecialist bereid om u van allerlei adviezen te voorzien. Wilt u toch nog een aanpassing of bijvoorbeeld een uitbreiding van onze diensten? Dan is dit heel goed mogelijk. Hierin zijn wij bijzonder flexibel.
Tot slot is QuickBlue altijd met spoed bereikbaar. Wij werken namelijk met een spoedservice. Bij een storing of een onverwachts defect is er binnen 20 minuten iemand op locatie. Ook wanneer het om een storing of een defect in het midden van de nacht gaat. En zelfs in het weekend. Heeft u dus met spoed behoefte aan een beveiligingsexpert binnen uw zorginstelling? Laat het ons dan weten.

Heeft u interesse in beveiligingsoplossingen voor uw zorginstelling?

Veilige toegang tot zorgwoningen

Zorg voor veiligheid met doormiddel van een betrouwbare slotenmaker

Als PKVW erkend bedrijf heeft u te maken met een betrouwbare slotenmaker. Bij QuickBlue werken we slechts met slotenspecialisten die een ruime ervaring hebben in deze werkzaamheden. Bovendien werken ze dag in dag uit met de nieuwste materialen. Hierdoor is niets hen vreemd meer en hebben ze intussen alles gezien. In combinatie met onze hoogwaardige materialen bent u zo in staat om een veilige toegang tot zorgwoningen te garanderen. Zo tilt u de veiligheid binnen uw zorginstelling naar een hoger niveau. En bij vragen over onze dienstverlening, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We kijken er naar uit om u van dienst te zijn.

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw zorginstelling veilig maken?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04